• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Tiramisù Basque Burnt Cheesecake | 提拉米苏巴斯克 | 4K | Dessert Alchemy скачать в хорошем качестве

Tiramisù Basque Burnt Cheesecake | 提拉米苏巴斯克 | 4K | Dessert Alchemy 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Tiramisù Basque Burnt Cheesecake | 提拉米苏巴斯克 | 4K | Dessert Alchemy
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Tiramisù Basque Burnt Cheesecake | 提拉米苏巴斯克 | 4K | Dessert Alchemy в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Tiramisù Basque Burnt Cheesecake | 提拉米苏巴斯克 | 4K | Dessert Alchemy или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Tiramisù Basque Burnt Cheesecake | 提拉米苏巴斯克 | 4K | Dessert Alchemy в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Tiramisù Basque Burnt Cheesecake | 提拉米苏巴斯克 | 4K | Dessert Alchemy

Strong coffee aroma and rich cream cheese as the base, topped with light and smooth mascarpone cheese and Savoiardi biscuits, it is simply delicious. To subscribe:    / dessertalchemy   ___________________________________ Espresso Basque Burnt Cheesecake: 00:25 Tiramisu layer: 3:08 ___________________________________ Tiramisu Basque Burnt Cheesecake (6-inch) Espresso Basque Burnt Cheesecake: Cream cheese (soften) 250g Granulated sugar 50g Whole egg 2 Dairy whipping cream 130g Cake flour 5g Strong black coffee 50g Tiramisu Layer: Mascarpone cheese 120g Egg yolk 1 Granulated sugar 16g Dairy whipping cream 60g Gelatin sheet (120 Bloom) 4g Strong black coffee 40g Kahlua 16g Savoiardi biscuits 15-20g Moisture resistant cocoa powder For dusting Coffee beans For decorating Espresso Basque Burnt Cheesecake: 1. Line a 6-inch round baking tin with parchment paper, set aside. 2. Preheat oven to 200 degree Celsius. 3. Mix soften cream cheese and granulated sugar with electric beaters until smooth. 4. Add eggs, one egg at a time, mix until combined before adding the next one. 5. Combine whipping cream and cake flour, stir until well combined. 6. Add whipping cream mixture to cream cheese. 7. Add strong black coffee, mix until combined. 8. Sift batter with a sieve. 9. Pour mixture into the lined baking tin, tap to remove air bubbles. 10. Bake in the preheated oven at 200 degree Celsius for 25-30 minutes (middle rack). 11. Remove from oven and let it cool down to room temperature. Tiramisu Layer: 1. Cut a piece of parchment paper into a round shape (about 0.5cm bigger than the diameter of baking tin), make a few irregular vertical folds on the paper, spread it sideway and trim a side, set aside. 2. Brew some espresso coffee, set aside. 3. Soak gelatin sheets in cold water for about 10-15 minutes. 4. Whip whipping cream until 60%, refrigerate. 5. Mix mascarpone cheese with silicon spatula until smooth. 6. Combine egg yolk and granulated sugar in a heatproof bowl, place it over a pot of hot water, whisk with electric beaters until egg yolk is pale and sugar melted. 7. Squeeze out excess water from gelatin and add them to egg yolk mixture, stir until gelatin melted. 8. Remove the bowl from hot water. 9. Add egg yolk mixture to mascarpone cheese and mix until combined. 10. Add whipped cream and fold gently until well combined. 11. Transfer batter to piping bag. 12. Combine strong black coffee and Kahlua in a small bowl, stir to combine. 13. Pipe half of the Tiramisu batter over the Basque burnt cheese cake. 14. Dip Savoiardi biscuits in coffee and Kahlua mixture, arrange them onto the Tiramisu layer. 15. Fill up with remaining Tiramisu batter, smooth surface. 16. Place the folded parchment paper over the Tiramisu layer, press it down gently. 17. Freeze for about 2 hours. 18. Release the cake from baking tin, remove the parchment paper on the side and surface. 19. Dust with moisture resistant cocoa powder, decorate with coffee beans. ___________________________________ 提拉米苏巴斯克蛋糕 (6寸) 咖啡巴斯克: 奶油奶酪(室温软化) 250g 细砂糖 50g 全蛋 2 淡奶油 130g 低筋面粉 5g 浓缩咖啡 50g 提拉米苏: 马斯卡彭奶酪 120g 蛋黄 1 细砂糖 16g 淡奶油 60g 吉利丁片 (120 Bloom) 4g 浓缩咖啡 40g 咖啡利口酒 16g 手指饼干 15-20g(配方与教程:   • Savoiardi | Ladyfingers | 手指饼干 | Dessert A...  ) 防潮可可粉 咖啡豆 咖啡巴斯克: 1. 6寸圆形烤盘铺上油纸备用。 2. 烤箱预热200摄氏度。 3. 软化的奶油奶酪用电动打蛋器搅拌至顺滑。 4. 加入全蛋,加入一个搅拌均匀再加入另一个。 5. 把低筋面粉加入淡奶油中,搅拌均匀。 6. 淡奶油混合物加入奶油奶酪中。 7. 加入浓缩咖啡,搅拌均匀。 8. 面糊过筛。 9. 把过筛的面糊倒入烤盘中,震出气泡。 10. 放入提前预热的烤箱,200摄氏度烤25-30分钟(中层)。 11. 出炉后,晾凉。 提拉米苏: 1. 油纸剪成圆形(直径比烤盘大0.5厘米),随意折出不规则褶皱,修边备用。 2. 萃取浓缩咖啡,备用。 3. 吉利丁泡冷水10-15分钟。 4. 淡奶油打发至6分发, 冷藏备用。 5. 马斯卡彭奶酪用硅胶刮刀搅拌至顺滑。 6. 把蛋黄和细砂糖加入耐热盆中,隔水加热,用电动打蛋器打发至糖融化,蛋黄发白。 7. 吉利丁挤出多余水份,加入蛋黄糊中,搅拌至吉利丁融化。 8. 取走热水。 9. 把蛋黄糊加入马斯卡彭奶酪中,搅拌均匀。 10. 加入打发的淡奶油,轻轻翻拌均匀。 11. 把面糊装入裱花袋。 12. 浓缩咖啡和咖啡利口酒混合,搅拌均匀。 13. 把一半的提拉米苏面糊挤到巴斯克蛋糕上。 14. 手指饼干沾咖啡和利口酒混合物,铺在提拉米苏面糊上。 15. 挤上剩余提拉米苏面糊,抹平表面。 16. 把折好的油纸铺到面糊上,用手轻轻往下压一压。 17. 冷冻两小时。 18. 蛋糕脱模,撕掉油纸。 19. 表面撒上防潮可可粉,用咖啡豆装饰。 ___________________________________ BGM: Afternoon Garden by PeriTune Download:   / afternoon-garden   Attribution: "Fridge icon made by Freepik from www.flaticon.com" Link: https://www.flaticon.com/premium-icon... Hot cold vector created by rawpixel.com Link: https://www.freepik.com/free-vector/m... Oven icon by BRGFX on Freepix https://www.freepik.com/free-vector/s... ___________________________________ This video has been uploaded to my YouTube channel only. Any unauthorised reproduction or distribution of this video is strictly prohibited. Email: [email protected] #basqueburntcheesecake #tiramisu #tiramisubasqueburntcheesecake #巴斯克芝士蛋糕 #巴斯克乳酪蛋糕 #提拉米苏巴斯克

Comments
  • Basque Burnt Cheesecake Recipe | Smooth & Gooey Center 5 лет назад
    Basque Burnt Cheesecake Recipe | Smooth & Gooey Center
    Опубликовано: 5 лет назад
  • 提拉米苏巴斯克蛋糕┃升级咖啡口味的巴斯克依然一如既往的零失败!┃我都是抱着蛋糕托盘吃┃Tiramisu basque cheesecake 3 года назад
    提拉米苏巴斯克蛋糕┃升级咖啡口味的巴斯克依然一如既往的零失败!┃我都是抱着蛋糕托盘吃┃Tiramisu basque cheesecake
    Опубликовано: 3 года назад
  • Идеальная прокладка для торта ✂️ Как выстелить круглую форму для торта 1 год назад
    Идеальная прокладка для торта ✂️ Как выстелить круглую форму для торта
    Опубликовано: 1 год назад
  • Такая восхитительная кремовость! Как приготовить мягкий баскский чизкейк «Брауни»! 🍫🧀 11 месяцев назад
    Такая восхитительная кремовость! Как приготовить мягкий баскский чизкейк «Брауни»! 🍫🧀
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • The Easiest & Most Delicious Basque Cheesecake | Cozy Autumn Baking 10 дней назад
    The Easiest & Most Delicious Basque Cheesecake | Cozy Autumn Baking
    Опубликовано: 10 дней назад
  • Tiramisu Pie | 提拉米苏派 |Dessert Alchemy 4 года назад
    Tiramisu Pie | 提拉米苏派 |Dessert Alchemy
    Опубликовано: 4 года назад
  • Ep12.《提拉米蘇咖啡巴斯克芝士蛋糕做法》2種口味|自製Mascarpone芝士|Tiramisu Basque Cheesecake 2 года назад
    Ep12.《提拉米蘇咖啡巴斯克芝士蛋糕做法》2種口味|自製Mascarpone芝士|Tiramisu Basque Cheesecake
    Опубликовано: 2 года назад
  • How to Make Basque Cheesecake the Right Way (Don’t Burn It!) 7 месяцев назад
    How to Make Basque Cheesecake the Right Way (Don’t Burn It!)
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • Tiramisu Basque Cheesecake Recipe 🧀 티라미수 바스크 치즈케이크 4 года назад
    Tiramisu Basque Cheesecake Recipe 🧀 티라미수 바스크 치즈케이크
    Опубликовано: 4 года назад
  • 京都宇治抹茶流心巴斯克乳酪蛋糕 3 года назад
    京都宇治抹茶流心巴斯克乳酪蛋糕
    Опубликовано: 3 года назад
  • Blueberry Basque Cheesecake Чизкейк с черникой | Emojoie 3 года назад
    Blueberry Basque Cheesecake Чизкейк с черникой | Emojoie
    Опубликовано: 3 года назад
  • Earl Grey & Hazelnut Cake|伯爵茶榛子蛋糕|Dessert Alchemy 10 месяцев назад
    Earl Grey & Hazelnut Cake|伯爵茶榛子蛋糕|Dessert Alchemy
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • How To Make Tiramisu In 10 Minutes | Easy Tiramisu | Fuzz & Buzz 5 лет назад
    How To Make Tiramisu In 10 Minutes | Easy Tiramisu | Fuzz & Buzz
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Basque Burnt Cheesecake [Super Creamy & Easy] 5 лет назад
    Basque Burnt Cheesecake [Super Creamy & Easy]
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Tiramisu Basque Burnt Cheesecake Recipe 提拉米苏巴斯克焦香芝士蛋糕 4 года назад
    Tiramisu Basque Burnt Cheesecake Recipe 提拉米苏巴斯克焦香芝士蛋糕
    Опубликовано: 4 года назад
  • Баскский чизкейк / Жженый баскский чизкейк 2 года назад
    Баскский чизкейк / Жженый баскский чизкейк
    Опубликовано: 2 года назад
  • (ENG SUB) [글루텐프리/노버터] 진짜 맛있는 크리미한 바스크치즈케이크/ Basque Burnt Cheesecake 4 года назад
    (ENG SUB) [글루텐프리/노버터] 진짜 맛있는 크리미한 바스크치즈케이크/ Basque Burnt Cheesecake
    Опубликовано: 4 года назад
  • (eng) Earl Grey Milk Tea☕️ Basque Cheesecake 3 года назад
    (eng) Earl Grey Milk Tea☕️ Basque Cheesecake
    Опубликовано: 3 года назад
  • Москву поставили на место / Путин нажил нового врага? 5 часов назад
    Москву поставили на место / Путин нажил нового врага?
    Опубликовано: 5 часов назад
  • Мочи с апельсином! Самый нежный и простой десерт в мире! 2 месяца назад
    Мочи с апельсином! Самый нежный и простой десерт в мире!
    Опубликовано: 2 месяца назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5