У нас вы можете посмотреть бесплатно It took 180 days to mature the filet mignon. It's here! Use 4 fillet steaks to prove или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Hello everyone, I'm Xiaojun brother. Today I bring you "Dry Aged Steak", which took 180 days to mature filet steak! This time I used 4 fillet steaks to confirm that the longer matured steaks, the better? ▶Portal◀ Subscribe I subscribe I subscribe I subscribe me [ / @jiayouxiaojunge ] "Seafood Big Coffee" • 海鮮大咖🍤 "Self-abuse Collection" • 【肉燕】這不是餛飩!耗時2天,我終於製作出這道“非遺”小吃,吃上的瞬間我哭... "Exquisite Life" • 【櫻桃鵝肝】耗時4天!我終於把鵝肝做成了櫻桃的樣子! 【加油小軍哥】 "Baked Whole Series" • 【烤全牛】烤一整頭牛是什麼樣的感受? !史上最燃最難的一次燒烤! 【加油小軍哥】 "Today we eat at home" • 開肉了!傳說中最頂級的牛肉竟然是吃著巧克力長大的? !整整3000元1塊,... "Brother Xiaojun's Cattle Diary" • 開肉了!傳說中最頂級的牛肉竟然是吃著巧克力長大的? !整整3000元1塊,... "What can't be solved by a barbecue" • 【烤鱷魚】試吃1400元20斤重的整條鱷魚,香辣和蒜泥雙味烤鱷魚!鱷魚肉吃... ★Qia Niu Kuangmo Xiaojun Brother is here★ I love beef and sprite, I can do anything, I am not afraid of hardships, I will dare to eat as long as I can eat! It's not annoying to be able to toss, I'll look at the super difficult recipe. Love life will enjoy, world cuisine is waiting for me!