• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Homemade Demi-Glace скачать в хорошем качестве

Homemade Demi-Glace 6 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Homemade Demi-Glace
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Homemade Demi-Glace в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Homemade Demi-Glace или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Homemade Demi-Glace в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Homemade Demi-Glace

To call this classic sauce base "kitchen gold" would be to overly flatter gold. Thanks to Squarespace for sponsoring this video! Go to Squarespace.com for a free trial, and when you’re ready to launch, go to http://squarespace.com/ragusea and add code “RAGUSEA" at checkout to save 10% off your first purchase of a website or domain. This is an adaptation of a recipe by Chef John at Food Wishes. See his original vid and subscribe to his channel:    • "Cheater" Chicken Demi-Glace - How to Make...   Here's my Christmas dinner recipe that uses this stuff:    • Roast tenderloin with bordelaise sauce and...   ***RECIPE*** 8-10 pounds chicken wings 5-7 pounds beef shank and/or oxtail 4 red onions, peeled and cut in half 2-4 tablespoons tomato paste oil water ice cubes Preheat oven to 400 F / 200 C convection (or 425 without convection). Oil a large roasting tray and put in the chicken wings. Oil another roasting tray or a rimmed baking sheet and put in the beef and onions. Roast both trays for about 45 minutes. Remove the trays, and flip the beef and onions. Squeeze the tomato paste onto the chicken wings, and toss to coat them. Return the trays to the oven and roast them until everything is browned but not burned — about another 45 minutes. Dump all the food and any juices into a large stock pot — at least 12 quarts. If any fond as developed on the trays, dry to deglaze it with some water and a wooden spoon, and add that liquid to the pot. Pour enough water in the pot to just barely submerge the ingredients. Bring the pot to a bare simmer and hold it here for at least 12 hours, covered. Remove and discard the solids (no need to throughly strain at this stage), then bring the liquid to a boil and reduce the liquid by half, which should take about an hour. Transfer the liquid to a large bowl or other suitable container and add ice cubes until it's no longer hot. Cover and refrigerate until all of the fat has risen to the top and solidified — overnight at least. If the fat still isn't solid, you can put it int he freezer for about a half hour — that should do it. Scrape all of the solid fat off the top and discard. Return the liquid to the stock pot, bring to a boil, and reduce until it just achieves a syrupy consistency, stirring frequently once the liquid starts to get thick to keep it from burning. This could take up to two hours. Let the demi-glace cool for a moment, then ladle it into ice-cube trays. You should get 32-48 cubes. Freeze them then transfer to a freezer bag. 1-2 cubes can be used to flavor and thicken enough pan sauce for 1-2 people.

Comments
  • (Почти) мгновенный демиглас | покупной бульон и желатин 4 года назад
    (Почти) мгновенный демиглас | покупной бульон и желатин
    Опубликовано: 4 года назад
  • Demi Glace The King of All Sauces | Chef Jean-Pierre 2 года назад
    Demi Glace The King of All Sauces | Chef Jean-Pierre
    Опубликовано: 2 года назад
  • Как и почему соусы «портятся» (или не портятся) 2 года назад
    Как и почему соусы «портятся» (или не портятся)
    Опубликовано: 2 года назад
  • Fully deboned turkey | demi glacé made with the bones 4 года назад
    Fully deboned turkey | demi glacé made with the bones
    Опубликовано: 4 года назад
  • Как французские повара три дня варят СОУС ДЕМИГЛЯС | Темный бульон - соус эспаньол - демигляс 3 года назад
    Как французские повара три дня варят СОУС ДЕМИГЛЯС | Темный бульон - соус эспаньол - демигляс
    Опубликовано: 3 года назад
  • Roast goose with Christmas spices, black cherry gravy, goose-fat roast potatoes and mustard greens 5 лет назад
    Roast goose with Christmas spices, black cherry gravy, goose-fat roast potatoes and mustard greens
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Costco Beef Tenderloin / Costco 2025 / Costco Beef / Beef Wellington / Beef Wellington Recipe 3 часа назад
    Costco Beef Tenderloin / Costco 2025 / Costco Beef / Beef Wellington / Beef Wellington Recipe
    Опубликовано: 3 часа назад
  • Simple Thanksgiving Turkey with Gravy 6 лет назад
    Simple Thanksgiving Turkey with Gravy
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Технологии Michelin для Demi-Glace 1 год назад
    Технологии Michelin для Demi-Glace
    Опубликовано: 1 год назад
  • Cooking (probably) The Most Flavorful Beef Dish in the World 1 день назад
    Cooking (probably) The Most Flavorful Beef Dish in the World
    Опубликовано: 1 день назад
  • Roast tenderloin with bordelaise sauce and potato gratin 5 лет назад
    Roast tenderloin with bordelaise sauce and potato gratin
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Что делает соус шеф-повара таким вкусным? Домашние бульоны и отвары 1 год назад
    Что делает соус шеф-повара таким вкусным? Домашние бульоны и отвары
    Опубликовано: 1 год назад
  • Sauces to Die For: Making Demi-Glace 4 года назад
    Sauces to Die For: Making Demi-Glace
    Опубликовано: 4 года назад
  • Pot Roast with Mashed Baked Potatoes 6 лет назад
    Pot Roast with Mashed Baked Potatoes
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Как делают пармезан (от фермы до стола) 7 месяцев назад
    Как делают пармезан (от фермы до стола)
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • Soothing Teppanyaki Lunch in Kyoto - 4 Star Hotel in Japan 4 часа назад
    Soothing Teppanyaki Lunch in Kyoto - 4 Star Hotel in Japan
    Опубликовано: 4 часа назад
  • Говяжьи ребрышки, отмеченные звездой Мишлен, в домашних условиях 2 месяца назад
    Говяжьи ребрышки, отмеченные звездой Мишлен, в домашних условиях
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • 72-Hour Beef Wellington 4 года назад
    72-Hour Beef Wellington
    Опубликовано: 4 года назад
  • ИДЕАЛЬНЫЙ рецепт французского коричневого бульона (секрет Эскофье) | Как приготовить говяжий буль... 7 лет назад
    ИДЕАЛЬНЫЙ рецепт французского коричневого бульона (секрет Эскофье) | Как приготовить говяжий буль...
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Я попробовал Secret Demi Glace от Энтони Бурдена | BTB E17 2 года назад
    Я попробовал Secret Demi Glace от Энтони Бурдена | BTB E17
    Опубликовано: 2 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5