У нас вы можете посмотреть бесплатно New home decor and slow autumn days in Oslo или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
We cook Pasta Carbonara for dinner, I take a trip to IKEA to buy some things for our flat, Mochi has some fun in the park, I organize and sort my tech equipment, and frame a print to hang in the living room. PASTA CARBONARA for two (This recipe is quite forgiving, so we don't usually measure the ingredients) Spaghetti Roughly two handful of bacon bits 2 cloves of garlic 3 egg yolks and one whole egg Roughly one handful of grated Parmesan Pepper Butter for frying 1. Heat some butter, then add the garlic and bacon. Fry till the bacon is cooked 2. Mix 3 egg yolks with one whole egg. Add the Parmesan and some pepper 3. Cook the spaghetti. When it's ready, add it to the bacon and garlic. Mix it and allow it to cool a bit. (If it's too hot, the egg will scramble when you add the mixture) 4. Add the egg/parmesan mixture to the pasta. Mix well. Bon apetit!