У нас вы можете посмотреть бесплатно Venison Summer Sausage: Start to Finish или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Everything you need to know to make great summer sausage at home. #sausage #meat #hunting Meat thermometers and probes by ChefsTemp. Save $8 on your order athttps://www.chefstemp.com/ with my code: ANDERSON15 Recipe: 7lbs(3.2kg) venison or other lean meat 3lbs(1.4kg) pork or beef fat 115g(1/3 cup) plain salt 20g(1-1/2 Tbsp) sugar 10g(1 Tbsp) garlic powder 25g(2 Tbsp) black pepper 25g(2 Tbsp) mustard seed 2g (1 tsp) cayenne pepper 11g(2 tsp) pink cure #1 34g(9 tsp) encapsulated citric acid 120g(1-1/4 cups) nonfat powdered milk 250ml(1 cup) water Music: https://www.epidemicsound.com/ 0:00 Intro 0:39 Spice blend 2:50 Meat 6:00 Encapsulated citric acid 7:40 Stuffing 9:36 Smoking 12:51 Taste test