• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Roast goose with Christmas spices, black cherry gravy, goose-fat roast potatoes and mustard greens скачать в хорошем качестве

Roast goose with Christmas spices, black cherry gravy, goose-fat roast potatoes and mustard greens 5 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Roast goose with Christmas spices, black cherry gravy, goose-fat roast potatoes and mustard greens
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Roast goose with Christmas spices, black cherry gravy, goose-fat roast potatoes and mustard greens в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Roast goose with Christmas spices, black cherry gravy, goose-fat roast potatoes and mustard greens или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Roast goose with Christmas spices, black cherry gravy, goose-fat roast potatoes and mustard greens в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Roast goose with Christmas spices, black cherry gravy, goose-fat roast potatoes and mustard greens

Thanks to Squarespace for sponsoring this video! Go to Squarespace.com for a free trial, and when you’re ready to launch, go to http://squarespace.com/ragusea and add code “RAGUSEA" at checkout to save 10% off your first purchase of a website or domain. **RECIPE, SERVES 6-8** 1 10-12 lb (4.5-5.5 kg) goose 3 lb (1.36 kg) small waxy potatoes, skin on 1 lb (454g) mustard greens, washed and chopped 1 quart (946mL) black cherry juice 1 quart (946mL) chicken stock 1 bunch fresh sage flour Christmassy spices (I used ground cinnamon, ginger, nutmeg and cloves) dried chili flakes (or any dried spicy chili product, like cayenne) salt pepper Put the goose in a deep roasting tray. Take everything out of the cavity — chunks of fat, the neck, any giblets — and lay it around the goose on the tray. Use a sharp knife to score a diamond pattern over the goose's entire skin and fat layer. Season all sides heavily with the Christmas spices and salt, and be sure to rub the spices into the scored skin. Position the bird breast-side up in the pan, and put it in a cold oven. Turn the heat on 300ºF (150ºC). While the bird is roasting, boil the potatoes until they're just fork-tender. Drain them and lay them out on a roasting tray or lipped baking sheet in a single layer. Roast the goose until the internal temperature of the breast is a few degrees short of your desired doneness. If you want it pink, cook the breast to 135-140ºF (57-60ºC), which took me about 45 minutes, but be aware the USDA says cooking any poultry short of 165ºF (74ºC) entails some risk of foodborne illness. Take the bird out of the oven and cut off both sides of the breast whole. Cover them and set them aside. Flip the goose around so that the thighs are facing up — you can stabilize the bird by letting its leg bones hang over the edge of the tray. Ladle enough rendered goose fat onto the potatoes to thoroughly coat them and the bottom of their tray. Season the potatoes heavily with salt and pepper. Put the bird and the potatoes in the oven, and turn the heat up to 400ºF (200ºC). Roast the bird until the thigh reads at least 175ºF (80ºC), which took me another 45 minutes. Take the goose and the potatoes out. Use a glass to crush each potato until you feel the skin pop open, and put them back in the oven. Take the goose out of the roasting tray and put it aside to rest. Use a ladle to remove as much of the rendered fat from the tray as possible, while leaving behind all of the solids. Put the fat aside — you'll need it later, and whatever you don't use you can freeze. Turn the burners under the roasting tray on medium heat, and stir enough flour into the remaining fat to make a loose paste. Fry it until it looks and smells brown, then gradually stir in the cherry juice, deglazing the pan as you go. Stir in enough chicken stock to give you the thickness you want, keeping in mind that the flour won't fully thicken the liquid until it boils. Season with salt, pepper and chili flakes to taste. Simmer the gravy for as long as you can to extract flavor from the solids, stirring every now and then to make sure nothing sticks and burns. Check on the potatoes — when their bottoms are brown, flip each of them over and return them to the oven. Cut the wings and leg quarters off the goose. Separate the legs from the thighs, and the drumettes from the wing tips. Feel around for any other bits of meat on the carcass you can tear off, then bag up the carcass and the wings tips for stock/soup and put them away. Strain all the solids out of the gravy and throw them away. If the gravy is too thick, water it down a bit. Set it aside somewhere to keep warm. When the potatoes are brown and crispy all over, toss them with fresh sage and set them aside somewhere to keep warm. Right before you want to eat, heat a thick layer of goose fat over medium-high heat in your widest pan. Put the goose breasts in the pan, skin-side down, and fry them until the skin is crispy and the meat is re-heated. Take them out and do the same with the thighs, legs and drumettes. Take them out, then put in the mustard greens. You'll probably need to wilt down some of the greens before you can add more in. Pouring a little water in the pan will help to get the greens cooking and deglaze the pan. Once all the greens are wilted, stir in salt and pepper to taste. Set the greens aside somewhere to keep warm. Carve your meat and eat! Merry Christmas (if you're into that)!

Comments
  • Hanging roast chicken, with 'nugget' potatoes 5 лет назад
    Hanging roast chicken, with 'nugget' potatoes
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Slow-roast beef eye of round, with mushroom jus and baked mash 5 лет назад
    Slow-roast beef eye of round, with mushroom jus and baked mash
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Shepherd's Pie in a cast iron pan | lamb and peas filling, cheesy potato topping 4 года назад
    Shepherd's Pie in a cast iron pan | lamb and peas filling, cheesy potato topping
    Опубликовано: 4 года назад
  • СЕКРЕТ СОЧНОЙ БУЖЕНИНЫ - новогодний рецепт от шефа Бельковича 3 года назад
    СЕКРЕТ СОЧНОЙ БУЖЕНИНЫ - новогодний рецепт от шефа Бельковича
    Опубликовано: 3 года назад
  • Вот Почему Я ПЕРЕСТАЛ Покупать ДОРОГИЕ Стейки 7 месяцев назад
    Вот Почему Я ПЕРЕСТАЛ Покупать ДОРОГИЕ Стейки
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • Fully deboned turkey | demi glacé made with the bones 4 года назад
    Fully deboned turkey | demi glacé made with the bones
    Опубликовано: 4 года назад
  • Roast tenderloin with bordelaise sauce and potato gratin 5 лет назад
    Roast tenderloin with bordelaise sauce and potato gratin
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Короткие ребрышки «Дюшес» от Адама Байетта, отмеченного звездой Мишлен 7 дней назад
    Короткие ребрышки «Дюшес» от Адама Байетта, отмеченного звездой Мишлен
    Опубликовано: 7 дней назад
  • Эта КУРИНАЯ КОНФЕТА спасёт ваш Новый год! Удобное горячее на праздник. РЕЦЕПТ от Лазерсона 4 дня назад
    Эта КУРИНАЯ КОНФЕТА спасёт ваш Новый год! Удобное горячее на праздник. РЕЦЕПТ от Лазерсона
    Опубликовано: 4 дня назад
  • ИСТЕРИКА ВОЕНКОРОВ. Z-ники в ярости из-за приезда Зеленского в Купянск. Требуют отставки Герасимова 21 час назад
    ИСТЕРИКА ВОЕНКОРОВ. Z-ники в ярости из-за приезда Зеленского в Купянск. Требуют отставки Герасимова
    Опубликовано: 21 час назад
  • Элтон Браун готовит еду | Эпизод 3: Жареные рёбрышки 7 дней назад
    Элтон Браун готовит еду | Эпизод 3: Жареные рёбрышки
    Опубликовано: 7 дней назад
  • Roast beef rib with Yorkshire puddings and mushroom gravy 1 год назад
    Roast beef rib with Yorkshire puddings and mushroom gravy
    Опубликовано: 1 год назад
  • Яичница-болтунья: небольшие изменения, значительные улучшения | Технично с Лань Лам 20 часов назад
    Яичница-болтунья: небольшие изменения, значительные улучшения | Технично с Лань Лам
    Опубликовано: 20 часов назад
  • РЕБРЫШКИ КАК В РЕСТОРАНЕ - рецепт от шефа Бельковича! 3 года назад
    РЕБРЫШКИ КАК В РЕСТОРАНЕ - рецепт от шефа Бельковича!
    Опубликовано: 3 года назад
  • 72-Hour Beef Wellington 4 года назад
    72-Hour Beef Wellington
    Опубликовано: 4 года назад
  • Идеальная ребрышка каждый раз | Безотказно 3 дня назад
    Идеальная ребрышка каждый раз | Безотказно
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Schnitzel — veal, chicken and pork versions — with cucumber salad 5 лет назад
    Schnitzel — veal, chicken and pork versions — with cucumber salad
    Опубликовано: 5 лет назад
  • NIEMIECKI TARTAK z czasów wojny. NIEZNISZCZALNY Miejscowość: Łupianka Stara 1 день назад
    NIEMIECKI TARTAK z czasów wojny. NIEZNISZCZALNY Miejscowość: Łupianka Stara
    Опубликовано: 1 день назад
  • Grilling the JUICIEST Steaks in The Mountains! Wilderness BBQ 4 месяца назад
    Grilling the JUICIEST Steaks in The Mountains! Wilderness BBQ
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Lamb shanks with roasted garlic sauce | celeriac purée | broccolini 3 года назад
    Lamb shanks with roasted garlic sauce | celeriac purée | broccolini
    Опубликовано: 3 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5