У нас вы можете посмотреть бесплатно I Made Anthony Bourdain's Bone Marrow Recipe | BTB E78 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
I've eaten bone marrow once, and I didn't like it. Today I must eat it again. We're making for the first time Onglet Gascon from Anthony Bourdain's Les Halles Cookbook. Please comment any thoughts you have! 💜 Donate with a coffee: https://ko-fi.com/mitchmai 📔 Anthony Bourdain's Les Halles Cookbook: https://amzn.to/3ZEgYr3 Please note I receive (a rather small percent) from qualifying purchases through links. 📚 Chapters 00:00 - Onglet Gascon, what is it? 00:45 - Prepping The Dish 02:32 - Mitch Meets Bone Marrow 04:49 - Comment Of The Week! 05:20 - Plating, Tasting, What I Would Do Different 🍎 Ingredients • 4, 6 oz. / 168 g. onglet steaks (hanger steaks) • salt and ppperp • 1 Tbsp. / 13 g. avocado oil • 2 Tbsp. / 28 g. unsalted butter • marrow from 4 beef bones • ¼ cup / 58 g. dry white wine • ¼ cup / 35 g. dried cherries (Mitch Improv) • 2 garlic cloves, crushed (Mitch Improv) • 2 Tbsp. / 28 g. Dijon mustard 🫕 Equipment • heavy-bottomed sauté pan • tongs • small roasting pan • plate • wooden spoon • serving platter #anthonybourdain #bonemarrow #onglet #ongletgascon