• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Microbial Spoilage of Foods | Food Technology Lecture скачать в хорошем качестве

Microbial Spoilage of Foods | Food Technology Lecture 5 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Microbial Spoilage of Foods | Food Technology Lecture
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Microbial Spoilage of Foods | Food Technology Lecture в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Microbial Spoilage of Foods | Food Technology Lecture или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Microbial Spoilage of Foods | Food Technology Lecture в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Microbial Spoilage of Foods | Food Technology Lecture

At every stage of processing, a food product is exposed to several factors that may affect its quality. Food spoilage is a metabolic process that causes foods to be undesirable or unacceptable for human consumption due to changes in sensory characteristics. Spoiled foods may be safe to eat, i.e. they may not cause illness because there are no pathogens or toxins present, but changes in texture, smell, taste, or appearance cause them to be rejected. Food spoilage may be caused by a wide range of reactions including some that are mainly physical or chemical, others due to the action of enzymes or microorganisms. This food tech lecture video will provide the viewer with the knowledge of how different microorganisms interfere with the main mechanisms involved in the loss of food quality for the most important food commodities. Link to the summary https://tinyurl.com/u9fbk8h 6:08 Correction: *Pseudomonas synxantha is responsible for the yellow colour in milk **CHAPTERS** 0:00 Introduction 0:49 Milk spoilage 7:24 Microbial spoilage in milk products 9:16 Meat spoilage 15:31 Fish spoilage 18:47 Egg spoilage 21:24 Cereal spoilage *Watch GATE 2019 | Food Technology | XL, XE Question Paper | SOLVED here    • GATE 2019 Food Technology Solved Question ...   *Watch GATE 2018 | Food Technology | XL, XE Question Paper | SOLVED here    • GATE 2018 Food Technology Solved Question ...   *Watch GATE 2017 | Food Technology | XL, XE Question Paper | SOLVED here    • GATE 2017 Food Technology Solved Question ...   *Watch GATE 2016 | Food Technology | XL, XE Question Paper | SOLVED here    • GATE 2016 Food Technology Solved Question ...   *Subscribe to our channel to stay updated about our new videos. *Follow us on Instagram:   / foodemyofficial   Facebook:   / foodemyofficial   #GATE2020 #FoodTechnology #FoodEngineering #FoodScience #NIFTEM

Comments
  • Fermented Alcoholic Beverages | Food Technology Lecture 5 лет назад
    Fermented Alcoholic Beverages | Food Technology Lecture
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Микробиология мяса и мясных продуктов 5 лет назад
    Микробиология мяса и мясных продуктов
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Foodborne Pathogens and Toxins | Food Technology Lecture 5 лет назад
    Foodborne Pathogens and Toxins | Food Technology Lecture
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Порча продуктов питания 🍚🦠 — Важные вопросы по микробиологии пищевых продуктов | Вопросы по микро... 4 года назад
    Порча продуктов питания 🍚🦠 — Важные вопросы по микробиологии пищевых продуктов | Вопросы по микро...
    Опубликовано: 4 года назад
  • Water Activity and Microbial Safety 3 года назад
    Water Activity and Microbial Safety
    Опубликовано: 3 года назад
  • Food Microbiology lecture 1 | food processing and poisoning 13 лет назад
    Food Microbiology lecture 1 | food processing and poisoning
    Опубликовано: 13 лет назад
  • Food spoilage types and sources 8 лет назад
    Food spoilage types and sources
    Опубликовано: 8 лет назад
  • Physico-Chemical Properties of Rice 5 лет назад
    Physico-Chemical Properties of Rice
    Опубликовано: 5 лет назад
  • WEBINAR | Food Spoilage - Microbiological Factors 4 года назад
    WEBINAR | Food Spoilage - Microbiological Factors
    Опубликовано: 4 года назад
  • Food Spoilage Microorganisms 10 лет назад
    Food Spoilage Microorganisms
    Опубликовано: 10 лет назад
  • FOOD SPOILAGE  Part 1 5 лет назад
    FOOD SPOILAGE Part 1
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Cheese making process | Curd making process | Fermented product of milk | Food microbiology 5 лет назад
    Cheese making process | Curd making process | Fermented product of milk | Food microbiology
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Effect of Heat on Starches | Food Technology Lecture 6 лет назад
    Effect of Heat on Starches | Food Technology Lecture
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Microbial Food Spoilage 🦠 - Important MCQs | FSSAI CFSO & TO | TN MRB FSO Topic wise important MCQs 4 года назад
    Microbial Food Spoilage 🦠 - Important MCQs | FSSAI CFSO & TO | TN MRB FSO Topic wise important MCQs
    Опубликовано: 4 года назад
  • Water Activity of Foods | Food Technology Lecture 5 лет назад
    Water Activity of Foods | Food Technology Lecture
    Опубликовано: 5 лет назад
  • FOOD MICROBIOLOGY🦠 | Food Tech Lecture #4 | Basics of Food microbiology | CFSO & TO | FSSAI 5 лет назад
    FOOD MICROBIOLOGY🦠 | Food Tech Lecture #4 | Basics of Food microbiology | CFSO & TO | FSSAI
    Опубликовано: 5 лет назад
  • History of Food Science & Technology [For Beginners] 7 лет назад
    History of Food Science & Technology [For Beginners]
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Food preservation - Dr. Ashutosh Upadhyay 6 лет назад
    Food preservation - Dr. Ashutosh Upadhyay
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Milling of Rice | Food Technology Lecture 6 лет назад
    Milling of Rice | Food Technology Lecture
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Food Microbiology | Chemical Changes in Food by Microorganisms & Sources of Contamination-MooTechie 1 месяц назад
    Food Microbiology | Chemical Changes in Food by Microorganisms & Sources of Contamination-MooTechie
    Опубликовано: 1 месяц назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5