• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Potica Making скачать в хорошем качестве

Potica Making 10 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Potica Making
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Potica Making в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Potica Making или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Potica Making в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Potica Making

Potica (pronounced Poh-teet-sah) is an old world Slovenian sweet bread recipe that my Grandma Slabic brought over from Slovenia in the early 1900's. It's a Slovenian Christmas tradition and I, along with my siblings Tony & Anna and my nieces Beth & Kelsy, are carrying on this tradition to this day... (NOTE: RECIPE ADDED BELOW.) RECIPE: Numerous people have asked me to post the recipe so am posting it. I felt, in a way, that I didn't want to share Grandma's potica recipe but I think she would love to know that other people are using it as well as her family. Here goes... THE DOUGH: 1. Stir 1 package dry yeast with 1/4 cup of warm water until dissolved. Set aside. 2. Stir 3/4 cup lukewarm milk, 1/4 cup sugar, 1 tsp salt, 1 egg, 1/4 cup soft butter, and 2 cups sifted flour until well blended. 3. Mix together all of the above ingredients until smooth. 4. Begin mixing in enough of 2 additional sifted cups of flour to handle the dough easily. Mix with your hands and add the remaining flour until well blended. 5. Knead the dough with the heel of your hands for ten minutes on a lightly floured board. You may have to add small amounts of flour as the dough may be sticky and adhere to your hands. 6. Round up the dough and place in a large, greased bowl and loosely cover with a damp cloth. Let dough rise in a warm place, i.e. on stove top with oven (off and on) on warm until dough doubles in size. This takes roughly 1.5 hrs. Sprinkle the cloth cover occasionally so the top of the rising dough doesn't dry. 7. Punch down lightly and let rise again until almost double, which takes another 1/2 hour or so. I've found that it never doubles back to the original risen size. FILLING (Makes while dough is rising): 1. Cream together 1/4 cup soft butter, 1/2 cup brown sugar, 2 tsp cinnamon, and 1 1/2 tsp lemon extract. 2. Mix in 2 eggs, 1/4 cup milk, and 1/2 tsp vanilla. 3. Mix in 2 cups finely chopped walnuts. 3. Set aside ROLLING OUT THE DOUGH: 1. After the dough rises the second time, place it on a large, well floured muslim sheet or old table cloth. 2. Roll out until very thin, roughly 20" X 30". 3. Spread filling evenly over the entire dough in a thin layer. Be careful not to perforate the dough. 4. Sprinkle a generous amount of raisins on the filling. 5. Starting on the wide side of the oblong-filled dough, carefully lift the cloth and let the dough roll up like a jelly roll. Have a sharp knife handy to carefully scrape off portions that may adhere to the cloth. 6. Place in a greased bundt pan. I use an angel food cake pan that I use exclusively for potica. 7. Let it rest and rise for another hour in a warm location. Note: it may not rise much during this time. Don't worry about it. 8. Bake at 350 for 40-45 minutes. ENJOY!

Comments
  • Croatian Nut Roll 4 года назад
    Croatian Nut Roll
    Опубликовано: 4 года назад
  • Как приготовить традиционную потицу | Мамин рецепт словенской потицы | Словенский ореховый рулет 4 года назад
    Как приготовить традиционную потицу | Мамин рецепт словенской потицы | Словенский ореховый рулет
    Опубликовано: 4 года назад
  • Povitica - Potica 8 лет назад
    Povitica - Potica
    Опубликовано: 8 лет назад
  • how to make povitica 5 лет назад
    how to make povitica
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Making Slovenian Potica 7 лет назад
    Making Slovenian Potica
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Slovenian and Minnesota's Iron Range Potica | Relish with Chef Yia Vang 3 года назад
    Slovenian and Minnesota's Iron Range Potica | Relish with Chef Yia Vang
    Опубликовано: 3 года назад
  • Очень сочный ореховый потиса с изюмом 2 года назад
    Очень сочный ореховый потиса с изюмом
    Опубликовано: 2 года назад
  • Grandma's Potica ( Slovenian Nut Roll ) 5 лет назад
    Grandma's Potica ( Slovenian Nut Roll )
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Peka potice, dobra stara domača orehova potica, potica making. 8 лет назад
    Peka potice, dobra stara domača orehova potica, potica making.
    Опубликовано: 8 лет назад
  • От грецкого ореха до «Потицы» 4 года назад
    От грецкого ореха до «Потицы»
    Опубликовано: 4 года назад
  • Добавьте просто уксус (9%). Мало кто знает этот секрет! Моя бабушка научила меня! 2 года назад
    Добавьте просто уксус (9%). Мало кто знает этот секрет! Моя бабушка научила меня!
    Опубликовано: 2 года назад
  • Dobra orehova potica 16 лет назад
    Dobra orehova potica
    Опубликовано: 16 лет назад
  • MAKING MY GREAT-GRANDMA’S ŠTRUDLA | Poppy Seed and Walnut Filling! 3 года назад
    MAKING MY GREAT-GRANDMA’S ŠTRUDLA | Poppy Seed and Walnut Filling!
    Опубликовано: 3 года назад
  • Моя самая крепкая закваска – из виноградного сусла! Натуральная, идеально подходит для любого хле... 4 недели назад
    Моя самая крепкая закваска – из виноградного сусла! Натуральная, идеально подходит для любого хле...
    Опубликовано: 4 недели назад
  • 7 Nifty Tricks With Bread Dough – #5 Will Remind You Of The Stars 6 лет назад
    7 Nifty Tricks With Bread Dough – #5 Will Remind You Of The Stars
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Paul Hollywood's Povitica | #GBBO S05E08 | Advanced Dough 5 лет назад
    Paul Hollywood's Povitica | #GBBO S05E08 | Advanced Dough
    Опубликовано: 5 лет назад
  • How to Bake the Best Slovenian Potica Ever 1 год назад
    How to Bake the Best Slovenian Potica Ever
    Опубликовано: 1 год назад
  • Как приготовить «Древний хлеб» (мука из пшеницы однозернянки) 1 год назад
    Как приготовить «Древний хлеб» (мука из пшеницы однозернянки)
    Опубликовано: 1 год назад
  • How to make Povitica, Potica, or Nutroll 14 лет назад
    How to make Povitica, Potica, or Nutroll
    Опубликовано: 14 лет назад
  • Traditional Slovenian Apple Strudel 12 лет назад
    Traditional Slovenian Apple Strudel
    Опубликовано: 12 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5