• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

[National Banquet Master • Tomalley Tofu] The advanced way of eating crabs is delicious. скачать в хорошем качестве

[National Banquet Master • Tomalley Tofu] The advanced way of eating crabs is delicious. 5 years ago

家常菜

中国菜

国宴

国宴大师

老饭骨

主厨

美食

美食圈

美食作家

菜谱

食谱

做菜

学做菜

cooking

原创

原创美食

抖音

抖音美食

美食制作

吃货

大厨

大师的菜

国宴主厨

美食节目

家常菜谱

laofangu

中國

國宴

國宴大師

老飯骨

主廚

菜譜

食譜

學做菜

原創

原創美食

美食製作

吃貨

大廚

大師的菜

國宴主廚

美食節目

家常菜譜

蟹黄豆腐

螃蟹

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
[National Banquet Master • Tomalley Tofu] The advanced way of eating crabs is delicious.
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: [National Banquet Master • Tomalley Tofu] The advanced way of eating crabs is delicious. в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно [National Banquet Master • Tomalley Tofu] The advanced way of eating crabs is delicious. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон [National Banquet Master • Tomalley Tofu] The advanced way of eating crabs is delicious. в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



[National Banquet Master • Tomalley Tofu] The advanced way of eating crabs is delicious.

Tomalley Tofu, also known as Tomalley Stewed Tofu and Tomalley Tofu Soup, is a special Beijing dish. This dish is also found in Jiangsu and Zhejiang cuisines and Huaiyang cuisine. After cooking, the tofu is white and tender, and the crab meat is yellow and fragrant. It is salty and fresh, delicious and unique. Hello, everyone, we are LaoFanGu, three olmen from Beijing that can eat, cook and excel at Chatting. Our dishes are good-looking, delicious, and hardcore. All three of us used to work for Chinese National Banquet catered to government guests. Now we retire at home with old friends and want to share the dishes we studied and practiced when we were young, so everyone can try at home what country leaders are catered when they visit China. Shifu Zheng(Xiusheng Zheng): Executive Chef for Beijing Hotel, hosted China's 50th Anniversary dinner. Shifu Sun(Lixin Sun): Designed dinner menus multiple times for Chinese National Banquet hosting foreign country leaders. Master Wu(Jianli Wu): Golden Cook of China. 3rd Generation successor of Caigoupu smoked meat. Developed 'Wu type smoked sauce'. We will upload new videos on Monday, Wednesday and Friday. You are welcome to comment, like and subscribe to our channel. Turn on the notification to receive the most updated status of the channel! https://bit.ly/30QmA1X Facebook   / laofangu   老 饭 骨 # 国宴 大师 # 大师 的 菜 # 吃 货 # 家常菜 # 做菜 # 美食 # 美食 圈 # original food # Shaking sound food # Shaking sound old rice bone # 主厨 # 大厨 # 国宴 主厨 #laofangu 蟹黄 豆腐 # Crab

Comments
  • 【國宴大師•宮保雞丁】麻辣鮮香嫩脆滑!有幾百年曆史的傳承菜,看著就有食慾!| 老飯骨 1 year ago
    【國宴大師•宮保雞丁】麻辣鮮香嫩脆滑!有幾百年曆史的傳承菜,看著就有食慾!| 老飯骨
    Опубликовано: 1 year ago
    394097
  • 【国宴大师•红烧鲤鱼】名震京城大厨珍贵回顾,史上唯一正版开国第一宴不容错过! 5 years ago
    【国宴大师•红烧鲤鱼】名震京城大厨珍贵回顾,史上唯一正版开国第一宴不容错过!
    Опубликовано: 5 years ago
    1200570
  • 沒有螃蟹的蟹黃豆腐煲_不用100元,三兩下熱騰騰的小年菜上桌_章新快手眷村菜,抗通膨冬天暖心上菜 1 year ago
    沒有螃蟹的蟹黃豆腐煲_不用100元,三兩下熱騰騰的小年菜上桌_章新快手眷村菜,抗通膨冬天暖心上菜
    Опубликовано: 1 year ago
    48776
  • 【國宴大師•蟹黃大湯包】皮薄而有彈性,餡料鮮美汁足!揚州實地看、現場學!| 老飯骨 1 year ago
    【國宴大師•蟹黃大湯包】皮薄而有彈性,餡料鮮美汁足!揚州實地看、現場學!| 老飯骨
    Опубликовано: 1 year ago
    181482
  • 【Laofangu•Kung Pao Chicken】Learn From Top Chef in China to cook Best Gongbao Chicken Ever! 5 years ago
    【Laofangu•Kung Pao Chicken】Learn From Top Chef in China to cook Best Gongbao Chicken Ever!
    Опубликовано: 5 years ago
    1940136
  • 【大師小灶•蔥爆羊肉】從選材到切配再到烹制,手把手0-1,這次真的能學會!| 老飯骨 6 hours ago
    【大師小灶•蔥爆羊肉】從選材到切配再到烹制,手把手0-1,這次真的能學會!| 老飯骨
    Опубликовано: 6 hours ago
    8446
  • The Legendary Vegetable Soup from the Italian Michelin Restaurant Il Luogo di Aimo and Nadia 5 months ago
    The Legendary Vegetable Soup from the Italian Michelin Restaurant Il Luogo di Aimo and Nadia
    Опубликовано: 5 months ago
    1238226
  • 【XLB】Soup Dumplings How To - Dough 101 Ep. 13 (Eng. Sub.) 5 years ago
    【XLB】Soup Dumplings How To - Dough 101 Ep. 13 (Eng. Sub.)
    Опубликовано: 5 years ago
    709601
  • 【国宴大师•红烧狮子头】国宴传奇菜改良版!做过10万+个狮子头的顶级大厨倾囊教授,软糯入味,口有余香!|老饭骨 5 years ago
    【国宴大师•红烧狮子头】国宴传奇菜改良版!做过10万+个狮子头的顶级大厨倾囊教授,软糯入味,口有余香!|老饭骨
    Опубликовано: 5 years ago
    1254629
  • 100 Layer Sfogliatella: the Most Difficult Italian Dessert Made by Pastry Master Sabatino Sirica 3 months ago
    100 Layer Sfogliatella: the Most Difficult Italian Dessert Made by Pastry Master Sabatino Sirica
    Опубликовано: 3 months ago
    1135779

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS