• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Taste of Québec ~ Cabane à sucre скачать в хорошем качестве

Taste of Québec ~ Cabane à sucre 4 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Taste of Québec ~ Cabane à sucre
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Taste of Québec ~ Cabane à sucre в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Taste of Québec ~ Cabane à sucre или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Taste of Québec ~ Cabane à sucre в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Taste of Québec ~ Cabane à sucre

Bonjour! Welcome to our home version of a tribute to Maple Syrup! In Québec, le temps des sucres - the sugar season as we call it - is a sweet tradition. Kids of all ages look forward to indulging in the maple syrup laden food, the sticky fingers from the Tire d’érable (taffy on snow) and to an evening of dancing! This home menu is a small sampling of what is found at a typical “sugaring off”, but no less delicious. As the warm weather ushers spring, do not hesitate to try one of the many sweet recipes. Recipes and links below. Thank you to the Québec Government Office in Boston for their continued support! Share pictures of your cooking adventure with me at [email protected] Enjoy Franco Foods? Check out our Merch at https://rb.gy/8ops04 Like our episodes? Remember to subscribe to our Channel! https://rb.gy/t9caio Merci et à la prochaine! Find us on: Instagram:   / franco_foods   Contact: [email protected] Find the FAC: Facebook:   / centrefrancoamerican   Instagram: facnh_official Twitter: facnh_official #maplesyrup #quebec #cabaneasucre #francofoods #facnh #livefreeandparlezfrancais #madefromscratch #canada #ham #tasteofquebec, #sugarshack Interested in learning French? Visit https://facnh.com/education/ English - French Vocab: Maple – L’érable To tap (a tree) – Entailler Sap - la sève Bucket - le sceau Spigot - le chalumeau Links: For more information on the Province of Quebec: https://www.bonjourquebec.com/en (in French) https://histoire-du-quebec.ca/cabane-... (in English) https://maplefromcanada.ca/about/hist... https://www.coombsfamilyfarms.com/blo... Maple production in Quebec (French):    • La production du sirop d'érable : de l'arb...   Maple production in Quebec (English):    • The Making of Québec Maple Syrup   Maple Syrup terminology: http://www.ctmaple.org/uploads/1/1/7/... Recipes: Ham cooked in maple syrup 1 ham (3 to 6 lbs) 2 Cups Maple syrup 1 cup chicken stock 1 cup beer (your choice, I used a stout) 1 to 2 tablespoons mustard (I used regular yellow mustard) Preheat the oven to 325F. Prepare the ham. Remove excess fat. (This depends on the ham you use. I used a smoked spiral cut ham. For cooking time, follow the directions of the ham you purchased. For the one I used, it took a bit under 2 hours for it to be cooked and glazed.) In the pot in which you will cook the ham,brint the maple syrup to a boil. Add the chicken stock and beer and bring to boil again. Add mustard. Bring to boil again. (Mixes all the flavors and reduces the liquid) After 5 minutes of full boil, add in the prepared ham and baste several times. Cover and place in the oven. After 30 minutes, baste again. If you will cook it for several hours, baste regularly (every hour or so). For the last 30 or so minutes, take the lid off to caramelize the glaze. Once out of the oven, remove from the pot and strain the sauce. Let the ham rest while you make the sauce with the drippings. To make sauce, simply boil the “juice” until reduced by about 50%. Serve with the ham. Links for recipes: Maple roasted potatoes: https://www.ricardocuisine.com/en/rec... Grands-pères: https://chefcuisto.com/recette/grands... Franco Foods is filmed and edited by Oskar Hirte of Willowfield Productions

Comments
  • Taste of Quebec ~ Sucre à la crème (Quebec Maple 3 года назад
    Taste of Quebec ~ Sucre à la crème (Quebec Maple "Fudge")
    Опубликовано: 3 года назад
  • Вы просыпаетесь в 3 часа ночи? Вашему телу нужна помощь! Почему об этом не говорят? 2 месяца назад
    Вы просыпаетесь в 3 часа ночи? Вашему телу нужна помощь! Почему об этом не говорят?
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Ужин в ресторане Sugarshack в Монреале. Производство кленового сиропа и связанные с ним блюда кве... 1 год назад
    Ужин в ресторане Sugarshack в Монреале. Производство кленового сиропа и связанные с ним блюда кве...
    Опубликовано: 1 год назад
  • Taste of Quebec ~ May West 4 года назад
    Taste of Quebec ~ May West
    Опубликовано: 4 года назад
  • Why All Canadians Love Sugar Shacks — Dining on a Dime 7 лет назад
    Why All Canadians Love Sugar Shacks — Dining on a Dime
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Taste of Quebec ~ Cretons (Quebec pork spread) 3 года назад
    Taste of Quebec ~ Cretons (Quebec pork spread)
    Опубликовано: 3 года назад
  • Почему средневековые крестьяне сжигали ЭТО зимой при температуре -30°F (не дрова) 1 месяц назад
    Почему средневековые крестьяне сжигали ЭТО зимой при температуре -30°F (не дрова)
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Taste of Acadia ~ Ployes (Acadian Buckwheat Pancakes) 4 года назад
    Taste of Acadia ~ Ployes (Acadian Buckwheat Pancakes)
    Опубликовано: 4 года назад
  • BODYBUILDERS VS CLEANER  | Anatoly GYM PRANK #56 11 часов назад
    BODYBUILDERS VS CLEANER | Anatoly GYM PRANK #56
    Опубликовано: 11 часов назад
  • Taste of Quebec:  Tourtiere extravaganza!  (3 types of pork pies!) 2 года назад
    Taste of Quebec: Tourtiere extravaganza! (3 types of pork pies!)
    Опубликовано: 2 года назад
  • Taste of Acadia ~ Poutine à trou! (Acadian baked apple dumplings) 3 года назад
    Taste of Acadia ~ Poutine à trou! (Acadian baked apple dumplings)
    Опубликовано: 3 года назад
  • Почему средневековое железо никогда не ржавело, а ваше умирает через 2 года 1 месяц назад
    Почему средневековое железо никогда не ржавело, а ваше умирает через 2 года
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • ДНК создал Бог? Самые свежие научные данные о строении. Как работает информация для жизни организмов 1 месяц назад
    ДНК создал Бог? Самые свежие научные данные о строении. Как работает информация для жизни организмов
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Как жили люди до появления центрального отопления? 1 месяц назад
    Как жили люди до появления центрального отопления?
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Как строили корабли для мирового господства 8 дней назад
    Как строили корабли для мирового господства
    Опубликовано: 8 дней назад
  • Молочные продукты после 40–50 лет, есть или исключить? Что укрепляет кости, а что их разрушает. 3 дня назад
    Молочные продукты после 40–50 лет, есть или исключить? Что укрепляет кости, а что их разрушает.
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Классика Мишлен: четыре блюда из картофеля с Марко Пьером Уайтом | Встречайте своего Маэстро | BB... 1 месяц назад
    Классика Мишлен: четыре блюда из картофеля с Марко Пьером Уайтом | Встречайте своего Маэстро | BB...
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • How The World’s Biggest Truck Stop Makes 350,000 Meals A Year 1 день назад
    How The World’s Biggest Truck Stop Makes 350,000 Meals A Year
    Опубликовано: 1 день назад
  • Почему римский БЕТОН прослужит 2000 лет, а наш — умрёт через 50 лет 1 месяц назад
    Почему римский БЕТОН прослужит 2000 лет, а наш — умрёт через 50 лет
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • The 8 Crops I'm Planting NOW To Survive The Coming Food Collapse 6 дней назад
    The 8 Crops I'm Planting NOW To Survive The Coming Food Collapse
    Опубликовано: 6 дней назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5