• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Professional Baker Teaches You How To Make MARSHMALLOWS! скачать в хорошем качестве

Professional Baker Teaches You How To Make MARSHMALLOWS! 5 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Professional Baker Teaches You How To Make MARSHMALLOWS!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Professional Baker Teaches You How To Make MARSHMALLOWS! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Professional Baker Teaches You How To Make MARSHMALLOWS! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Professional Baker Teaches You How To Make MARSHMALLOWS! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Professional Baker Teaches You How To Make MARSHMALLOWS!

Coconut Marshmallows are on the menu in Chef Anna Olson's amazing kitchen, and she is going to teach you how to make this delicious recipe from scratch! Follow along with the recipe below! Subscribe for more video recipes: http://goo.gl/MJV4af Recipe Yield: 36 Prep Time: 40 minutes Cook Time: 15 minutes 1 ½ Tbsp (8 g) gelatin powder 3 large egg whites 1 ½ cups (300 g) granulated sugar (caster sugar) 2 tsp (10 mL) vanilla extract 1 tsp (5 mL) coconut extract 1 cup (100 g) sweetened flaked coconut 1 ½ cups (270 g) white chocolate chips, for melting equal parts icing sugar and cornstarch (cornflour), mixed together (for dusting) Directions 1. Line an 8-inch (20 cm) square pan with parchment paper so that it comes up the sides. Using a piece of paper towel, lightly grease the parchment paper with vegetable oil. 2. Stir the gelatin powder with 6 Tbsp (90 mL) of cold water in a small dish and set aside. 3. Whip the egg whites in a large bowl with electric beaters or in a stand mixer fitted with the whip attachment until foamy. 4. Place the sugar with ¼ cup (60 mL) of water in a medium saucepot over high heat and bring it up to a full boil. Boil the sugar, without stirring, until it reaches a temperature of 240 F (115 C) on a candy thermometer. Carefully pour this into the egg whites while whipping on high speed (let the sugar syrup run down the side of the bowl, to avoid hitting the beaters and splashing). Add the softened gelatin to the meringue and continue to whip on high speed until the meringue cools to almost room temperature, about 5 minutes. Stir in the vanilla and coconut extracts. Scrape the marshmallow into the prepared pan and spread to level. Sift a layer of the icing sugar/cornstarch mixture overtop and allow the marshmallow to cool until completely set, about 2 hours. 5. While the marshmallow is cooling, prepare the coconut. Preheat the oven to 350 F (180 C). Spread the coconut on an ungreased baking tray (or pie plate) and toast for 10 minutes, stirring once halfway through toasting (not all of the coconut will brown). Set aside to cool. 6. Turn the marshmallow out onto a cutting board dusted with the icing sugar-cornstarch mixture. Cut the marshmallow into 36 squares. Lightly dust all sides with the icing sugar-cornstarch mixture, taping off any excess and set on a parchment-lined baking tray. 7. Melt the white chocolate chips in a metal bowl placed over a pot of barely simmering water, stirring gently until melted. Remove this from the heat. Dip each marshmallow a third to halfway into the white chocolate (it may take 2 dips, to get the chocolate to coat evenly over the starch on the marshmallow). Shake off any excess chocolate (should no longer drip) and then dip the marshmallow into the toasted coconut. Place this back on the baking tray to set and repeat with the remaining marshmallows. The marshmallows will keep in an airtight container for up to 2 weeks. Shop Anna Olson Cookbooks: http://lickst.at/shopannaolson Follow Anna on social media: Pinterest:   / chefannaolson   Twitter:   / olson_anna   Facebook:   / chefannaolson   Instagram:   / chefannaolson   Anna's Official Website: http://annaolson.ca Follow Oh Yum on... Facebook:   / ohyumfood   Instagram:   / ohyumfood   Pinterest:   / ohyumfood   Twitter:   / ohyum_food   Official Oh Yum Website: https://ohyum.tv #OhYum #Marshmallows

Comments
  • Лучший рецепт домашнего зефира 4 года назад
    Лучший рецепт домашнего зефира
    Опубликовано: 4 года назад
  • Professional Baker Teaches You How To Make CHOCOLATE FUDGE! 5 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make CHOCOLATE FUDGE!
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Как сделать простые драпировки из мастики | Советы по тортам Yeners от Сердара Йенера из Yeners Way 8 лет назад
    Как сделать простые драпировки из мастики | Советы по тортам Yeners от Сердара Йенера из Yeners Way
    Опубликовано: 8 лет назад
  • Coconut Marshmallows Recipe Demonstration - Joyofbaking.com 9 лет назад
    Coconut Marshmallows Recipe Demonstration - Joyofbaking.com
    Опубликовано: 9 лет назад
  • Professional Baker Teaches You How To Make RASPBERRY JELLIES! 6 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make RASPBERRY JELLIES!
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Сбербанк сломался: массовые сбои. Россияне выносят деньги из банков. ВВП не растет | Липсиц | ВОЗДУХ 6 часов назад
    Сбербанк сломался: массовые сбои. Россияне выносят деньги из банков. ВВП не растет | Липсиц | ВОЗДУХ
    Опубликовано: 6 часов назад
  • Let's make homemade marshmallows! Come on, try them! 4 года назад
    Let's make homemade marshmallows! Come on, try them!
    Опубликовано: 4 года назад
  • Игорь Губерман. Старость – не радость, маразм – не оргазм! Моя сочинялка иссякла! Мир сошел с ума! 5 часов назад
    Игорь Губерман. Старость – не радость, маразм – не оргазм! Моя сочинялка иссякла! Мир сошел с ума!
    Опубликовано: 5 часов назад
  • Kẹo NOUGAT 4 Vị | Nougat Recipes From Marshmallow 3 года назад
    Kẹo NOUGAT 4 Vị | Nougat Recipes From Marshmallow
    Опубликовано: 3 года назад
  • Professional Baker Teaches You How To Make CHOCOLATE TART! 5 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make CHOCOLATE TART!
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Реконструкции лиц Генриха VIII и его шести жён | Как они выглядели на самом деле? | Роялти-сейчас 2 недели назад
    Реконструкции лиц Генриха VIII и его шести жён | Как они выглядели на самом деле? | Роялти-сейчас
    Опубликовано: 2 недели назад
  • How to Make 5 Handmade Chocolates | Handcrafted | Bon Appétit 3 года назад
    How to Make 5 Handmade Chocolates | Handcrafted | Bon Appétit
    Опубликовано: 3 года назад
  • Быстро и ПРОСТО Домашние зефирки | Как приготовить зефирки 2 года назад
    Быстро и ПРОСТО Домашние зефирки | Как приготовить зефирки
    Опубликовано: 2 года назад
  • Конфеты из сгущенки и какао 4 года назад
    Конфеты из сгущенки и какао
    Опубликовано: 4 года назад
  • Soft & Creamy Chocolate Covered Marshmallow Recipe : Homemade Mallomars | SweetHailey 5 лет назад
    Soft & Creamy Chocolate Covered Marshmallow Recipe : Homemade Mallomars | SweetHailey
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Professional Baker Teaches You How To Make TOFFEE! 6 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make TOFFEE!
    Опубликовано: 6 лет назад
  • How Marshmallows are Made 1 год назад
    How Marshmallows are Made
    Опубликовано: 1 год назад
  • Professional Baker Teaches You How To Make LEMON TARTS! 5 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make LEMON TARTS!
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Из 1кг ЯБЛОК🍏За этот рецепт Вы Поблагодарите!Без Химии Без Желатина Минимум Сахара! 1 год назад
    Из 1кг ЯБЛОК🍏За этот рецепт Вы Поблагодарите!Без Химии Без Желатина Минимум Сахара!
    Опубликовано: 1 год назад
  • Homemade Marshmallow Recipe with 3 Amazing Flavors! 7 лет назад
    Homemade Marshmallow Recipe with 3 Amazing Flavors!
    Опубликовано: 7 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5