У нас вы можете посмотреть бесплатно 脆皮豆腐 Crispy Tofu/《相逢时节》Challenges at Midlife или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
脆皮豆腐 食材: 1 磅嫩豆腐 2 茶匙生抽 1/4 茶匙老抽 1 汤匙蚝油(或素食蚝油) ½ 茶匙糖 2 汤匙水 1/4 杯玉米淀粉 ½ 茶匙盐 ½ 杯植物油 1 根葱(切碎) 做法 将豆腐块纵向切成两半,然后切成 一厘米厚的方形。 将生抽、老抽、蚝油、糖和水混合制成酱汁。放在一边。 用中火加热不粘锅,加入油。在浅盘中,将 1/4 杯玉米淀粉和 1/2 茶匙盐混合。用这种干混合物快速涂抹在豆腐片上。将它们直接放入锅中,然后煎至两面酥脆金黄,每面约 4-5 分钟。 将酥脆的豆腐从锅中取出,放在盘子上。 将酱汁混合物倒入煮豆腐的锅中,煮沸。煮至酱汁浓缩成糖浆状,淋在豆腐上。用切碎的葱装饰。 Crisp Tofu Ingredients: 1 pound: tofu 2 teaspoons light soy sauce 1/4 teaspoon dark soy sauce 1 tablespoon oyster sauce (or vegetarian oyster sauce) 1/2 teaspoon sugar 2 tablespoons water 1/4 cup cornstarch 1/2 teaspoon salt ½ cup vegetable oil 1 Green onion (Finely chopped) Instructions: Slice tofu to three even blocks, then slice into ½ inch thick rectangles. Make the sauce by combining the light soy sauce, dark soy sauce, oyster sauce, sugar, and water. Set aside. Heat a non-stick pan over medium heat, and add the oil. In a shallow dish, mix 1/4 cup cornstarch with 1/2 teaspoon salt. Quickly coat the tofu slices with this dry mixture. Add them directly to the pan as you dredge them, and pan-fry until crisp and golden on both sides, about 4-5 minutes per side. Remove the crispy tofu from the pan and arrange on a serving plate. Pour the sauce mixture into the same pan you cooked the tofu in, and bring to a simmer. Simmer until the sauce has reduced to a syrupy consistency and drizzle over the tofu. Garnish with chopped scallion.