• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Slow-roast beef eye of round, with mushroom jus and baked mash скачать в хорошем качестве

Slow-roast beef eye of round, with mushroom jus and baked mash 5 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Slow-roast beef eye of round, with mushroom jus and baked mash
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Slow-roast beef eye of round, with mushroom jus and baked mash в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Slow-roast beef eye of round, with mushroom jus and baked mash или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Slow-roast beef eye of round, with mushroom jus and baked mash в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Slow-roast beef eye of round, with mushroom jus and baked mash

Thanks to Bright Cellars for sponsoring this video! Get 50% OFF your first 6-bottle box: https://bit.ly/BrightCellarsRagusea2 Bright Cellars is the monthly wine club that matches you with wine that you’ll love. Get started by taking the taste palate quiz to see your personalized matches. **RECIPE, FEEDS 6-8** For the beef and jus/gravy 1 3-4 lb (1.5 kg) eye of round roast 1 head of garlic a few sticks of rosemary and/or thyme butter salt pepper oil 1 quart (4 cups, 28 oz, 830 ml) beef stock 1/2-1 cup (100-200 ml) red wine (optional) 1-3 tablespoons dried mushroom powder 1-3 tablespoons onion powder 1 teaspoon mustard powder 2 teaspoons cornstarch (or 1/2 teaspoon xanthan gum) For the potatoes 3-4 lbs (1.5 kg) potatoes (like yukon golds for this) 1 stick (4 oz, 113 g) butter 8 oz (225 g) cheddar cheese, grated 4 egg yolks milk salt pepper Heat a large, oven-safe pan to medium-high, and heat your oven to 170 F / 75 C (of whatever temperature around there that your oven will hold). Crush the garlic cloves — no need to peel them if they don't have a lot of black mold. Coat the roast in oil, salt and pepper. Sear the beef on all sides. When it's almost done, put in a bunch of butter (maybe 2-4 oz, 50-100 g) the garlic and rosemary/thyme. Coat the roast in the melted butter, position it fat-side-up in the pan and transfer to the pan to the oven. Roast until the internal temperature is 125-130 F / 50-55 C for medium rare to medium, 5-6 hours. Cut the potatoes into even chunks for boiling (I would only bother peeling them if they're baking potatoes) and boil them until fork-tender. Drain them, return them to the hot pot, melt in the butter, put in the cheese, egg yolks, lots of pepper and a pinch of salt to begin with. Mash until smooth. Add more salt to taste, and milk until you get the texture of stiff mashed potatoes. Grease a wide baking dish, scoop the potatoes in and brush the top with melted butter. When the roast comes out, up the oven to 400 F / 200 C and bake for about a half hour. If the top isn't very brown by the end, turn on the broiler. Let the roast rest on a cutting board. Turn the heat on high under the pan that contains the roast drippings, garlic, herbs, etc. Stir constantly when it starts sizzling. When it seems about to burn, deglaze with the wine (if not using wine, use the stock). Put in the beef stock, mushroom powder, onion powder and mustard powder and bring to a boil. Reduce the liquid by a third to a half. If thickening with cornstarch, mix it with a just enough water to make a slurry. If using xanthan gum, mix it with just enough oil to dissolve it. Add the thickener to the liquid, let boil for a minute, then taste for thickness and seasoning. (NOTE: This amount of thickening is designed to get you something that could still be called a jus. If you want a gravy, you'll need more thickener.) Strain, and discard the solids. Slice the roast as thin as possible against the grain. Scoop some potatoes on a plate, flood the plate with hot jus (hot enough to reheat the now-cold meat), put on some beef on the jus, and garnish with curly parsley if you're feeling tacky.

Comments
  • Roast goose with Christmas spices, black cherry gravy, goose-fat roast potatoes and mustard greens 5 лет назад
    Roast goose with Christmas spices, black cherry gravy, goose-fat roast potatoes and mustard greens
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Simple chicken & rice bakes 5 лет назад
    Simple chicken & rice bakes
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Homemade Demi-Glace 6 лет назад
    Homemade Demi-Glace
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Cooking (probably) The Most Flavorful Beef Dish in the World 2 дня назад
    Cooking (probably) The Most Flavorful Beef Dish in the World
    Опубликовано: 2 дня назад
  • Lasagna with Fresh Pasta, Bolognese and Pecorino Cheese Sauce 6 лет назад
    Lasagna with Fresh Pasta, Bolognese and Pecorino Cheese Sauce
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Стейк 201: мясные нарезки 5 лет назад
    Стейк 201: мясные нарезки
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Запеченный в духовке круглый глазок 2 года назад
    Запеченный в духовке круглый глазок
    Опубликовано: 2 года назад
  • Вот Почему Я ПЕРЕСТАЛ Покупать ДОРОГИЕ Стейки 7 месяцев назад
    Вот Почему Я ПЕРЕСТАЛ Покупать ДОРОГИЕ Стейки
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • Roast tenderloin with bordelaise sauce and potato gratin 5 лет назад
    Roast tenderloin with bordelaise sauce and potato gratin
    Опубликовано: 5 лет назад
  • What is Turkish Delight? How to make real Ottoman Turkish Delight. 5 дней назад
    What is Turkish Delight? How to make real Ottoman Turkish Delight.
    Опубликовано: 5 дней назад
  • Easy big beef stew and roasted garlic mashed potatoes 4 года назад
    Easy big beef stew and roasted garlic mashed potatoes
    Опубликовано: 4 года назад
  • Tandoori Chicken — Grilled or Broiled 6 лет назад
    Tandoori Chicken — Grilled or Broiled
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Короткие ребрышки «Дюшес» от Адама Байетта, отмеченного звездой Мишлен 8 дней назад
    Короткие ребрышки «Дюшес» от Адама Байетта, отмеченного звездой Мишлен
    Опубликовано: 8 дней назад
  • Стейк из вырезки с маринованными семенами горчицы и зеленью 3 года назад
    Стейк из вырезки с маринованными семенами горчицы и зеленью
    Опубликовано: 3 года назад
  • Будущее Украины и роль Запада | Ростислав Ищенко 1 день назад
    Будущее Украины и роль Запада | Ростислав Ищенко
    Опубликовано: 1 день назад
  • Stuffed shells with garlic bread 5 лет назад
    Stuffed shells with garlic bread
    Опубликовано: 5 лет назад
  • What is dry aged beef? Since when is drier meat good? 4 года назад
    What is dry aged beef? Since when is drier meat good?
    Опубликовано: 4 года назад
  • Pork roulade with fennel, roast lemon and white wine jus 5 лет назад
    Pork roulade with fennel, roast lemon and white wine jus
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Pot Roast with Mashed Baked Potatoes 6 лет назад
    Pot Roast with Mashed Baked Potatoes
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Лучший горячий шоколад в мире (2 варианта приготовления) 4 дня назад
    Лучший горячий шоколад в мире (2 варианта приготовления)
    Опубликовано: 4 дня назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5