У нас вы можете посмотреть бесплатно 糯米鸡食谱 | 在家也能轻松做点心 | Lo Mai Gai Recipe | How to Make Glutinous Rice Chicken или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
你是不是也爱吃港式经典的糯米鸡?今天的食谱教你如何在家轻松制作这款美味的点心!糯米鸡,作为香港茶楼常见的传统美食,以其香糯的米粒、鲜嫩的鸡肉和浓郁的香菇味道深受喜爱。现在只需几种简单的材料和步骤,就可以在家轻松做出这道经典的点心,绝对让你口水直流! Do you also love the classic Hong Kong-style glutinous rice chicken (Lo Mai Gai)? Today's recipe will teach you how to easily make this delicious dim sum at home! Lo Mai Gai, a common traditional dish in Hong Kong tea houses, is beloved for its fragrant sticky rice, tender chicken, and rich mushroom flavor. Now, with just a few simple ingredients and steps, you can easily make this classic dim sum at home, and it's sure to make your mouth water! ➡️ 材料 Ingredients: 300克 糯米 300g Glutinous Rice 10朵 香菇10 Shiitake Mushrooms 350克 鸡胸肉 350g Chicken Breast 2 汤匙 油 2 tbsp Oil 6瓣 蒜末 6 cloves Garlic 1条 腊肠 1 Chinese Sausage [糯米调味料] Glutinous Rice Marinade: 2汤匙 生抽 2 tbsp Light Soy Sauce 2 汤匙 蚝油 2 tbsp Oyster Sauce 2 汤匙 芝麻油 2 tbsp Sesame Oil 1 汤匙 酱油 1 tbsp Soy Sauce 少许 胡椒粉 Pinch of Pepper Powder [鸡胸肉调味料] Chicken Breast Marinade: 1 汤匙 生抽 1 tbsp Light Soy Sauce 1 汤匙 酱油 1 tbsp Soy Sauce 2 汤匙 料酒 2 tbsp Shaoxing Wine 1 汤匙 芝麻油 1 tbsp Sesame Oil 1 汤匙 蚝油 1 tbsp Oyster Sauce 2 汤匙 玉米淀粉 2 tbsp Cornstarch 少许 胡椒粉 Pinch of Pepper Powder ————————————————————— 喜欢的朋友,别忘了点赞 请与您的朋友分享此视频 加订阅点击小铃铛🔔 这样你就不会错过我的任何新视频! If you like this video, please don't forget to click 'like', share, SUBSCRIBE and turn on the notification button 🔔 so you won't miss any of my new videos! / @travelfoodtech