• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Taste of Quebec: Tourtiere extravaganza! (3 types of pork pies!) скачать в хорошем качестве

Taste of Quebec: Tourtiere extravaganza! (3 types of pork pies!) 2 года назад

Franco Foods

FrancoFoods

Baking

Cooking

French

Food

French Culture

French Inspired

FAC

FACNH

Franco American Center

Franco American Centre

FrancoAmericanCenter

FrancoAmericanCentre

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Taste of Quebec:  Tourtiere extravaganza!  (3 types of pork pies!)
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Taste of Quebec: Tourtiere extravaganza! (3 types of pork pies!) в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Taste of Quebec: Tourtiere extravaganza! (3 types of pork pies!) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Taste of Quebec: Tourtiere extravaganza! (3 types of pork pies!) в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Taste of Quebec: Tourtiere extravaganza! (3 types of pork pies!)

Joyeuses Fêtes! As a Quebecker, and now Franco-American of New England, nothing says the Holidays like a good ole Tourtière, known as Pork Pie in the US. Like so many old recipes, there are different versions depending where you live. No matter which version you enjoy, Tourtières are a delicious addition to any holiday table. Thank you to our special guest, Marie-Josée Duquette from the Quebec Government Office In Boston, 2022 Franco foods Sponsor. Find out more about the office at https://www.quebec-boston.org/ Taste the world with Franco Foods by subscribing :    / @francofoods8075   Enjoy Franco Foods? Check out our Merch at https://rb.gy/8ops04 Merci et à la prochaine! Find us on: Facebook:   / centrefrancoamerican   Instagram: franco_foods and facnh_official Twitter: facnh_official Contact: [email protected] Nathalie’s notes: Although it is considered a Christmas dish, Tourtière is served throughout the Holiday season. We used to have it for dinner on the days leading up to and after Christmas and New Year, and on New Year as well. If you plan to make ahead and freeze, you can freeze unbaked or baked. If freezing baked, put in the oven (frozen) covered with aluminum foil when ready to eat. If unbaked, put in the oven frozen and bake uncovered, but keep an eye on the crust and cover if it is getting dark but not yet ready. I prefer freezing after baking. Recipes & Methods Tourtière du Lac St-Jean (serves 8 to 12) I halved the recipe, below are the ingredients per my mother’s recipe. 2lbs cubed pork 2lbs cubed beef ½ lb salt pork 3 large onions, minced Salt, pepper & sage to taste 5lbs cubed potatoes In a large bowl, mix all the ingredients together, except the potatoes. Cover and refrigerate overnight. Next day: mix in the cubed potatoes. Put the meat mixture in a large dough lined casserole dish and cover with another layer of pie dough. Cut out slits to let out steam. Bake for 1 hour at 400F, then reduce the oven to 300F for the remainder (5 to 6 hours). Might need to cover with aluminum foil to avoid the crust to burn. Tourtière à famille Boucher Baked in a 9inch pie plate. Equal parts ground pork, ground veal & ground beef (or can only be 2 meats, but must include the pork). 1 medium minced onion Salt and pepper to taste Ground clove to taste Boiling water In a heavy-bottomed pot, combine the meats and minced onion. Add salt and pepper. Cover the mixture with boiling water and simmer covered for 30 to 45 minutes (until the meat is cooked). Once cooked, remove from heat, add the clove and mix. It will give the meat a nice light brown color. Using a slotted spoon, add meat to a prepared pie plate and cover with another layer of dough. Make a slit or hole to let steam escape during cooking. Bake at 375F until the mixture and dough are golden brown Tourtière à Julie Martineau Baked in a 9inch pie plate. 1lb ground pork 1 medium minced onion ¼ cup water or chicken broth ½ tsp salt ¼ tsp pepper ⅛ tsp sage 1 large potato, mashed (no butter or milk) In a heavy-bottomed pot, brown the pork, chopped onion. Add the water or broth, salt, pepper and sage. Simmer covered for about 1/2 to 3/4 hour. If too much liquid, remove some and add enough crushed potato to absorb the liquid. Cool and place in a pie plate lined with pie dough. Cover with another layer of pie dough. Freeze without cooking, if desired. Bake at 375F until the mixture and dough are golden brown. For a frozen pie, the cooking time is about an hour and a quarter to an hour and a half. Homemade Ketchup (Quebec condiment) My mom made this every year with the tomatoes from her garden. 2 tbsps pickling spices 12 tomatoes, diced 6 apples, peeled, seeded and diced 3 onions, diced 1 red pepper, seeded and diced 1 green pepper, seeded and diced 1 cup white vinegar 2 ½ cups white sugar (I found it a bit sweeter than I usually like, so would reduce to 2 cups next time) 1tbsp salt Place the pickling spices in a tea ball or make a spice bag with cheesecloth and set aside until ready to use. In a large, heavy bottomed pot, mix all the ingredient. Place the spice bag and bring the mixture to a boil, stirring frequently. Reduce the heat to medium. Simmer over medium heat for about 1 hour and 15 minutes, uncovered, stirring occasionally. Pour into hot sterilized jars. Let cool and refrigerate. A great condiment to go with tourtière, pork, turkey and chicken. Learn more about the Lac St-Jean area : https://www.bonjourquebec.com/en/wher... Want to learn French? Check out https://facnh.com/education/ Filmed and edited by Oskar Hirte

Comments
  • Tourtiere traditional French Canadian meat and potato pie 3 года назад
    Tourtiere traditional French Canadian meat and potato pie
    Опубликовано: 3 года назад
  • Мини-пирожки со свининой. Очень легко приготовить и очень вкусно. 2 года назад
    Мини-пирожки со свининой. Очень легко приготовить и очень вкусно.
    Опубликовано: 2 года назад
  • Tourtière (Meat Pie) with Chef Frank Proto | Canadiana 2 года назад
    Tourtière (Meat Pie) with Chef Frank Proto | Canadiana
    Опубликовано: 2 года назад
  • Tourtiere - ep.5 - Serge's Christmas Special! French-ie Cuisine 4 года назад
    Tourtiere - ep.5 - Serge's Christmas Special! French-ie Cuisine
    Опубликовано: 4 года назад
  • How to Make Cretons | A French Canadian Pork Pate | Quick and Easy Recipe #cookingchannel #cooking 2 года назад
    How to Make Cretons | A French Canadian Pork Pate | Quick and Easy Recipe #cookingchannel #cooking
    Опубликовано: 2 года назад
  • Пирожки со свининой — любимое блюдо британцев 2 года назад
    Пирожки со свининой — любимое блюдо британцев
    Опубликовано: 2 года назад
  • Taste of Quebec ~ Cretons (Quebec pork spread) 3 года назад
    Taste of Quebec ~ Cretons (Quebec pork spread)
    Опубликовано: 3 года назад
  • Exploring Quebec’s Most Debated Pie: Tourtière du Lac-Saint-Jean | Cooked Motorcycle Adventure EP16 5 месяцев назад
    Exploring Quebec’s Most Debated Pie: Tourtière du Lac-Saint-Jean | Cooked Motorcycle Adventure EP16
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • Как приготовить пирог Туртьер (мясной пирог) 5 лет назад
    Как приготовить пирог Туртьер (мясной пирог)
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Gala Pie Traditional British Oblong Pie 1 год назад
    Gala Pie Traditional British Oblong Pie
    Опубликовано: 1 год назад
  • ФРАНКО-КАНАДСКИЙ МЯСНОЙ ПИРОГ | Туртьер 3 года назад
    ФРАНКО-КАНАДСКИЙ МЯСНОЙ ПИРОГ | Туртьер
    Опубликовано: 3 года назад
  • The Only Tourtiere Recipe You'll Ever Need! 3 года назад
    The Only Tourtiere Recipe You'll Ever Need!
    Опубликовано: 3 года назад
  • Все славянские кухни за 17 минут 4 недели назад
    Все славянские кухни за 17 минут
    Опубликовано: 4 недели назад
  • Tourtière -  From Scratch Canadian Meat Pie Recipe for the Holidays or Anytime 2 года назад
    Tourtière - From Scratch Canadian Meat Pie Recipe for the Holidays or Anytime
    Опубликовано: 2 года назад
  • Tourtière du Lac 9 лет назад
    Tourtière du Lac
    Опубликовано: 9 лет назад
  • Comment faire des tourtières (pâtés à la viande) 8 лет назад
    Comment faire des tourtières (pâtés à la viande)
    Опубликовано: 8 лет назад
  • Québécois Tourtière - Mémère Ouellette's Recipe - Christmas Meat Pie Recipe 4 года назад
    Québécois Tourtière - Mémère Ouellette's Recipe - Christmas Meat Pie Recipe
    Опубликовано: 4 года назад
  • Пастуший пирог, приготовленный ПРАВИЛЬНО 2 года назад
    Пастуший пирог, приготовленный ПРАВИЛЬНО
    Опубликовано: 2 года назад
  • Préparation d'une tourtière traditionnelle du Lac-Saint-Jean en 1977 5 лет назад
    Préparation d'une tourtière traditionnelle du Lac-Saint-Jean en 1977
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Dans la cuisine avec Eveline - La tourtière du Lac Saint-Jean - ep.2 4 года назад
    Dans la cuisine avec Eveline - La tourtière du Lac Saint-Jean - ep.2
    Опубликовано: 4 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5