У нас вы можете посмотреть бесплатно How a Restaurant makes Chicken Marsala или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Thank you all for checking out this episode. In this episode I take you through a delicious version of Chicken Marsala. Pay attention to the technique of sautéing and you will be able to sauté many different dishes. "Picatta"; "Madiera" or to be able to create your own sauteed Specialty! Upcoming Episodes on "A cut Above Recipes" We are going to explore Eggrolls. How to make them, and what you can put in them. Episodes starting in the near future: Searing Venison Back Straps Stocks, Soups, and Sauces How to Sauté like a pro Pheasant Parmesan over Linguini Guajillo Pepper Pheasant Quesadillas Please Comment, Like, and Subscribe if you feel so inclined. Share this with your friends. Again, Thank You so Much! EasternPaWilderness: / @easternpawilderness9648 A Cut Above Recipes: / @acutaboverecipes7422 00:00 Intro 00:21 Setting up the Mice En Place 04:15 Prepping the Chicken Cutlets 08:24 Sautéing the Cutlets 16:23 Marsala Sauce- The Beginning 20:23 Tightening up the Sauce 28:29 Finalizing the Sauce- Adding the Cutlets 31:00 Butter Makes it Better 32:29 Recipe Card and Outro