У нас вы можете посмотреть бесплатно Paine cu maia "Family" reteta simplificata, cu explicatii detaliate или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
*Nu pretind la profesionalism, recunosc neajunsurile acestui video, ceea ce imi doresc este doar sa transmit ceea ce am invatat sa fac, celor care cu adevarat doresc sa invete sa faca paine sanatoasa. Si sper sa nu derajeze prezenta copilasilor in aceasta filmare :) Painea Family 810-850 g apa 450 g maia Lievito Madre(50 % hidratare) 440 g faina alba 740 g faina integrala ---AUTOLIZA---30-60 minute (pauza fara sare) 24 g sare 60 g miere 50 g ulei presat la rece Se amesteca faina, maiaua cu apa si se omogenizeaza. Se lasa timp de 30-60 minute, pentru autoliza. Se adauga sarea, putina apa si se framanta pana cand aluatul este elastic si omogen. *daca e cazul, se adauga si mierea iar dupa ce este incorporata, se va adauga uleiul si se va framanta pana incorporarea completa a acestuia. Se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul (apx 3,5-4,5 h). Se divizeaza si se formeaza painile. Se acopera si se lasa la crescut in tava sau forma pana se dubleaza in volum (apx 1,5-2 h) Se infaineaza, se cresteaza si se baga intre tavile preincalzite in prealabil impreuna cu cuptorul la 250 C. Se coc astfel timp de 15 min. Dupa aceea se scoate tava de deasupra si se continua coacerea inca 23-25 min la t 200 C, fara ventilatie. Se scoate din cuptor si se raceste pe un gratar. Dupa racire completa se pastreaza invelita in material natural sau hartie, care apoi de baga in punga de plastic.