У нас вы можете посмотреть бесплатно Matcha Strawberry Shortcake Recipe Japanese Style 抹茶草莓鲜奶油蛋糕 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
One of the things that I learned when I was an intern at a Japanese patisserie is to make light, moist and fluffy Japanese style strawberry shortcake. In this video, I am making a Matcha green tea version, and also sharing some useful tips on how to assemble the cake. === Ingredients: (A) Matcha sponge cake 抹茶蛋糕 (for one 10inch X 12inch sheet) Egg yolks 蛋黄 4 no. Vegetable oil 植物油 20g Milk 牛奶 40g Vanilla paste 香草精 1/2 tsp Cake flour 低筋面粉 47g Matcha powder 抹茶粉 8g Egg white 蛋白 160g (about 4 large eggs) Sugar 砂糖 50g Bake in preheated oven at 200C for about 12 minutes. Double this recipe to make 2 sheets. 预热好的烤箱 200C 烘烤约12分钟, 然后重复以上的操作一次, 一共制作两片蛋糕卷 (B) Filling 夹馅 Whipping cream 鲜奶油 400g Sugar 砂糖 70g Mascarpone cheese 马斯卡彭起司 250g Strawberries 3 - 4 punnets 草莓 3- 4 盒 (C) Frosting and decoration 抹面和装饰 Whipping cream 鲜奶油 200g - 300g (or as needed) Sugar 砂糖 20g - 30g (or as needed) #matchagreentea #strawberryshortcake #strawberrycake #matcha