• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Which is the Best Slow Fermentation Method? Cold vs Room Temperature Compared скачать в хорошем качестве

Which is the Best Slow Fermentation Method? Cold vs Room Temperature Compared 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Which is the Best Slow Fermentation Method? Cold vs Room Temperature Compared
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Which is the Best Slow Fermentation Method? Cold vs Room Temperature Compared в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Which is the Best Slow Fermentation Method? Cold vs Room Temperature Compared или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Which is the Best Slow Fermentation Method? Cold vs Room Temperature Compared в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Which is the Best Slow Fermentation Method? Cold vs Room Temperature Compared

Slow fermentation is the best method for achieving better flavour in our bread. Besides taste it also makes the crust crispier and gives the bread a nice chew. And it can make it stay fresher for longer. My go-to method is cold bulk fermentation and I have made quite a few videos about it. But cold fermentation is not the only way to extend fermentation time. Bread can also be fermented at room temperature for long periods of time. Instead of cooling it down we simply use less yeast. That got me thinking about which method produces a tastier bread and which is better overall. There are advantages and disadvantages to both and which method we use could depend on practicality. 📖 Read more ➡️ https://www.chainbaker.com/long-ferme... ---------------------------------------------------------------------------------- 🥨 Become a channel member ⤵️    / @chainbaker   ---------------------------------------------------------------------------------- 🌾 Support the channel on ko-fi.com ⤵️ https://www.ko-fi.com/chainbaker ---------------------------------------------------------------------------------- 🔪 Find all the things I use here ⤵️ 🇺🇸 https://www.amazon.com/shop/ChainBaker 🇬🇧 https://www.amazon.co.uk/shop/ChainBaker ---------------------------------------------------------------------------------- 🥐 Learn all about bread making here ⤵️ Principles of Baking http://bit.ly/principles-of-baking The Steps of Baking http://bit.ly/steps-of-baking ---------------------------------------------------------------------------------- 🍞 Share your bakes here ⤵️ https://www.flickr.com/groups/chainba... ---------------------------------------------------------------------------------- #Bread #Baking #ChainBaker

Comments
  • How to Bake Bread Straight from the Fridge | Cold Proofing Guide 2 года назад
    How to Bake Bread Straight from the Fridge | Cold Proofing Guide
    Опубликовано: 2 года назад
  • How Long Can You Ferment Bread Dough For? Long Cold Fermentation Test 2 года назад
    How Long Can You Ferment Bread Dough For? Long Cold Fermentation Test
    Опубликовано: 2 года назад
  • ЗАКВАСКА ПРОТИВ ДРОЖЖЕЙ 2 недели назад
    ЗАКВАСКА ПРОТИВ ДРОЖЖЕЙ
    Опубликовано: 2 недели назад
  • What Should You Cover Your Bread Dough With? Cloth, Plastic Wrap, Nothing? 2 года назад
    What Should You Cover Your Bread Dough With? Cloth, Plastic Wrap, Nothing?
    Опубликовано: 2 года назад
  • Let cold-proofed sourdough come up to room temperature before baking? 3 года назад
    Let cold-proofed sourdough come up to room temperature before baking?
    Опубликовано: 3 года назад
  • The Dark Side Of Sourdough 8 месяцев назад
    The Dark Side Of Sourdough
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • The Best Ways of Adding Butter to Bread Dough Compared 3 года назад
    The Best Ways of Adding Butter to Bread Dough Compared
    Опубликовано: 3 года назад
  • Long Bulk Fermentation vs Preferment | What is the Difference? 3 года назад
    Long Bulk Fermentation vs Preferment | What is the Difference?
    Опубликовано: 3 года назад
  • Are You Doing Cold Fermentation Wrong? | The 3-Hour Method for Bread and Pizza 4 месяца назад
    Are You Doing Cold Fermentation Wrong? | The 3-Hour Method for Bread and Pizza
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Cold Bulk Fermentation vs Cold Proofing Compared I Which is Better? 2 года назад
    Cold Bulk Fermentation vs Cold Proofing Compared I Which is Better?
    Опубликовано: 2 года назад
  • The Case for Preferments | Preferments vs. Long Fermentation 1 год назад
    The Case for Preferments | Preferments vs. Long Fermentation
    Опубликовано: 1 год назад
  • Kneading Bread Dough Is a Waste of Time | No-Knead Method Explained 2 года назад
    Kneading Bread Dough Is a Waste of Time | No-Knead Method Explained
    Опубликовано: 2 года назад
  • Cold Ferment vs Pre-ferment I Which is Better? 2 года назад
    Cold Ferment vs Pre-ferment I Which is Better?
    Опубликовано: 2 года назад
  • Мощность закваски: что происходит, когда вы используете больше или меньше закваски? 9 месяцев назад
    Мощность закваски: что происходит, когда вы используете больше или меньше закваски?
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • Why i do room temperature pizza dough( Massimo Nocerino) 3 года назад
    Why i do room temperature pizza dough( Massimo Nocerino)
    Опубликовано: 3 года назад
  • How to Fully Ferment Bread Dough in the Fridge | 100% Cold Fermentation Guide 2 года назад
    How to Fully Ferment Bread Dough in the Fridge | 100% Cold Fermentation Guide
    Опубликовано: 2 года назад
  • How to Get Better at Bulk Fermentation (Sourdough Practice Guide) 9 месяцев назад
    How to Get Better at Bulk Fermentation (Sourdough Practice Guide)
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • Закваска без весов, без выбрасывания. Как вывести, хранить и использовать. 1 год назад
    Закваска без весов, без выбрасывания. Как вывести, хранить и использовать.
    Опубликовано: 1 год назад
  • Вы неправильно ферментируете хлеб на закваске? | Мастер-класс по ферментации 3 года назад
    Вы неправильно ферментируете хлеб на закваске? | Мастер-класс по ферментации
    Опубликовано: 3 года назад
  • Вам не нужно дорогостоящее оборудование для взрывной пружины печи 1 год назад
    Вам не нужно дорогостоящее оборудование для взрывной пружины печи
    Опубликовано: 1 год назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5