• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to Freeze Various Kinds of Bread Dough скачать в хорошем качестве

How to Freeze Various Kinds of Bread Dough 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to Freeze Various Kinds of Bread Dough
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to Freeze Various Kinds of Bread Dough в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Freeze Various Kinds of Bread Dough или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to Freeze Various Kinds of Bread Dough в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to Freeze Various Kinds of Bread Dough

Freezing bread dough. Sounds simple, but there are always things to look out for. Many people have been asking me about this and I was quite curious myself. So, let’s do some experiments. Convenience is the main reason to freeze bread for both home bakers and professionals. It can be convenient to make a large batch of dough and freeze it in handy portions to grab whenever needed. It can also help with fitting baking around a certain schedule. Before I filmed this video I had never frozen bread/dough, so this was an experimental journey of discovery for me. As many of the videos I make are. We will compare three different breads which I thought are most suitable for freezing and which would be the ones that people would most likely want to freeze. Brioche. It is quite rich and would probably hold up well against extreme temperatures. It is also a super versatile dough from which you can make pretty much anything, but burger buns are probably the most common and they are certainly great candidates for freezing. Pizza. Working in a professional kitchen which does not specialize in pizza production I have found that it can be quite inconvenient to make pizza dough while trying to prepare all other foods for lunch service. It would be far easier if I could make a large batch, freeze, then thaw and use. Same goes for home baking. Lastly, regular sliced bread for toasting. Most people already know about this one. Slice your bread and freeze it. Then toast the slices straight from the freezer. It works perfectly. And it is a great option for someone who is busy but wants to have fresh toast for breakfast every day made from homemade bread. Naturally, the first question I had was – at which point during fermentation do I freeze the dough? Let’s forget the toast bread for now and let us look at some possible options for pizza and brioche. 📖 Read more here ➡️ https://www.chainbaker.com/freezing/ ---------------------------------------------------------------------------------- 🥨 To learn more about bread making click here ⤵️ Principles of Baking http://bit.ly/principles-of-baking The Steps of Baking http://bit.ly/steps-of-baking ---------------------------------------------------------------------------------- 🔪 Find all the things I use here ⤵️ 🇺🇸 https://www.amazon.com/shop/ChainBaker 🇬🇧 https://www.amazon.co.uk/shop/ChainBaker ---------------------------------------------------------------------------------- 🌾 If you would like to support my work click here ⤵️ https://www.ko-fi.com/chainbaker ---------------------------------------------------------------------------------- Chapters 0:00 Which kind of dough are we freezing? 0:59 Containers 1:30 Freezing brioche 2:38 Freezing pizza dough 4:40 Half-baked brioche 5:15 Closer look at all the frozen dough 7:36 Back to the brioche 8:36 Ideal pizza method 10:07 Comparing the brioche & final thoughts ---------------------------------------------------------------------------------- #Bread #Baking #ChainBaker ---------------------------------------------------------------------------------- Disclosure I participate in the Amazon Influencer Program which will earn commissions from qualifying purchases at no extra cost to you.

Comments
  • This is How Eggs Affect Bread Dough | How to Use Eggs in Breadmaking 3 года назад
    This is How Eggs Affect Bread Dough | How to Use Eggs in Breadmaking
    Опубликовано: 3 года назад
  • The Best Ways of Adding Butter to Bread Dough Compared 3 года назад
    The Best Ways of Adding Butter to Bread Dough Compared
    Опубликовано: 3 года назад
  • Я испекла замороженный хлеб прямо из морозилки! | 5 способов 2 года назад
    Я испекла замороженный хлеб прямо из морозилки! | 5 способов
    Опубликовано: 2 года назад
  • How to Freeze Your Bread Dough Properly | The Science of Frozen Bread Dough 1 год назад
    How to Freeze Your Bread Dough Properly | The Science of Frozen Bread Dough
    Опубликовано: 1 год назад
  • 156: ПИЦЦА НА ВЫНОС! Как заморозить и разморозить тесто для пиццы — Bake with Jack 4 года назад
    156: ПИЦЦА НА ВЫНОС! Как заморозить и разморозить тесто для пиццы — Bake with Jack
    Опубликовано: 4 года назад
  • NEXT LEVEL TO FROZEN PIZZA DOUGH 3 года назад
    NEXT LEVEL TO FROZEN PIZZA DOUGH
    Опубликовано: 3 года назад
  • What Should You Cover Your Bread Dough With? Cloth, Plastic Wrap, Nothing? 2 года назад
    What Should You Cover Your Bread Dough With? Cloth, Plastic Wrap, Nothing?
    Опубликовано: 2 года назад
  • How Different Fats Affect Bread Dough | The Effects of Fat Explained 3 года назад
    How Different Fats Affect Bread Dough | The Effects of Fat Explained
    Опубликовано: 3 года назад
  • Заморозьте тесто для хлеба! (Вы можете приготовить свежий хлеб в любое время) 8 месяцев назад
    Заморозьте тесто для хлеба! (Вы можете приготовить свежий хлеб в любое время)
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • Which is the Best Slow Fermentation Method? Cold vs Room Temperature Compared 2 года назад
    Which is the Best Slow Fermentation Method? Cold vs Room Temperature Compared
    Опубликовано: 2 года назад
  • HOW TO PROPERLY FREEZE THE PIZZA DOUGH 5 лет назад
    HOW TO PROPERLY FREEZE THE PIZZA DOUGH
    Опубликовано: 5 лет назад
  • 5 TIPS TO CREATE INCREDIBLE DOUGH STRENGTH | FULL MASTERCLASS 5 лет назад
    5 TIPS TO CREATE INCREDIBLE DOUGH STRENGTH | FULL MASTERCLASS
    Опубликовано: 5 лет назад
  • БОМБИЧЕСКАЯ Чиабатта БЕЗ ЗАМЕСА - Ютуб удалил мою Чиабатту 4 недели назад
    БОМБИЧЕСКАЯ Чиабатта БЕЗ ЗАМЕСА - Ютуб удалил мою Чиабатту
    Опубликовано: 4 недели назад
  • Kneading Bread Dough Is a Waste of Time | No-Knead Method Explained 2 года назад
    Kneading Bread Dough Is a Waste of Time | No-Knead Method Explained
    Опубликовано: 2 года назад
  • Закваска без весов, без выбрасывания. Как вывести, хранить и использовать. 1 год назад
    Закваска без весов, без выбрасывания. Как вывести, хранить и использовать.
    Опубликовано: 1 год назад
  • Хлеб для полуфабрикатов | Свежий хлеб из морозилки | Foodgeek Baking 2 года назад
    Хлеб для полуфабрикатов | Свежий хлеб из морозилки | Foodgeek Baking
    Опубликовано: 2 года назад
  • How To Freeze Bread Dough 7 лет назад
    How To Freeze Bread Dough
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Long Bulk Fermentation vs Preferment | What is the Difference? 3 года назад
    Long Bulk Fermentation vs Preferment | What is the Difference?
    Опубликовано: 3 года назад
  • Король и королева удобства: два лучших способа заморозки хлеба на закваске 3 года назад
    Король и королева удобства: два лучших способа заморозки хлеба на закваске
    Опубликовано: 3 года назад
  • Приготовление, заморозка, размораживание и выпечка теста для хлеба. Рецепт для хлебопечки. 1 год назад
    Приготовление, заморозка, размораживание и выпечка теста для хлеба. Рецепт для хлебопечки.
    Опубликовано: 1 год назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5