У нас вы можете посмотреть бесплатно Pressure Cooking a Frozen Turkey & Then Pressure Canning the Meat & Broth или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Today I am pressure cooking a 13 1/2 pound turkey which is frozen. I’m putting the frozen turkey directly into my pressure cooker which will thaw and cook the meat to a juicy tenderness. Once the meat is cool enough to handle, I will pack pint size jars with the meat and add broth. The meat and the broth will go back into the pressure canner for 90 minutes and will become shelf stable for 2 to 3 years. Last year, I processed three turkeys. I have about 2 1/2 pounds of that turkey meat left. I feel that since it’s already pre-cooked, meals come together so much faster so therefore, I went through the meat in the broth much faster. *Nothing in this video is sponsored*