• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How Different Fats Affect Bread Dough | The Effects of Fat Explained скачать в хорошем качестве

How Different Fats Affect Bread Dough | The Effects of Fat Explained 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How Different Fats Affect Bread Dough | The Effects of Fat Explained
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How Different Fats Affect Bread Dough | The Effects of Fat Explained в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How Different Fats Affect Bread Dough | The Effects of Fat Explained или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How Different Fats Affect Bread Dough | The Effects of Fat Explained в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How Different Fats Affect Bread Dough | The Effects of Fat Explained

Fats used in breadmaking have different effects on the crust, crumb, flavour, and keeping quality of the final loaf of bread. There are two main kinds of fat – vegetable and animal. Vegetable fats include various oils like olive, groundnut, corn, sunflower, rapeseed, grapeseed, soy, walnut, etc. Several animal fats can be used in cooking and baking like pork, beef, chicken, duck, goose. Every fat has its own flavour or lack thereof and some act differently than others when added to bread dough. Store bought lard (pork fat) can be totally tasteless and odourless. It will make the bread soft and pleasant to eat, but it will not add any notable flavour. If you want to use lard, then it’s best to render down some smoked bacon lardons to make your own. Then you will get the flavour benefit too. Other animal fats can be the same as lard when it comes to flavour. You need to find the right one or make your own if you want it to taste like anything. Oils on the other hand can have a great impact on flavour right out the bottle as they all have their unique taste. Of course, there are some that have very faint flavour or no flavour at all. Perhaps the most common fat used in breadmaking is butter. It comes from an animal source, but it is not made from the fat of the animal rather the milk that it produces. Butter has a distinct flavour which can only be described as buttery. I’m sure you know what I mean. It is a solid fat with a melting point at just below body temperature. That is what gives it that smooth mouthfeel when eaten. The same applies to animal fats. 📖 Read more ➡️ https://www.chainbaker.com/fat-effects/ ---------------------------------------------------------------------------------- 🥨 To learn more about bread making click here ⤵️ Principles of Baking http://bit.ly/principles-of-baking The Steps of Baking http://bit.ly/steps-of-baking ---------------------------------------------------------------------------------- 🔪 Find all the things I use here ⤵️ 🇺🇸 https://www.amazon.com/shop/ChainBaker 🇬🇧 https://www.amazon.co.uk/shop/ChainBaker ---------------------------------------------------------------------------------- 🌾 If you would like to support my work click here ⤵️ https://www.ko-fi.com/chainbaker ---------------------------------------------------------------------------------- 🍞 Share your bread pictures here ⤵️ https://www.flickr.com/groups/chainba... ---------------------------------------------------------------------------------- Chapters 0:00 Intro 0:58 Butter 1:57 Lard 2:46 How fat affects bread dough 8:00 The four loaves compared ---------------------------------------------------------------------------------- #Bread #Baking #ChainBaker ---------------------------------------------------------------------------------- Disclosure I participate in the Amazon Influencer Program which will earn commissions from qualifying purchases at no extra cost to you.

Comments
  • How Flour Protein Content Affects Bread Dough 3 года назад
    How Flour Protein Content Affects Bread Dough
    Опубликовано: 3 года назад
  • This is How Eggs Affect Bread Dough | How to Use Eggs in Breadmaking 3 года назад
    This is How Eggs Affect Bread Dough | How to Use Eggs in Breadmaking
    Опубликовано: 3 года назад
  • The Case for Preferments | Preferments vs. Long Fermentation 1 год назад
    The Case for Preferments | Preferments vs. Long Fermentation
    Опубликовано: 1 год назад
  • Масло или жир: что лучше для вашего хлеба? | Наука о твёрдых жирах и маслах в хлебном тесте 1 год назад
    Масло или жир: что лучше для вашего хлеба? | Наука о твёрдых жирах и маслах в хлебном тесте
    Опубликовано: 1 год назад
  • Что, если бы вы ели больше насыщенных жиров в течение 30 дней 1 год назад
    Что, если бы вы ели больше насыщенных жиров в течение 30 дней
    Опубликовано: 1 год назад
  • Over Proofing & Under Proofing: Explained | How to Tell the Difference 3 года назад
    Over Proofing & Under Proofing: Explained | How to Tell the Difference
    Опубликовано: 3 года назад
  • 3 Italian Pre-Ferment Breads 🤯 The Easiest Way to Make Homemade Bread! 2 месяца назад
    3 Italian Pre-Ferment Breads 🤯 The Easiest Way to Make Homemade Bread!
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • How Does Sugar Affect Bread Dough? The Effects of Sugar Explained 4 года назад
    How Does Sugar Affect Bread Dough? The Effects of Sugar Explained
    Опубликовано: 4 года назад
  • French Baguette by Richard Bertinet 1 год назад
    French Baguette by Richard Bertinet
    Опубликовано: 1 год назад
  • How The U.S. Ruined Bread 3 года назад
    How The U.S. Ruined Bread
    Опубликовано: 3 года назад
  • Kneading by Hand vs Mixer: Wich Works Better? 3 месяца назад
    Kneading by Hand vs Mixer: Wich Works Better?
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • Pan De Cristal (100% Hydration Spanish Glass Bread) is an Airy Crunchy Dream 2 года назад
    Pan De Cristal (100% Hydration Spanish Glass Bread) is an Airy Crunchy Dream
    Опубликовано: 2 года назад
  • This is How Salt Affects Bread Dough | The Effects of Salt Explained 3 года назад
    This is How Salt Affects Bread Dough | The Effects of Salt Explained
    Опубликовано: 3 года назад
  • Молочные продукты после 40–50 лет, есть или исключить? Что укрепляет кости, а что их разрушает. 3 дня назад
    Молочные продукты после 40–50 лет, есть или исключить? Что укрепляет кости, а что их разрушает.
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Yeasted Preferments Explained | Poolish, Biga, Sponge, Pâte Fermentée 4 года назад
    Yeasted Preferments Explained | Poolish, Biga, Sponge, Pâte Fermentée
    Опубликовано: 4 года назад
  • Первый удар: как начнется ЯДЕРНАЯ ВОЙНА? 3 дня назад
    Первый удар: как начнется ЯДЕРНАЯ ВОЙНА?
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Cold Bulk Fermentation vs Cold Proofing Compared I Which is Better? 2 года назад
    Cold Bulk Fermentation vs Cold Proofing Compared I Which is Better?
    Опубликовано: 2 года назад
  • What type of flour makes the best Pizza? 3 года назад
    What type of flour makes the best Pizza?
    Опубликовано: 3 года назад
  • BODYBUILDERS VS CLEANER  | Anatoly GYM PRANK #56 10 часов назад
    BODYBUILDERS VS CLEANER | Anatoly GYM PRANK #56
    Опубликовано: 10 часов назад
  • Самые большие и мягкие булочки к ужину — точка 3 недели назад
    Самые большие и мягкие булочки к ужину — точка
    Опубликовано: 3 недели назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5