• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Shepherd's Pie in a cast iron pan | lamb and peas filling, cheesy potato topping скачать в хорошем качестве

Shepherd's Pie in a cast iron pan | lamb and peas filling, cheesy potato topping 4 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Shepherd's Pie in a cast iron pan | lamb and peas filling, cheesy potato topping
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Shepherd's Pie in a cast iron pan | lamb and peas filling, cheesy potato topping в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Shepherd's Pie in a cast iron pan | lamb and peas filling, cheesy potato topping или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Shepherd's Pie in a cast iron pan | lamb and peas filling, cheesy potato topping в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Shepherd's Pie in a cast iron pan | lamb and peas filling, cheesy potato topping

Thanks to Magic Spoon for sponsoring this video! Use the promo code RAGUSEA at checkout to get $5 off your order today → https://magicspoon.thld.co/raguseajan... ***RECIPE, SERVES 6-8°°° 2 lb (907g) ground lamb 3-4 carrots 1 large onion Half a bottle (3 cups, 375mL) white wine 2 teaspoons dried thyme 1 teaspoon dried sage 1 teaspoon garlic powder 1 teaspoon mustard powder 1/2 cup (118mL) Worcestershire sauce 1/4 cup (60mL) tomato paste 1/4 (30g) flour (use more if you want your filling more solid) water or stock salt pepper a stock cube, or a spoonful of stock concentrate (like Better Than Bouillon), or a few ice cubes of homemade demi-glace from this recipe:    • Homemade Demi-Glace   fresh rosemary (very optional) 10 oz bag (280g) frozen peas 2 lb floury potatoes 1 stick (4 oz, 110g) butter milk 2 egg yolks 2 oz (50g) cheddar cheese salt chives (very optional) This recipe is calibrated for a 12-inch (30 cm) oven-safe skillet, but you could cook the filling in any pan and simply transfer it to a suitable baking dish. Put the lamb into the pan and flatten it into a disk across the entire surface. Turn the heat on high underneath. While it heats up and starts to cook, grate or finely chop the carrots and onion. When the lamb is brown on the bottom, stir in the carrots and onion with a wooden spoon, scraping the bottom and breaking up the meat as you go. Keep cooking and stirring until much of the water has evaporated, 5-10 min. When you notice the pan starting to dry out, reduce the heat to medium. When things start sticking to the bottom of the pan again, stir in the tomato paste and flour, and cook for another minute or two, until burning of the fond is imminent. Deglaze with the wine. Stir in the Worcestershire, herbs and spices (except for salt), stock concentrate or demi-glace, and enough water to cover. Reduce heat to a simmer and cook until reduced and quite thick, at least half an hour. Peel the potatoes and cut them into big chunks. Cover them in water and boil them until very fork-tender. Drain. Put in the butter and let it melt in the heat of the potatoes. Mash the potatoes, stirring in enough milk to get a slightly looser texture than you'd normally want for mashed potatoes. Grate in the cheese, put in the egg yolks, stir until smooth, then taste for seasoning and add as much salt as you want. (The egg yolks might not be totally cooked at this stage, so if you need to be cautious about pathogens, taste for seasoning before you mix in the eggs.) Keep the mash warm until you're ready to put it on the pie. Get your oven heating to 400ºF, 200ºC, ideally convection. When the meat filling is reduced and thick, take it off the heat — the cooler it is when you top the pie, the better. Chop up the fresh rosemary and put it in (if you've got it), and stir in the frozen peas (still frozen). Smooth out the surface of the meat filling, then drop on the potatoes in large dollops. Pull with the back of a spatula to spread the potatoes out toward the pan edges and get everything covered in an even, thin later. If you want, use a fork to make some ridges in the surface that'll brown nice and look pretty. Bake the pie until the potatoes are puffy and the filling is bubbling, about 30 min. Take it out and top it with finely chopped chives, if you have them. Let cool at least 20 minutes before scooping.

Comments
  • Мясной рулет со сладкой глазурью, рецепт, минимизирующий количество блюд 5 лет назад
    Мясной рулет со сладкой глазурью, рецепт, минимизирующий количество блюд
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Chicken Pot Pie 6 лет назад
    Chicken Pot Pie
    Опубликовано: 6 лет назад
  • (Почти) мгновенный демиглас | покупной бульон и желатин 4 года назад
    (Почти) мгновенный демиглас | покупной бульон и желатин
    Опубликовано: 4 года назад
  • Basic thin burger patties, grill or pan 3 года назад
    Basic thin burger patties, grill or pan
    Опубликовано: 3 года назад
  • Shakshuka that isn't soupy | eggs poached in spicy tomato sauce | chickpeas 4 года назад
    Shakshuka that isn't soupy | eggs poached in spicy tomato sauce | chickpeas
    Опубликовано: 4 года назад
  • Red beans and rice | Southern U.S. style 4 года назад
    Red beans and rice | Southern U.S. style
    Опубликовано: 4 года назад
  • Где и как спасаться от мировой войны? 1 день назад
    Где и как спасаться от мировой войны?
    Опубликовано: 1 день назад
  • Roast goose with Christmas spices, black cherry gravy, goose-fat roast potatoes and mustard greens 5 лет назад
    Roast goose with Christmas spices, black cherry gravy, goose-fat roast potatoes and mustard greens
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Пастуший пирог, приготовленный ПРАВИЛЬНО 2 года назад
    Пастуший пирог, приготовленный ПРАВИЛЬНО
    Опубликовано: 2 года назад
  • Sausage and peppers | sweet vinegar pan sauce | polenta or hoagie rolls 4 года назад
    Sausage and peppers | sweet vinegar pan sauce | polenta or hoagie rolls
    Опубликовано: 4 года назад
  • Traditional ragù alla bolognese, with fresh egg tagliatelle 3 года назад
    Traditional ragù alla bolognese, with fresh egg tagliatelle
    Опубликовано: 3 года назад
  • Сравнение Costco в Париже и Costco в США (что нас больше всего удивило) 1 день назад
    Сравнение Costco в Париже и Costco в США (что нас больше всего удивило)
    Опубликовано: 1 день назад
  • Как готовить на стальной сковороде? Как выбрать, как ухаживать? 10 месяцев назад
    Как готовить на стальной сковороде? Как выбрать, как ухаживать?
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • Я проверил мифы о чугуне, чтобы вам не пришлось этого делать 1 месяц назад
    Я проверил мифы о чугуне, чтобы вам не пришлось этого делать
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Какую сковороду лучше всего купить за деньги? 3 недели назад
    Какую сковороду лучше всего купить за деньги?
    Опубликовано: 3 недели назад
  • Stuffed shells with garlic bread 5 лет назад
    Stuffed shells with garlic bread
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Селёдка под шубой - классический (почти) рецепт 1 день назад
    Селёдка под шубой - классический (почти) рецепт
    Опубликовано: 1 день назад
  • Why people love cast iron pans (and why I'm on the fence) 5 лет назад
    Why people love cast iron pans (and why I'm on the fence)
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Classic grilled cheese sandwich and tomato soup 4 года назад
    Classic grilled cheese sandwich and tomato soup
    Опубликовано: 4 года назад
  • Если Бы Я Знал Эту Кулинарную Хитрость Раньше 1 год назад
    Если Бы Я Знал Эту Кулинарную Хитрость Раньше
    Опубликовано: 1 год назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5