У нас вы можете посмотреть бесплатно 【Traditional Japanese cuisine】 3 tips for making delicious salt-grilled mackerel или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This time I will introduce Japanese salt-grilled mackerel. Salt-grilled mackerel is one of the most commonly eaten fish dishes in Japan. The cooking method is very simple, but with a little extra effort, you can make it delicious. Please feel free to write your thoughts and opinions in the comments section. On this channel, ordinary Japanese office workers introduce Japanese home cooking. If you like it, please subscribe to the channel. / @masurukitchen ~Ingredients (1 serving)~ 1 salted mackerel 1 tbp sake A little salt Radish (as desired) 〈Miso soup (2 servings)〉 400ml water 1 tsp granulated bonito stock 100g tofu 2 tbp miso A few green onions #mackerel #Saltgrilledmackerel #japaneserecipe #japanesefood #breakfast