У нас вы можете посмотреть бесплатно DIY【脆梅】零失敗/在家優雅做【脆梅】自製很簡單~美味又安全|脆口的脆梅/ или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
零失敗的脆梅可得趁三~四月短短一個月做起來 #脆梅~要選擇{青梅} 1.梅子先洗淨用10:1的粗鹽搓揉 2.去除蒂頭及髒汙。梅子拍裂縫 3.鹽水泡鹽水8小時(一夜) 4.洗淨鹽水。流水六小時 5.梅子用蔬果脫水器將水份瀝乾(若沒有蔬果脫水器,將青梅放進網袋裡用洗衣機,脫水) 6.煮糖水第一次糖水梅子與糖10:1的比例。第二次10:2。第三次10:3糖要一次比一次多(第三次可依自己喜愛糖的比例加減)(每次加換糖要泡一天) 7.裝罐:罐子用熱水先殺菌。糖水和梅子一起裝罐一天。即可食用(冰涼更好吃喔~~) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ The zero-failed crispy plum can be made in just one month from March to April #Crisp plum ~ to choose {青梅} 1. Wash plums first and rub with 10: 1 coarse salt 2. Remove the pedicle and dirt. Plum beat crack 3. Brine for 8 hours (overnight) 4. Wash the brine. Six hours running 5. Plums drain water with a vegetable and fruit dehydrator (if there is no vegetable and fruit dehydrator, put the green plums in a net bag and use a washing machine to dehydrate) 6. The first time boiled sugar water sugar sugar plum and sugar ratio of 10: 1. Second time 10: 2. The third time 10: 3 sugar is more than once (the third time can be added or subtracted according to the ratio of your favorite sugar) (each time you add and change sugar to soak for one day) 7. Canning: Sterilize the cans with hot water first. Canned sugar and plum canned for a day. Ready to eat (cold is better ~~) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ★喜歡我的影片~~~ 🔔 訂閱我的頻道、打開小鈴鐺,你才不會漏了我未來的影片喔~~ ★ Like my video ~~~ 🔔 Subscribe to my channel, turn on the small bell, you will not miss my future videos ~~