• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to Control Bread Dough Temperature | Principles of Baking скачать в хорошем качестве

How to Control Bread Dough Temperature | Principles of Baking 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to Control Bread Dough Temperature | Principles of Baking
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to Control Bread Dough Temperature | Principles of Baking в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Control Bread Dough Temperature | Principles of Baking или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to Control Bread Dough Temperature | Principles of Baking в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to Control Bread Dough Temperature | Principles of Baking

Temperature control is one of the most important parts of bread making. If the dough temperature is too warm the dough will ferment too rapidly. If it is too cool it may take way longer than you expected. Desired final dough temperature heavily relies on the temperature of the room that it is going to be fermented in. Generally, we want to aim for 24C – 26C. The dough should be cooler in a warmer kitchen and warmer in a cooler kitchen. There are exceptions when the ambient temperature is in the extremes so you may need to slide off the scale in either direction. 📖 Read more ➡️ https://www.chainbaker.com/noknead-te... ---------------------------------------------------------------------------------- 🥨 Become a channel member ⤵️    / @chainbaker   ---------------------------------------------------------------------------------- 🌾 Support the channel on ko-fi.com ⤵️ https://www.ko-fi.com/chainbaker ---------------------------------------------------------------------------------- 🔪 Find all the things I use here ⤵️ 🇺🇸 https://www.amazon.com/shop/ChainBaker 🇬🇧 https://www.amazon.co.uk/shop/ChainBaker ---------------------------------------------------------------------------------- 🥐 Learn all about bread making here ⤵️ Principles of Baking http://bit.ly/principles-of-baking The Steps of Baking http://bit.ly/steps-of-baking ---------------------------------------------------------------------------------- 🍞 Share your bakes here ⤵️ https://www.flickr.com/groups/chainba... ---------------------------------------------------------------------------------- #Bread #Baking #ChainBaker

Comments
  • How to Refinish a Cast Iron Pan and Keep it in Good Condition 2 года назад
    How to Refinish a Cast Iron Pan and Keep it in Good Condition
    Опубликовано: 2 года назад
  • Kneading Bread Dough Is a Waste of Time | No-Knead Method Explained 2 года назад
    Kneading Bread Dough Is a Waste of Time | No-Knead Method Explained
    Опубликовано: 2 года назад
  • Long Bulk Fermentation vs Preferment | What is the Difference? 3 года назад
    Long Bulk Fermentation vs Preferment | What is the Difference?
    Опубликовано: 3 года назад
  • Нужно больше закваски? Как увеличить её объём без измерений и расчётов 7 дней назад
    Нужно больше закваски? Как увеличить её объём без измерений и расчётов
    Опубликовано: 7 дней назад
  • The SECRET of Bulk Fermentation: Measuring Dough Temperature and % Rise - The Two-Factor Method 1 год назад
    The SECRET of Bulk Fermentation: Measuring Dough Temperature and % Rise - The Two-Factor Method
    Опубликовано: 1 год назад
  • Cold Ferment vs Pre-ferment I Which is Better? 2 года назад
    Cold Ferment vs Pre-ferment I Which is Better?
    Опубликовано: 2 года назад
  • 3 года назад
    "The Bertinet Method: Slap & fold kneading technique" with Richard Bertinet
    Опубликовано: 3 года назад
  • How to Autolyse Enriched Dough | Why You Should/Should Not Do It 4 года назад
    How to Autolyse Enriched Dough | Why You Should/Should Not Do It
    Опубликовано: 4 года назад
  • Оружие страшнее ядерной бомбы / Ирина Ермакова 2 дня назад
    Оружие страшнее ядерной бомбы / Ирина Ермакова
    Опубликовано: 2 дня назад
  • This is How Eggs Affect Bread Dough | How to Use Eggs in Breadmaking 3 года назад
    This is How Eggs Affect Bread Dough | How to Use Eggs in Breadmaking
    Опубликовано: 3 года назад
  • Почему средневековое железо никогда не ржавело, а ваше умирает через 2 года 1 месяц назад
    Почему средневековое железо никогда не ржавело, а ваше умирает через 2 года
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • How to Convert Any Bread Recipe to Preferment | Principles of Baking 4 года назад
    How to Convert Any Bread Recipe to Preferment | Principles of Baking
    Опубликовано: 4 года назад
  • How Does Sugar Affect Bread Dough? The Effects of Sugar Explained 4 года назад
    How Does Sugar Affect Bread Dough? The Effects of Sugar Explained
    Опубликовано: 4 года назад
  • Удивительная японская пекарня в горах! Хлеб жизни с природой! 2 года назад
    Удивительная японская пекарня в горах! Хлеб жизни с природой!
    Опубликовано: 2 года назад
  • Yeasted Preferments Compared | Biga, Poolish, Pâte Fermentée, Sponge | Which One Is Best? 3 года назад
    Yeasted Preferments Compared | Biga, Poolish, Pâte Fermentée, Sponge | Which One Is Best?
    Опубликовано: 3 года назад
  • 5 супов, которые омолаживают организм изнутри: советы врача 12 дней назад
    5 супов, которые омолаживают организм изнутри: советы врача
    Опубликовано: 12 дней назад
  • How to Freeze Various Kinds of Bread Dough 3 года назад
    How to Freeze Various Kinds of Bread Dough
    Опубликовано: 3 года назад
  • Bulk Fermentation : Mastering Temperature and Time - Part 1 5 лет назад
    Bulk Fermentation : Mastering Temperature and Time - Part 1
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Ламинирование: секрет создания слоев круассана 5 лет назад
    Ламинирование: секрет создания слоев круассана
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Are You Doing Cold Fermentation Wrong? | The 3-Hour Method for Bread and Pizza 4 месяца назад
    Are You Doing Cold Fermentation Wrong? | The 3-Hour Method for Bread and Pizza
    Опубликовано: 4 месяца назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5