• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Eggless Polish Carpathian Cream Cake | Karpatka Cake скачать в хорошем качестве

Eggless Polish Carpathian Cream Cake | Karpatka Cake 4 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Eggless Polish Carpathian Cream Cake | Karpatka Cake
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Eggless Polish Carpathian Cream Cake | Karpatka Cake в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Eggless Polish Carpathian Cream Cake | Karpatka Cake или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Eggless Polish Carpathian Cream Cake | Karpatka Cake в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Eggless Polish Carpathian Cream Cake | Karpatka Cake

Eggless Polish Carpathian Cream Cake | Eggless Karpatka Cake | Cream Puff Cake – It’s one of the most unique cake I’ve tried. It’s unlike the regular cake but this cake layers are made of choux puff pastries and with pastry cream fillings. On top of that, this version is eggless. Eggless puffs or éclair is not an easy thing to make, but when you use the right ingredients, it not difficult at all. I understand using an egg replacer powder is not convenient, but it will save you all the hassle putting together all the ingredients for this. You may refer below how to make your own egg replacer for those who can’t get it at the store. I hope you’re inspired to give this a try. Enjoy! If you like this recipe, please click on “SUBSCRIBE” button with THE NOTIFICATION BELL ON. FOR FULL RECIPE, please visit my blog at https://gracioustreatz.wixsite.com/ba... Ingredients: • CHOUX PASTRIES I used two 6-inch pans 85g [½ cup + 2 tbsp] bread flour 55g [5 tbsp] egg replacer powder*** 4 tsp baking powder ¼ tsp baking soda 150ml [½ cup + 2 tbsp] milk 1 tbsp white vinegar 45g [3 tbsp] unsalted butter 125g [½ cup] water 85g [½ cup + 2 tbsp] bread flour, sifted ***Egg replacer powder substitutes: 4 tbsp cornstarch, 2 tbsp tapioca starch, 2 tbsp soy bean flour, 1 tsp cream of tartar, 3 tsp baking powder, 1 tsp baking soda (sift and mix all together to combine. Then scope 5 tbsp for the recipe above) REMARK: I do encourage a store bought egg replacer powder to save cost and all the hassle because you’ll only need a small amount from big pack of each ingredients. • PASTRY CREAM 100g [½ cup] sugar 300ml [1½ cup] milk 25g [3 tbsp] all-purpose flour 13g [2 tbsp] cornstarch 1 tsp vanilla extract 113g [½ cup] unsalted butter Powdered sugar for dusting Instructions: • CHOUX PASTRIES 1. Sift the flour and set aside. 2. In a glass bowl, add egg replacer powder, baking powder and baking soda. Give it a quick mix. 3. Add milk and mix to combine. Add vinegar. Mix until well combined. The volume will be tripled as you mix. Set aside. Immediately do the next step. Don’t leave the mixture to rest for too long. 4. In a milk pot, add butter and water. Cook it over a medium heat until the butter is melted. Off the heat when it starts to boil. Add in the sifted flour and mix. Put the heat back on low, and mix until it comes together like a dough. Remove from the heat. 5. Add in the milk mixture in 3 batches. Mix until combined. The batter will be thick and sticky. 6. Divide the batter into two 6-inch pans. Spread the surface evenly. 7. Bake in preheated oven at 220°C/425°F for 20 min, then lower temperature to 200°C/390°F for another 10-15 min. 8. Remove the pastries from the pans, let it cool completely. • PASTRY CREAM 1. In a milk pot, add the milk and heat it up until it’s hot. cook over medium heat until it starts boiling. Off the heat for a while. 2. Add in the flour and cornstarch. Mix until well combined. Put the heat back on low, continue mixing until the mixture is thickened. Off the heat. Add the vanilla extract. 3. Remove from the heat and strain the mixture to avoid lumps. 4. Cover with cling film directly on top the cream to prevent formation of skin. Set aside until it is completely cool before using. *Remark: you can speed up the cooling process by refrigerating it (be careful not to put into the fridge immediately as it’s too hot, it will spoil your fridge. Or you can also put the bowl over another bowl of ice cubes to bring down the temperature fast. 5. In a large mixing bowl, cream the butter until creamy and pale. 6. Add in the cooled pastry cream in 3 batches. Mix until combined. Use a spatula to scrape the bowl to ensure even mixing. • ASSEMBLE THE CAKE 1. Spread a thin layer of cream to hold the base layer of choux. Place one layer of choux on the base. Place a 6-inch cake ring around the choux. 2. Add in the pastry cream. 3. Place the other choux layer on top of the pastry cream. Press the sheet down so that it’s packed. 4. Refrigerate for 1-2 hours or overnight. 5. Dust some powdered sugar on the top surface. 6. The cake is ready to serve. Follow me at: Instagram: @gracioustreatz Email: [email protected] Copyright © Gracious Treatz. All rights reserved. Unauthorized usage or stealing this video is prohibited.

Comments
  • Карпатка / Польский кремовый торт / Слоеный торт / Традиция Polish Delight 1 год назад
    Карпатка / Польский кремовый торт / Слоеный торт / Традиция Polish Delight
    Опубликовано: 1 год назад
  • Polish Carpathian Cream Cake | Karpatka Cake 4 года назад
    Polish Carpathian Cream Cake | Karpatka Cake
    Опубликовано: 4 года назад
  • Eggless Moist Mocha Cake 5 лет назад
    Eggless Moist Mocha Cake
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Eggless Hummingbird Cake with Easy Frosting 3 года назад
    Eggless Hummingbird Cake with Easy Frosting
    Опубликовано: 3 года назад
  • Eclair Cake - Karpatka - Polish Carpathian Cake - Sugar-Free Cake! 4 года назад
    Eclair Cake - Karpatka - Polish Carpathian Cake - Sugar-Free Cake!
    Опубликовано: 4 года назад
  • A Light & Fluffy Strawberry Fraisier Cake | No Eggs | No Gelatins 3 года назад
    A Light & Fluffy Strawberry Fraisier Cake | No Eggs | No Gelatins
    Опубликовано: 3 года назад
  • Бумеранг вернулся быстро! Объясни нам, Путин, почему без света не Киев, а Подмосковье? 7 часов назад
    Бумеранг вернулся быстро! Объясни нам, Путин, почему без света не Киев, а Подмосковье?
    Опубликовано: 7 часов назад
  • Польский Карпатский Торт | Apron 5 лет назад
    Польский Карпатский Торт | Apron
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Ultimate Eggless Apple Crumble Cake  |  Apple Crumble Cupcakes 6 лет назад
    Ultimate Eggless Apple Crumble Cake | Apple Crumble Cupcakes
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Знаменитый Львовский сырник/ Львівський сирник з маком та родзинками! 3 года назад
    Знаменитый Львовский сырник/ Львівський сирник з маком та родзинками!
    Опубликовано: 3 года назад
  • Eggless Opera Cake Recipe 4 года назад
    Eggless Opera Cake Recipe
    Опубликовано: 4 года назад
  • KUE SUS DI JADIIN CAKE? CREAM PUFF CAKE! 4 года назад
    KUE SUS DI JADIIN CAKE? CREAM PUFF CAKE!
    Опубликовано: 4 года назад
  • Ultimate Moist Eggless Tres Leches Cake | 3 Milk Cake Recipe 6 лет назад
    Ultimate Moist Eggless Tres Leches Cake | 3 Milk Cake Recipe
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Delicate Eclair Cake | ‘Karpatka’ or Carpathian Mountain Cake  💝 4 года назад
    Delicate Eclair Cake | ‘Karpatka’ or Carpathian Mountain Cake 💝
    Опубликовано: 4 года назад
  • МУКА + КИПЯТОК! Я НЕ УСТАЮ ИХ ГОТОВИТЬ! ТАКОЕ ПРИГОТОВЛЕНИЕ ВЫ ЕЩЕ НЕ ВИДЕЛИ! 5 дней назад
    МУКА + КИПЯТОК! Я НЕ УСТАЮ ИХ ГОТОВИТЬ! ТАКОЕ ПРИГОТОВЛЕНИЕ ВЫ ЕЩЕ НЕ ВИДЕЛИ!
    Опубликовано: 5 дней назад
  • Ultimate Eggless Mango Cake Recipe | Mango Cream 4 года назад
    Ultimate Eggless Mango Cake Recipe | Mango Cream
    Опубликовано: 4 года назад
  • KUE SUS LAPIS // KARPATKA (CARPATHIAN CAKE) WITH PASTRY CREAM FILLING 6 лет назад
    KUE SUS LAPIS // KARPATKA (CARPATHIAN CAKE) WITH PASTRY CREAM FILLING
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Мирный план США. Атака на Москву: закрыты аэропорты. Вооруженная драка с полицией | ВОЗДУХ 9 часов назад
    Мирный план США. Атака на Москву: закрыты аэропорты. Вооруженная драка с полицией | ВОЗДУХ
    Опубликовано: 9 часов назад
  • Vanilla Mousse Cake | 香草慕斯蛋糕 4 года назад
    Vanilla Mousse Cake | 香草慕斯蛋糕
    Опубликовано: 4 года назад
  • Лучший рецепт ПРАЗДНИЧНОГО ХЛЕБА за 50 лет! Простой, быстрый и очень вкусный — от моей бабули! 2 дня назад
    Лучший рецепт ПРАЗДНИЧНОГО ХЛЕБА за 50 лет! Простой, быстрый и очень вкусный — от моей бабули!
    Опубликовано: 2 дня назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5