У нас вы можете посмотреть бесплатно Sauteed Chicken with Pepper In Iron Wok или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Sauteed Chicken with Pepper In Iron Wok 【Ingredients】 Chicken thighs 2 King oyster mushroom(s) 2 200g Dried Chili Pepper 50g Sichuanese Peppercorn 10g Garlic 20g Ginger 10g Chili pepper 40g Scallion 120g 【Seasoning】 Rice 20g Soy sauce 15g Chicken powder 3g White pepper powder 2g Salt 2g Sichuan Peppercorn Oil 10g Corn Starch 30g Pixian County Bean Paste 30g Soy sauce 15g Salt 2g Sugar 3g Chicken powder 3g White pepper powder 1g Broth 50g Chilli oil 5g Sichuan Peppercorn Oil 5g 【Instruction 】 1. Chop chicken thighs into 3 cm chunks, mix well with marinade A, and refrigerate for 15 minutes. Soak dried chili in water for later use 2. Cut the thick Pleurotus eryngii into thick strips, deep-fry in a 180-degree oil pan About 2-3 minutes, then put the marinated chicken pieces into the pan, deep-fry until crispy, remove the oil and set aside 3. Put 30 grams of oil in the pot, sauté until fragrant, drain the dried chili, Chinese prickly ash, spices, and spicy bean paste, and then add the fried chicken nuggets and seasoning A. Add sliced scallions and fried Pleurotus eryngii, drop in Seasoning B and stir well to taste, then put into a preheated small casserole with shredded onions or add alcohol to the bottom and continue heating to keep warm before serving. See more: / tastekitchenlife Chinese page:// / uxchtz