У нас вы можете посмотреть бесплатно 菜脯潮州水糕食谱 | 软嫩Q弹,咸香可口 | Steamed Teochew Radish Rice Cake Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
潮州菜脯水糕是一道经典的传统小吃,软嫩的水糕搭配咸香的菜脯,每一口都充满浓郁的米香和咸甜交织的滋味。水糕口感Q弹细腻,而炒香的甜菜脯则增添了层次感,让这道小吃更加美味。简单易做,不论是早餐、下午茶,都非常适合。 Teochew Radish Rice Cake is a classic traditional snack. The soft, tender rice cake pairs perfectly with the savory, fragrant radish topping. Each bite is filled with the rich aroma of rice and a delightful balance of salty and sweet flavors. The rice cake has a chewy and delicate texture, while the stir-fried radish adds layers of flavor, making this dish even more delicious. It’s easy to prepare and perfect for breakfast or afternoon tea. 📌 材料 Ingredients ➡️ 水糕部分 Rice Cake Mixture: • 200克 粘米粉 (200g Rice Flour) • 20克 澄面粉 (20g Wheat Starch) • 20克 玉米淀粉 (20g Corn Starch) • 700毫升 清水 (700ml Water) • 2汤匙 油 (2 tbsp Oil) ➡️ 菜脯馅料 Preserved Radish Topping: • 适量 油 (Some Oil) • 100克 甜菜脯 (100g Sweet Preserved Radish, chopped) • 1汤匙 生抽 (1 tbsp Light Soy Sauce) • 1汤匙 黑酱油 (1 tbsp Dark Soy Sauce) • 1/2汤匙 糖 (1/2 tbsp Sugar) 喜欢的朋友,别忘了点赞 请与您的朋友分享此视频 加订阅点击小铃铛🔔 这样你就不会错过我的任何新视频! If you like this video, please don't forget to click 'like', share, SUBSCRIBE and turn on the notification button 🔔 so you won't miss any of my new videos! / @travelfoodtech