У нас вы можете посмотреть бесплатно Tuna Belly with Olive Dressing & Jalapeño Gel with Chef Gareth Ward ⭐️⭐️ или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
🎏 Watch the Masterclass on @gronda Get the link here - https://gronda.link/g4V4Yr4CYLb Lean the art of balancing bold flavors with Chef Gareth Ward, the force behind the only two-star restaurant in Wales, Ynyshir. In this masterclass, learn to elevate tuna belly with cold-pickled jalapeño gel and pure olive juice dressing. Chef @garethwardchef, known for his unique Welsh-Japanese fusion cuisine, through sophisticated techniques to create a dish that exemplifies his boundary-pushing approach to British gastronomy. Perfect for adventurous home cooks looking to add top-level finesse to their kitchen repertoire. #Masterclass #GarethWard #SaltAging #AdvancedFish #Seafood #Hamachi #Tuna #Crudo #Japanese #Gronda