У нас вы можете посмотреть бесплатно Smoked Brisket Recipe on the Chargriller 980 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Today's cook is a beef brisket recipe. This smoked brisket recipe is absolutely awesome and will create a mouthwatering experience if done correctly. This brisket was smoked on my chargriller 980 but can be done on any smoker. Check it out and give it try, This is how I prepare and smoke my brisket. I usually start my smoker of at 275 degrees and let my brisket go for about 4 hours or until it develops the bark that I prefer. Then it is tightly wrapped in heavy duty foil and I crank my smoker up to 300 until the brisket is probe tender which is usually around a temperature of 205-210. All comments and questions are welcome. Please let us know if you have any other ideas that are bbq related and I will do my best to post the ideas submitted. Thank you all for the support, subscriptions and likes!