• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Let's Bake an Olive & Ham Loaf | Little Foodies Ep.1 Ahhh Oui! скачать в хорошем качестве

Let's Bake an Olive & Ham Loaf | Little Foodies Ep.1 Ahhh Oui! 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Let's Bake an Olive & Ham Loaf | Little Foodies Ep.1 Ahhh Oui!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Let's Bake an Olive & Ham Loaf | Little Foodies Ep.1 Ahhh Oui! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Let's Bake an Olive & Ham Loaf | Little Foodies Ep.1 Ahhh Oui! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Let's Bake an Olive & Ham Loaf | Little Foodies Ep.1 Ahhh Oui! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Let's Bake an Olive & Ham Loaf | Little Foodies Ep.1 Ahhh Oui!

Bonjour Little Foodies, welcome to Matt's Kitchen. In this first episode we're going to learn how to make this French classic: Cake Au Jambon et Olives 👌 A super easy French classic that's fun to make! Ingredients [ ] 2 pots of plain flour, all purpose (150g / 1 cup) [ ] 11g of baking powder (2tsp) [ ] Good pinch of salt. [ ] 4 eggs [ ] 1 small pot of plain yogurt (125ml / 1/2 cup) [ ] 1/2 pot of Olive oil (75ml / 1/4 cup) [ ] 1 or 2 slices of ham [ ] 200g of grated cheese [ ] 200g of pitted green olives Kitchen utensils needed: [ ] Large bowl [ ] Scales or Cup measures, [ ] Spatula or wooden spoon [ ] Knife, fork & teaspoon [ ] cheese grater [ ] bread tin, approx 8x4-inches (another type of small/medium oven dish would also work) [ ] Skewer [ ] Cooling rack (not essential) [ ] sharp knife & board or plate to slice once cooked. Helpful Extras: Low stool to help you reach Non-slip mat or tea towel to keep the bowl steady Extra bowls for measuring Let's Get Started! Wash your hands and put on your apron! Make sure you have a clear space to work. If you need help reaching, use a stool or work at the table. Gather your ingredients and tools. Double-check that you have everything. Don't worry if you're missing something-sometimes you can swap things out (check the notes at the end!). Preheat the oven to 200℃ (390°F) or 180℃ if using a fan oven. Ask a grown-up to help with this. Set the oven rack in the middle, then grease and line your bread tin. Prepare your ingredients: Slice up the ham. Grate the cheese. Weigh the olives. If you need to, scoop the yogurt into a bowl and wash and dry the yogurt pot. You'll use it to measure the flour and oil! Mix the dry ingredients: In a large bowl, add the flour, baking powder, and salt. Stir it all together. Add the eggs: Crack the eggs into a separate bowl first to make sure there's no shell. Whisk them lightly with a fork, then pour them into the flour mixture. Mix well. Add the wet ingredients and the yummy stuff: Add the yogurt and oil to the bowl, then toss in the cheese, ham, and olives. Mix everything together until it's well combined. Pour the mixture into the lined bread tin. Ask for help to put it in the oven. Bake for 45 minutes. While it bakes, clean up your workspace! Put away ingredients and wash the utensils you've used-this will make someone very happy! After baking: Using oven gloves, take the loaf out of the oven. Let it cool for a few minutes before carefully tipping it out onto a cooling rack or plate. Enjoy your loaf! This loaf is delicious warm or cold, perfect for breakfast, lunch, or dinner. Ask a grown-up to help you cut slices. Bon appétit! Substitutions & Variations (Ask a grown-up before making changes!) Flour: You can use gluten-free flour or self-raising flour (reduce the baking powder if using self-raising). Baking powder: Swap with 1 1/2 tsp baking soda and 1/2 tsp cream of tartar. Eggs: Best not to substitute these. Yogurt: Any kind of milk can be used. Oil: Any oil will work, or use melted butter. Avoid seed oils like canola or vegetable oil. Ham: Try turkey ham or skip it for a vegetarian option. Cheese: Gruyère works great, but you can use vegan cheese or feta (if using feta, reduce the salt!). Olives: Pitted black olives or chopped bell pepper are also tasty. Timecodes: 00:00 - Intro to Matt's Kitchen 00:48 - Getting Ready to Cook 01:31 - Equipment Needed 03:19 - About the Yogurt Pot 04:39 - Preheating the Oven 05:41 - Ingredients List 06:22 - Adding the Flour 06:59 - Baking Powder 07:44 - Cracking the Eggs 09:58 - Mixing the Batter 11:32 - Preparing the Ham 12:28 - Adding the Rest of the Ingredients 15:21 - Lining the Tin 16:11 - Filling the Tin 17:04 - Baking the Loaf 18:13 - Checking for Doneness 19:03 - The Story Behind the Recipe 20:38 - Cooling and Serving 21:31 - Taste Test

Comments
  • Квашеная капуста 13 дней назад
    Квашеная капуста
    Опубликовано: 13 дней назад
  • Экскурсия по типичной русской квартире: смогли бы вы там жить? 12 дней назад
    Экскурсия по типичной русской квартире: смогли бы вы там жить?
    Опубликовано: 12 дней назад
  • The Ultimate Courgette Quiche Recipe 7 дней назад
    The Ultimate Courgette Quiche Recipe
    Опубликовано: 7 дней назад
  • Family Favorite: Sage & Apple Sausage Rolls (Easy & Kid-Friendly!) 7 дней назад
    Family Favorite: Sage & Apple Sausage Rolls (Easy & Kid-Friendly!)
    Опубликовано: 7 дней назад
  • Вы просыпаетесь в 3 часа ночи? Вашему телу нужна помощь! Почему об этом не говорят? 1 месяц назад
    Вы просыпаетесь в 3 часа ночи? Вашему телу нужна помощь! Почему об этом не говорят?
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • 3 tips for the BEST Pancakes, plus a genius HACK! 8 месяцев назад
    3 tips for the BEST Pancakes, plus a genius HACK!
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • Самый вкусный десерт Португалии! Паштел де Ната | Pastel de Nata + бездрожжевое слоёное тесто 7 месяцев назад
    Самый вкусный десерт Португалии! Паштел де Ната | Pastel de Nata + бездрожжевое слоёное тесто
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • Яков Кедми: Европа идет к войне, а Россия лишь спокойно реагирует 7 часов назад
    Яков Кедми: Европа идет к войне, а Россия лишь спокойно реагирует
    Опубликовано: 7 часов назад
  • The Great Rough Puff Pastry Bake-Off! 7 дней назад
    The Great Rough Puff Pastry Bake-Off!
    Опубликовано: 7 дней назад
  • География Уральских Пельменей - Хорватия – Уральские Пельмени 7 часов назад
    География Уральских Пельменей - Хорватия – Уральские Пельмени
    Опубликовано: 7 часов назад
  • DIY Mayo & Ranch - The Best Homemade Versions 5 месяцев назад
    DIY Mayo & Ranch - The Best Homemade Versions
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • The Science of Perfect Shortcrust Pastry 5 месяцев назад
    The Science of Perfect Shortcrust Pastry
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • The ONE French Onion Soup Recipe You Need 7 месяцев назад
    The ONE French Onion Soup Recipe You Need
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • Юлия Высоцкая — впервые о состоянии дочери Маши, 140 миллиардах и пополнении в семье 17 часов назад
    Юлия Высоцкая — впервые о состоянии дочери Маши, 140 миллиардах и пополнении в семье
    Опубликовано: 17 часов назад
  • США объявили о начале спецоперации / Военные начали вторжение 11 часов назад
    США объявили о начале спецоперации / Военные начали вторжение
    Опубликовано: 11 часов назад
  • Великолепный хинкали! 5 секретов, чтобы сотворить чудо 4 года назад
    Великолепный хинкали! 5 секретов, чтобы сотворить чудо
    Опубликовано: 4 года назад
  • I Tried An 18th Century Tart Recipe 3 месяца назад
    I Tried An 18th Century Tart Recipe
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • 10 Pro tips for Perfect Roast Chicken 7 месяцев назад
    10 Pro tips for Perfect Roast Chicken
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • Simple WELSH CAKES You'll LOVE! 8 месяцев назад
    Simple WELSH CAKES You'll LOVE!
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • Я превратил СТАРЫЙ кемпер в роскошный маленький дом 2 недели назад
    Я превратил СТАРЫЙ кемпер в роскошный маленький дом
    Опубликовано: 2 недели назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5