У нас вы можете посмотреть бесплатно 沙葛菜粿 超级简单做法 | Chai Kuih Recipe | Easy Way to Make Chai Kueh или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
如何制作沙葛菜粿 | 菜粿怎么做 | 菜粿完整教学 How to Make Chai Kueh (Yam Bean Dumplings) 一款一定要试试的沙葛菜粿食谱,无需担心新手不会包,用咖喱角模具制作,轻松搞定。 自制的菜粿最美味,皮薄馅多,味道丰富。外皮Q弹,口感绝佳,非常好吃。 A Must-Try Yam Bean Dumpling Recipe: No Need to Worry if You're a Beginner, Easily Made with a Curry Puff Mold. This Homemade (chai kuih) dumplings are the best, with thin skin, generous filling, and rich flavour. The outer skin is chewy and delicious, making it incredibly tasty. ▶️ Filling 馅料: 30g Garlic & shallot 30克 蒜米红葱 120g Minced meat 120克 肉碎 1 tsp Salt 1茶匙 盐 40g Carrot 40克 胡萝卜丝 500g Yam bean (Jicama) 500克 沙葛丝 4 tsp Sugar 4茶匙 白糖 1 tsp Pepper powder 1茶匙 胡椒粉 Corn flour water 玉米粉水勾芡 ▶️ Crystal skin 水晶外皮: 150g Tapioca flour 150克 木薯粉 150g Wheat starch 150克 澄面粉 1 tsp Salt 1茶匙 盐 480ml Water 480毫升 清水 2 tbsp Cooking oil 2汤匙 食油 喜欢的朋友,别忘了点赞 请与您的朋友分享此视频 加订阅点击小铃铛🔔 这样你就不会错过我的任何新视频! If you like this video, please don't forget to click 'like', share, SUBSCRIBE and turn on the notification button 🔔 so you won't miss any of my new videos! / @travelfoodtech