У нас вы можете посмотреть бесплатно "Work flow of a small bakery (weekend routine)" / [Bakery work flow] или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
I'm often asked "when do you start working?", So I tried to summarize the work flow (weekend routine) of our bakery (cobo to bakery) with a video. Our shop is quite irregular compared to other bakeries, so it may not be very helpful, but I hope you can see it as an example of how you work. (Work flow of a small bakery) Thursday morning-croissant pie dough mixing Filling preparation Thursday night-croissant puff pastry fold Friday morning-Hard dough mixing Filling preparation Friday night-Various dough baking Saturday morning-finished display, shipping, shop opening Website URL: http://cobotobakery.com Instagram: / cobotobakery #Bakery #Routine #Breadmaker #Opening