У нас вы можете посмотреть бесплатно POUND CAKE: the soft and fragrant English dessert! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
INGREDIENTS 230g (1 cup) of butter 210g (1 cup) of sugar 4 eggs 210g (1 3/4 cup) of all-purpose flour 10g (3/4 tbsp) of baking powder 70ml (1/4 cup) of milk Vanilla extract METHOD 1. In a mixing bowl, add the butter and sugar and mix with an electric mixer. Gradually add the eggs and continue mixing. Add the flour, baking powder, milk, and vanilla extract, and mix until the batter is smooth and free of lumps. 2. Pour the batter into the cake pan (13x26cm) lined with parchment paper and level it with a spatula. 3. Transfer the cake to the oven and bake at 180°C (360°F) for 50 minutes. 4. Serve the cake on a serving dish and cut into slices. https://www.cookist.com/classic-pound...