У нас вы можете посмотреть бесплатно Red Wine Pot Roast (in a Dutch Oven) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
FULL RECIPE: https://oursaltykitchen.com/red-wine-... (scroll for ingredients) Pot roast is the definition of comfort food. Tender, fall apart chunks of chuck roast over mashed potatoes, smothered with red wine gravy? Yes please. As much as I love my slow cooker, I always braise my pot roast in the oven. You can't beat the texture and flavor that results from browning in a dutch oven on the stove top, and then slow roasting in the oven. Absolute perfection! While this meal is perfect for the holidays, don't save it for a special occasion - it's great for Sunday supper too! INGREDIENTS 4 lb chuck roast 1 tsp kosher salt 1 tsp ground pepper 2 tbsp olive oil 2 medium carrots, peeled and diced to ½″ 2 stalks celery, diced to ½″ 1 large yellow onion, diced to ½″ 4 cloves garlic, peeled and smashed 2-3 c dry red wine, divided 1 c beef broth, divided ¼ c balsamic vinegar 1 spring fresh rosemary 1 sprig fresh thyme 2 bay leaves 2 tbsp butter, cold