У нас вы можете посмотреть бесплатно Paine de casa cu maia. Reteta si metoda или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Reteta de paine cu maia naturala, de casa, fara drojdie din comert. Primul pas in a face o paine cu maia este sa pregatim prefermentul de cu seara. Prefermentul este o plamadeala care se foloseste in aluatul de paine in loc de drojdia comerciala. A doua zi framantam faina si apa, fara preferment, asteptam o ora dupa care incorporam prefermentul si sarea. Din acest moment incepe prima dospire. Vom face 3 impaturiri la interval de 30 de minute dupa care dospirea va mai continua cam o ora sau o ora si jumatate, in functie de temperatura ambientala. Dupa ce aluatul este dospit, crescut si aerat putem face formele si punem painea la a doua dospre, in cosulete sau in tavi de paine. Din acest moment dospirea va dura cam 2-3 ore. Incingeti cuptorul la 220 de grade. Bagati painea la cuptor pentru 15 minute la 220 grade, de preferat cu o sursa de aburi, apoi la 200 de grade inca 25 de minute. Pofta mare! #stamacasa