• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Pot Roast with Mashed Baked Potatoes скачать в хорошем качестве

Pot Roast with Mashed Baked Potatoes 5 лет назад

pot roast

mashed potatoes

pot roast recipe

beef roast

best pot roast

how to make pot roast

how to

how to make

best pot roast recipe

how to make pot roast on the stove

how to make pot roast in the oven

pot roast in oven

pot roast recipe dutch oven

pot roast recipe stove top

pot roast recipe oven

beef roast recipe

beef roast in oven

best pot roast in the oven

best pot roast ever

best pot roast recipe oven

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Pot Roast with Mashed Baked Potatoes
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Pot Roast with Mashed Baked Potatoes в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Pot Roast with Mashed Baked Potatoes или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Pot Roast with Mashed Baked Potatoes в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Pot Roast with Mashed Baked Potatoes

One of the best bang-for-buck meals of all time. Thanks to Turo for sponsoring this video! Skip the rental counter. Sign up for Turo here: https://turo.onelink.me/1712264037/7c... Use promo code Ragusea15 for $15 off your first trip! **RECIPE, FEEDS 6-8 PEOPLE** FOR THE POT ROAST 2.5-3 lb beef chuck roast 1 large onion 1-2 stalks celery 1 lb large carrots 1-2 cups red wine (about half a bottle) 28 oz can crushed tomatoes 2-3 tablespoons tomato paste 1/4 cup flour 2-3 tablespoons Worcestershire sauce 1-2 tablespoons balsamic vinegar oil salt pepper garlic powder fresh rosemary FOR THE POTATOES 2 lbs baking potatoes (Russets), or a mixture of Russets and Yukon Golds 1-2 sticks (4-8 ounces) butter, ideally cultured butter Half a head of garlic 1/2-1 cup milk salt pepper If you want to limit the amount of fat in the final dish, trim any large globs of fat out of the inside of the meat — don't worry about mangling it. Put a thin film of oil into a large Dutch oven on medium heat, then slowly brown the meat, taking care to not let anything burn on the bottom of the pan. Start the oven pre-heating to 350 F. While the meat is browning, peel and cut the onion into thin quarter-circles and chop the celery into small pieces. When the meat is brown, remove it to a plate and put in the vegetables. Keep the vegetables moving and cook them until you're worried the fond on the pan is going to burn, then put in the tomato paste and the flour and stir aggressively to disperse the flour through the fat in the pan. When you're REALLY worried stuff is gonna burn, pour in the wine and start scraping the bottom with a wooden spoon. Pour in the tomatoes and the Worcestershire sauce, and sprinkle on a couple teaspoons of garlic powder. Stir to incorporate, then return the meat and any juices that collected in the plate. Toss the meat in the sauce, put the lid on the pot, and put the pot in the oven. Put the potatoes in the oven too, right on the rack, and cook until easily pierced with a fork, 1-1.5 hours. Remove the potatoes and let them cool for a moment. Put a large pan on medium heat and put in the butter to slowly melt. Meanwhile, peel and chop the garlic. Put the garlic into the hot butter then immediately turn the heat off. If anything looks or smells like it's going to burn, move the pan to a cooler surface. Cut the potatoes in half, scoop out the flesh and pass it through a ricer into the pan. Mix with enough milk to give you the texture you want, and season with salt and pepper to taste. Cover and keep warm until dinner. Peel the carrots and cut them into large chunks of roughly equal mass. After 2-3 hours total in the oven, the meat should be soft enough that you could pull it apart with forks (but don't actually do that yet). Put the carrots into the pot, get them coated in the sauce but not submerged, and return the pot to the oven WITHOUT THE LID. Let cook until the carrots are just tender enough to be pierced with a fork, about an hour. Remove the pot from the oven. Chop up a few stems of fresh rosemary and put that in, along with some salt, pepper and the vinegar. Stir to incorporate. The meat will start breaking up when you stir, which is a good thing. Taste the sauce and add any additional seasoning or vinegar, then stir one last time. If any of the meat has not yet broken apart into manageable chunks, pull it apart with forks. That's it. Eat.

Comments
  • Slow-roast beef eye of round, with mushroom jus and baked mash 5 лет назад
    Slow-roast beef eye of round, with mushroom jus and baked mash
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Куриная грудка в медово-горчичном соусе с жемчужным луком и брокколи 5 лет назад
    Куриная грудка в медово-горчичном соусе с жемчужным луком и брокколи
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Easy big beef stew and roasted garlic mashed potatoes 3 года назад
    Easy big beef stew and roasted garlic mashed potatoes
    Опубликовано: 3 года назад
  • Classic Pot Roast That's Better Than Grandma's 1 год назад
    Classic Pot Roast That's Better Than Grandma's
    Опубликовано: 1 год назад
  • New York-style pizza at home, v2.0 5 лет назад
    New York-style pizza at home, v2.0
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Homemade Demi-Glace 5 лет назад
    Homemade Demi-Glace
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Roast goose with Christmas spices, black cherry gravy, goose-fat roast potatoes and mustard greens 4 года назад
    Roast goose with Christmas spices, black cherry gravy, goose-fat roast potatoes and mustard greens
    Опубликовано: 4 года назад
  • Tandoori Chicken — Grilled or Broiled 6 лет назад
    Tandoori Chicken — Grilled or Broiled
    Опубликовано: 6 лет назад
  • ЭТО жаркое лучше, чем говядина по-бургундски 1 год назад
    ЭТО жаркое лучше, чем говядина по-бургундски
    Опубликовано: 1 год назад
  • Roast Chicken Dinner — Gravy, Mashed Potatoes, Peas 6 лет назад
    Roast Chicken Dinner — Gravy, Mashed Potatoes, Peas
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Говяжья лопатка, тушеная обратно | глазурь из сладких солений 4 года назад
    Говяжья лопатка, тушеная обратно | глазурь из сладких солений
    Опубликовано: 4 года назад
  • Roast tenderloin with bordelaise sauce and potato gratin 5 лет назад
    Roast tenderloin with bordelaise sauce and potato gratin
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Lasagna with Fresh Pasta, Bolognese and Pecorino Cheese Sauce 6 лет назад
    Lasagna with Fresh Pasta, Bolognese and Pecorino Cheese Sauce
    Опубликовано: 6 лет назад
  • 3 культовых рагу, которые должен освоить каждый домашний повар 2 недели назад
    3 культовых рагу, которые должен освоить каждый домашний повар
    Опубликовано: 2 недели назад
  • Demi Glace The King of All Sauces | Chef Jean-Pierre 2 года назад
    Demi Glace The King of All Sauces | Chef Jean-Pierre
    Опубликовано: 2 года назад
  • Roast beef rib with Yorkshire puddings and mushroom gravy 11 месяцев назад
    Roast beef rib with Yorkshire puddings and mushroom gravy
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • Я выдерживаю стейки в медово-сливочном масле в течение нескольких месяцев. Это вызывает привыкание! 1 день назад
    Я выдерживаю стейки в медово-сливочном масле в течение нескольких месяцев. Это вызывает привыкание!
    Опубликовано: 1 день назад
  • Bolognese Sauce 6 лет назад
    Bolognese Sauce
    Опубликовано: 6 лет назад
  • ГОВЯДИНА ПО-БУРГИНСКИ (Французское говяжье рагу) 4 года назад
    ГОВЯДИНА ПО-БУРГИНСКИ (Французское говяжье рагу)
    Опубликовано: 4 года назад
  • Chicken thighs 101: How to sear, stew, roast and de-bone 4 года назад
    Chicken thighs 101: How to sear, stew, roast and de-bone
    Опубликовано: 4 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5