У нас вы можете посмотреть бесплатно Creme Anglaise Recipe - How to Make Creme Anglaise или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Chef Jason Hill shows how to make Creme Angalise in this episode of "Chef Tips." This bourbon creme anglaise recipe uses a couple tablespoons of Kentucky bourbon for added flavor, but you can easily substitute vanilla extract, or leave out the flavoring completely. Recipe for Creme Anglaise: 5 egg yolks 1 cup heavy cream 1 cup milk 1/2 cup white granulated sugar 2 tablespoons vanilla or Kentucky bourbon Heat the milk and cream in a saucepan, stirring just until heated. Do not boil. In a large bowl, beat together the eggs and sugar until light and fluffy. Add the warm milk to the eggs slowly, stirring as you pour. In a large saucepot, heat the mixture over medium heat until the sauce thickens. Remove from heat and add vanilla or bourbon. Enjoy! STAY IN TOUCH WITH CHEF TIPS SUBSCRIBE! http://tinyurl.com/kfrblj7 LIKE ME ON FACEBOOK / cheftips FOLLOW ME ON TWITTER / cheftips FOLLOW ME ON INSTAGRAM / cheftips