• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Classic red wine sauce for ideal steak I BORDELAISE SAUCE BY FRENCH CHEF скачать в хорошем качестве

Classic red wine sauce for ideal steak I BORDELAISE SAUCE BY FRENCH CHEF 2 years ago

bordelaise sauce

chefvivien

chef vivien

bordelaise sauce recipe

how to make bordelaise sauce

sauce

bordelaise

cooking bordelaise sauce

making bordelaise sauce

red wine sauce

pan seared steak with red wine bordelaise sauce

steak with red wine sauce

french cooking

bordelaise recipe

french cuisine

red wine reduction sauce for steak

french sauces

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Classic red wine sauce for ideal steak I BORDELAISE SAUCE BY FRENCH CHEF
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Classic red wine sauce for ideal steak I BORDELAISE SAUCE BY FRENCH CHEF в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Classic red wine sauce for ideal steak I BORDELAISE SAUCE BY FRENCH CHEF или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Classic red wine sauce for ideal steak I BORDELAISE SAUCE BY FRENCH CHEF в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Classic red wine sauce for ideal steak I BORDELAISE SAUCE BY FRENCH CHEF

Bordelaise sauce ingredients (8 portions) : ✔️ dry red wine 200 ml / 6.8 fl oz ✔️ 2 bay leave ✔️ thyme ✔️ 1 tea spoon black pepper corn ✔️ shallot 40 g / 1.4 oz ✔️ brown veal stock 400 ml / 13.5 fl oz ✔️ salt ✔️ butter 20 gr / 0.7 oz ✔️ starch + water ⏳ TIMESTAMPS: 0:00 introduction 0:19 ingredients for Bordelaise sauce 0:47 shallot and pepper corn mignonette 2:28 sauce reduction 3:08 adding veal stock 4:37 how to thicken sauce 7:02 how to know sauce is good enough 7:23 serving Bordelaise sauce with a steak cooked in chimney 🙂 Subscribe to this channel, share my videos with friends and let's chat in comments SUBSCRIPTION LINK 👉    / @chefvivieneng   If you've already subscribed, press a bell 🔔and you will know first when new recipe is coming #ChefVivien #Bordelaise #FrenchSauce

Comments
  • Pierre Koffmann - Bordelaise Sauce with Fillet Steak - Classic French Bistro Cooking - BBC Maestro 3 years ago
    Pierre Koffmann - Bordelaise Sauce with Fillet Steak - Classic French Bistro Cooking - BBC Maestro
    Опубликовано: 3 years ago
    925018
  • Pepper steak with FRENCH PEPPER SAUCE 1 year ago
    Pepper steak with FRENCH PEPPER SAUCE
    Опубликовано: 1 year ago
    13349
  • Step by step: How to cook AUTHENTIC FRENCH BEEF STEW like a Pro! 2 years ago
    Step by step: How to cook AUTHENTIC FRENCH BEEF STEW like a Pro!
    Опубликовано: 2 years ago
    17135
  • Steak with a Red Wine Reduction - Chef Jean-Pierre 2 years ago
    Steak with a Red Wine Reduction - Chef Jean-Pierre
    Опубликовано: 2 years ago
    202048
  • The 5 Sauces Every Chef Needs to Learn 6 months ago
    The 5 Sauces Every Chef Needs to Learn
    Опубликовано: 6 months ago
    4417231
  • Вот Почему Я ПЕРЕСТАЛ Покупать ДОРОГИЕ Стейки 1 month ago
    Вот Почему Я ПЕРЕСТАЛ Покупать ДОРОГИЕ Стейки
    Опубликовано: 1 month ago
    192816
  • The real demi-glace, explained by a French chef: SAUCE vs. BASE 2 months ago
    The real demi-glace, explained by a French chef: SAUCE vs. BASE
    Опубликовано: 2 months ago
    10956
  • Beef Wellington in a 3 Michelin stars English Restaurant with Marco Zampese - Connaught*** 3 years ago
    Beef Wellington in a 3 Michelin stars English Restaurant with Marco Zampese - Connaught***
    Опубликовано: 3 years ago
    2691290
  • The 5 Steak Sauces Every Chef Needs to Learn 1 month ago
    The 5 Steak Sauces Every Chef Needs to Learn
    Опубликовано: 1 month ago
    569955
  • Как правильно приготовить Стейк из говядины. Сколько жарить стейк и как достичь идеальной прожарки! 1 month ago
    Как правильно приготовить Стейк из говядины. Сколько жарить стейк и как достичь идеальной прожарки!
    Опубликовано: 1 month ago
    103305

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5