• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Chef Wang teaches you: The ultimate guide for "Coral Fish" with very comprehensive technical tips. скачать в хорошем качестве

Chef Wang teaches you: The ultimate guide for "Coral Fish" with very comprehensive technical tips. 4 years ago

美食

原创

厨师长

美食作家

做菜

烹饪

王刚

厨师长王刚

美食作家王刚

珊瑚鱼

拿手菜

珊瑚鱼的做法

怎么做珊瑚鱼

松鼠鱼

松鼠鱼的做法

amazing Chinese food

Chinese food

宽油

coral fish

Chinese deep fried fish

Fried fish

deep fried

squirrel fish

厨艺进阶

刀工

knife skill

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Chef Wang teaches you: The ultimate guide for
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Chef Wang teaches you: The ultimate guide for "Coral Fish" with very comprehensive technical tips. в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Chef Wang teaches you: The ultimate guide for "Coral Fish" with very comprehensive technical tips. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Chef Wang teaches you: The ultimate guide for "Coral Fish" with very comprehensive technical tips. в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Chef Wang teaches you: The ultimate guide for "Coral Fish" with very comprehensive technical tips.

If you are English viewer, please turn on the CC and choose English for subtitles, thanks for watching! Hello everyone, in this second episode of "Hardcore Kitchen" I cooked my specialty - "Coral Fish". It gets its name for the coral-like shape. The procedure is very much like cooking "Squirrel Fish", but requires a higher level of knife skills and temperature control. Therefore, in order to pull off the dish you'll need to study this video. If anyone successfully replicates this dish at home, please tell me in the comment. I'll review it myself. Looking forward to your final results! 大家好,硬核厨房第二期来做个拿手菜“珊瑚鱼”,由于其成菜形状酷似珊瑚而得名,做法流程和松鼠鱼有异曲同工之妙,不过对刀工和油的掌控要求更高,所以想做此菜的朋友一定要多多研习此视频。如果哪位朋友在家做出来的话,请在此留言下告诉我,我会亲自点评,非常期待!新厨房初次做菜,希望大家可以多多支持!👍👍👍 本期菜品【珊瑚鱼】 【主料】 草鱼(一条) 【辅料】 玉米淀粉(适量) 土豆淀粉(适量) 番茄酱(300克) 植物混合油(适量) 水淀粉(适量) 明油(适量) 香菜(适量) 【调味料】 食用盐(适量) 黄酒(适量) 白醋(40克) 白糖(120克) 如果想支持我或想看更多多幕后周边和我的生活私照的朋友们可以考虑加入”宽油帮“油管会员,点击订阅按钮旁的加入按钮会弹出详情,会员福利如下: 1. 拥有“宽油帮”成长徽章 2. “宽油”社区动态,独家生活私照和生活分享 3. 拥有更多留言被回复的机会 名词解释: 宽油:大量的油,很多的油 滑锅:冷油下锅,滑过锅底,使锅的温度迅速提高,并产生油膜,防止粘锅 明油:成菜之后淋入一点点葱油,来提高菜品的色泽与明亮度,葱油制作链接    • 厨师长教你:“葱油”的制作方法与应用,很有质量的视频,收藏起来   刀口辣椒:干辣椒干花椒炒香炒脆后,手工切碎即为刀口辣椒,香辣麻三位一体,辣度温和,制作链接    • 厨师长教你做正宗 “麻婆豆腐”,高清重置版(内附刀口辣椒制作方法)   我是王刚,一个草根厨师长,从15岁做学徒到30岁开始在网上教大家做菜,我感恩每一段经历,感恩这个时代,也真心希望通过我的视频可以帮到大家,让大家走进厨房,爱上厨房。我会坚持做菜,坚持教大家做菜。也希望大家来订阅我的YouTube官方频道,欢迎大家点赞、分享和评论。在西瓜视频,头条和微博上也有我相同名字的账户“美食作家王刚”,微信公众号为“厨王刚丝球”,谢谢大家支持!

Comments
  • How to Make Handmade Fish Balls? The Chef Teaches You How to Do it Right, not Broken and Flexible! 3 years ago
    How to Make Handmade Fish Balls? The Chef Teaches You How to Do it Right, not Broken and Flexible!
    Опубликовано: 3 years ago
    326664
  • 【Extreme Makeover】7-Day Dry Aged Mahi-Mahi? PERUVIAN ACID ATTACK! 3 days ago
    【Extreme Makeover】7-Day Dry Aged Mahi-Mahi? PERUVIAN ACID ATTACK!
    Опубликовано: 3 days ago
    68760
  • 鲁菜馆招聘厨师必考的菜品,最考验厨师刀工手艺【爆炒腰花】,详细教程经典鲁菜刀与火之舞|【师父和我做鲁菜】 3 years ago
    鲁菜馆招聘厨师必考的菜品,最考验厨师刀工手艺【爆炒腰花】,详细教程经典鲁菜刀与火之舞|【师父和我做鲁菜】
    Опубликовано: 3 years ago
    215970
  • Chef Wang teaches you: 1 year ago
    Chef Wang teaches you: "Braised; Fried and Steamed Pork Hock", super tender and flavourful
    Опубликовано: 1 year ago
    321127
  • ——火燎鸭心#美的太空舱燃气灶 #美的蒸汽洗油烟机 11 days ago
    ——火燎鸭心#美的太空舱燃气灶 #美的蒸汽洗油烟机
    Опубликовано: 11 days ago
    273
  • Shifu come to my restaurant for the FIRST time 师父来探我的店,“王刚水煮鱼”迎来大考!除了紧张还是紧张! 6 months ago
    Shifu come to my restaurant for the FIRST time 师父来探我的店,“王刚水煮鱼”迎来大考!除了紧张还是紧张!
    Опубликовано: 6 months ago
    757684
  • 山西“第ㄧ名菜”過油肉vs “晉商私房菜”炒小米,哪個香? 6 hours ago
    山西“第ㄧ名菜”過油肉vs “晉商私房菜”炒小米,哪個香?
    Опубликовано: 6 hours ago
    48054
  • Chef Wang shares: 2 years ago
    Chef Wang shares: "Braised Catfish with Garlic", Uncle loves it!
    Опубликовано: 2 years ago
    360764
  • State Banquet Master Chefs' 5 years ago
    State Banquet Master Chefs' "Kaishui Baicai" aka "Cabbage in Boiled Water", a unique banquet dish
    Опубликовано: 5 years ago
    1854393
  • Pro Chef Reacts.. To Chef Wang Gang's AMAZING Egg Fried Rice! 2 years ago
    Pro Chef Reacts.. To Chef Wang Gang's AMAZING Egg Fried Rice!
    Опубликовано: 2 years ago
    285433

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5