• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Corn Tortillas (Perfect Puff, Masa Harina Brands, Skillet types) скачать в хорошем качестве

Corn Tortillas (Perfect Puff, Masa Harina Brands, Skillet types) 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Corn Tortillas (Perfect Puff, Masa Harina Brands, Skillet types)
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Corn Tortillas (Perfect Puff, Masa Harina Brands, Skillet types) в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Corn Tortillas (Perfect Puff, Masa Harina Brands, Skillet types) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Corn Tortillas (Perfect Puff, Masa Harina Brands, Skillet types) в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Corn Tortillas (Perfect Puff, Masa Harina Brands, Skillet types)

Corn Tortillas (Perfect Puff, Masa Harina Brands, Skillet types) 00:00 Intro 00:52 Masa Harina Brands 02:49 Making the Dough with Maseca (and the basic recipe) 05:42 Making the Dough with Bob’s Red Mill 06:33 Pressing Tortillas 08:01 Troubleshooting the Pressing step 08:54 Cooking Tortillas 13:02 Pan Materials 14:17 Low to High Flip Variation 14:39 Troubleshooting the Puff 15:35 How to Prevent Sogginess and Storage Instructions 16:44 Toasting Tortillas to Serve 17:36 Practice Suggestion and Scaling the Recipe Affiliate Links (commission earned): Tortilla Press https://amzn.to/3M53SO9 (mine is 8 inches in diameter) Bob’s Red Mill Masa Harina https://amzn.to/3SmIzvB The tortilla press is generally cheaper to buy online, but masa harina is cheaper to buy in your local store. For about 16 tortillas: 200g masa harina 2.8g salt (1 tsp Diamond Crystal Kosher or 1/2 tsp Table salt) 300g water for Maseca and White Masienda / 275g water for Bob’s Red Mill In a medium bowl, mix masa harina and salt with a big spoon or spatula. Heat the water to 140F (60C) and add to the bowl. Mix with a spoon until all the water is absorbed. Knead by hand for 2 minutes and check the texture. When you press a clean, dry finger into the dough, the finger should come away with only a faint residue. Add more water or masa harina as necessary. Rest the dough for 30 minutes covered with a damp, and thoroughly wrung out paper towel. Resting longer is fine as long as you use it the same day and keep the paper towel damp at all times. Divide into 28 gram portions and roll into balls. Portioning into balls and resting can be done in any order. Set a small teflon pan on medium-low heat and another pan on medium-high heat (this pan can be made out of any material, but ideally not teflon. Cast iron or carbon steel are the best.) Prepare a small bowl or pot with a lid and two pieces of paper towels to steam the tortillas after cooking. Cut 2 rectangular pieces of plastic from a gallon zip lock bag to fit your press. Work with 1 ball of dough at a time. 1) press the ball of dough to the thickness of a quarter 2) cook for 20 seconds on each side in the low heat pan (no color should develop) 3) flip the tortilla into the high heat pan for 30-60 seconds on each side or just until it puffs and starts to color 4) put it in a pot between towels and cover with a lid leaving a bit of a crack Let the tortillas rest in the covered pot for 5 minutes. Remove the lid, but keep them covered with paper towels. Crisp up in some fat (ideally lard) before serving. Use the same day and if storing for many hours, wrap them up after they cool completely. Support my channel   / helenrennie   My cooking classes in the Boston area: http://www.helenrennie.com FACEBOOK:   / helenskitchencooking   INSTAGRAM:   / helen.rennie  

Comments
  • Your Guide to Easy Homemade Corn Tortillas | Rick Bayless Taco Manual 2 года назад
    Your Guide to Easy Homemade Corn Tortillas | Rick Bayless Taco Manual
    Опубликовано: 2 года назад
  • Как сделать кукурузные лепешки воздушными и почему это происходит 2 года назад
    Как сделать кукурузные лепешки воздушными и почему это происходит
    Опубликовано: 2 года назад
  • Картошка в фольге в духовке с салом и луком Очень вкусный рецепт 8 часов назад
    Картошка в фольге в духовке с салом и луком Очень вкусный рецепт
    Опубликовано: 8 часов назад
  • Ingenious technique to make this super thin and chewy, Sonoran style flour tortilla at home 4 года назад
    Ingenious technique to make this super thin and chewy, Sonoran style flour tortilla at home
    Опубликовано: 4 года назад
  • Каждая затяжка, которую я пробовал, была неудачной… Пока я не сделал это 1 год назад
    Каждая затяжка, которую я пробовал, была неудачной… Пока я не сделал это
    Опубликовано: 1 год назад
  • TORTILLAS DE MAIZ TE EXPLICO TODO PARA QUE SE INFLEN, 3 MANERAS DE HACER LA MASA 2 года назад
    TORTILLAS DE MAIZ TE EXPLICO TODO PARA QUE SE INFLEN, 3 MANERAS DE HACER LA MASA
    Опубликовано: 2 года назад
  • Tortillas de Harina (Taqueras y para Burritos) - La Herencia de las Viudas 3 года назад
    Tortillas de Harina (Taqueras y para Burritos) - La Herencia de las Viudas
    Опубликовано: 3 года назад
  • How to make The BEST Authentic Flour Tortillas From Scratch Recipe + SECRET TIP 5 лет назад
    How to make The BEST Authentic Flour Tortillas From Scratch Recipe + SECRET TIP
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Best Tortillas De Maiz  (corn tortillas) GLUTEN FREE 6 лет назад
    Best Tortillas De Maiz (corn tortillas) GLUTEN FREE
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Porque no se INFLAN las tortillas de maiz? 😭 Mira este video! 2 года назад
    Porque no se INFLAN las tortillas de maiz? 😭 Mira este video!
    Опубликовано: 2 года назад
  • Mastering Ravioli (The Most Detailed Guide on the Internet) 4 года назад
    Mastering Ravioli (The Most Detailed Guide on the Internet)
    Опубликовано: 4 года назад
  • Perfect Coconut Cream Pie Recipe 3 недели назад
    Perfect Coconut Cream Pie Recipe
    Опубликовано: 3 недели назад
  • Easy Tortillas with a SECRET Ingredient That Will BLOW Your Mind! | Bonus 3 Cheese Quesadillas 1 год назад
    Easy Tortillas with a SECRET Ingredient That Will BLOW Your Mind! | Bonus 3 Cheese Quesadillas
    Опубликовано: 1 год назад
  • Мягкие маслянистые мучные лепешки 3 года назад
    Мягкие маслянистые мучные лепешки
    Опубликовано: 3 года назад
  • 10 рецептов времён Великой депрессии, которые и сегодня восхитительны на вкус | Allrecipes 2 месяца назад
    10 рецептов времён Великой депрессии, которые и сегодня восхитительны на вкус | Allrecipes
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Масляные тортильи | + Как приготовить и заморозить! 4 месяца назад
    Масляные тортильи | + Как приготовить и заморозить!
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Corn Tortillas // Easy Step by Step ❤️ 2 года назад
    Corn Tortillas // Easy Step by Step ❤️
    Опубликовано: 2 года назад
  • The Best Tortillas You'll Ever Make (Restaurant-Quality) | Epicurious 101 1 год назад
    The Best Tortillas You'll Ever Make (Restaurant-Quality) | Epicurious 101
    Опубликовано: 1 год назад
  • Как приготовить булочки для ужина — простая дрожжевая булочка — мягкая, золотистая и маслянистая 1 месяц назад
    Как приготовить булочки для ужина — простая дрожжевая булочка — мягкая, золотистая и маслянистая
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • The 5 Sauces Every Chef Needs to Learn 1 год назад
    The 5 Sauces Every Chef Needs to Learn
    Опубликовано: 1 год назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5