• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Over Proofing & Under Proofing: Explained | How to Tell the Difference скачать в хорошем качестве

Over Proofing & Under Proofing: Explained | How to Tell the Difference 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Over Proofing & Under Proofing: Explained | How to Tell the Difference
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Over Proofing & Under Proofing: Explained | How to Tell the Difference в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Over Proofing & Under Proofing: Explained | How to Tell the Difference или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Over Proofing & Under Proofing: Explained | How to Tell the Difference в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Over Proofing & Under Proofing: Explained | How to Tell the Difference

What happens when dough over ferments? As the yeast eats through the sugars in the dough it produces carbon dioxide which gets trapped in the gluten and makes the bread puff up. The longer the dough ferments the less food there will be left for the yeast and the longer it goes the more the gluten will start breaking down. If the yeast runs out of food before it hits the oven it will not produce any more carbon dioxide during the first few minutes of baking and the bread will not rise. Yeast only starts dying at a temperature of 50C (120F). So, when the bread goes in the oven fermentation is accelerated because of the temperature increase and the yeast will keep active and produce gas until it reaches that critical point. If the gluten breaks down before baking (this will happen in tandem with the yeast running out of food), then the structure of the bread will be compromised. Holes could appear on the surface letting the trapped fermentation gas escape instead of holding it in and making the bread rise. 📖 Read more ➡️ https://www.chainbaker.com/overproofi... ---------------------------------------------------------------------------------- 🌾 If you would like to support my work click here ⤵️ https://www.ko-fi.com/chainbaker ---------------------------------------------------------------------------------- 🔪 Find all the things I use here ⤵️ 🇺🇸 https://www.amazon.com/shop/ChainBaker 🇬🇧 https://www.amazon.co.uk/shop/ChainBaker ---------------------------------------------------------------------------------- 🥨 To learn more about bread making click here ⤵️ Principles of Baking http://bit.ly/principles-of-baking The Steps of Baking http://bit.ly/steps-of-baking ---------------------------------------------------------------------------------- 🍞 Share your bread pictures here ⤵️ https://www.flickr.com/groups/chainba... ---------------------------------------------------------------------------------- #Bread #Baking #ChainBaker ---------------------------------------------------------------------------------- Disclosure I participate in the Amazon Influencer Program which will earn commissions from qualifying purchases at no extra cost to you.

Comments
  • Is My Bread Ready? How to Tell When Bread is Fully Baked 3 года назад
    Is My Bread Ready? How to Tell When Bread is Fully Baked
    Опубликовано: 3 года назад
  • Cold Bulk Fermentation vs Cold Proofing Compared I Which is Better? 2 года назад
    Cold Bulk Fermentation vs Cold Proofing Compared I Which is Better?
    Опубликовано: 2 года назад
  • Classic Carrot Cake From Scratch | Bakery-Style at Home 1 час назад
    Classic Carrot Cake From Scratch | Bakery-Style at Home
    Опубликовано: 1 час назад
  • ЗАКВАСКА ПРОТИВ ДРОЖЖЕЙ 3 недели назад
    ЗАКВАСКА ПРОТИВ ДРОЖЖЕЙ
    Опубликовано: 3 недели назад
  • Используйте тест на прокалывание, чтобы ПЕРЕСТАТЬ передерживать тесто! 3 года назад
    Используйте тест на прокалывание, чтобы ПЕРЕСТАТЬ передерживать тесто!
    Опубликовано: 3 года назад
  • Proofing Bread: Spot the Difference! 11 месяцев назад
    Proofing Bread: Spot the Difference!
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • How Does Sugar Affect Bread Dough? The Effects of Sugar Explained 4 года назад
    How Does Sugar Affect Bread Dough? The Effects of Sugar Explained
    Опубликовано: 4 года назад
  • Long Bulk Fermentation vs Preferment | What is the Difference? 3 года назад
    Long Bulk Fermentation vs Preferment | What is the Difference?
    Опубликовано: 3 года назад
  • 5 TIPS TO CREATE INCREDIBLE DOUGH STRENGTH | FULL MASTERCLASS 5 лет назад
    5 TIPS TO CREATE INCREDIBLE DOUGH STRENGTH | FULL MASTERCLASS
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Я протестировал 7 рецептов на закваске: вот что действительно работает 4 недели назад
    Я протестировал 7 рецептов на закваске: вот что действительно работает
    Опубликовано: 4 недели назад
  • This is How Salt Affects Bread Dough | The Effects of Salt Explained 3 года назад
    This is How Salt Affects Bread Dough | The Effects of Salt Explained
    Опубликовано: 3 года назад
  • Which is the Best Slow Fermentation Method? Cold vs Room Temperature Compared 2 года назад
    Which is the Best Slow Fermentation Method? Cold vs Room Temperature Compared
    Опубликовано: 2 года назад
  • Избегайте этой ГЛУПОЙ ОШИБКИ при оценке теста 4 года назад
    Избегайте этой ГЛУПОЙ ОШИБКИ при оценке теста
    Опубликовано: 4 года назад
  • КАК СДЕЛАТЬ ЗАКВАСКУ ДЛЯ ВЫПЕКАНИЯ ХЛЕБА /ЗАКВАСКА НА РЖАНОЙ МУКИ @obovsemsmarusya 4 года назад
    КАК СДЕЛАТЬ ЗАКВАСКУ ДЛЯ ВЫПЕКАНИЯ ХЛЕБА /ЗАКВАСКА НА РЖАНОЙ МУКИ @obovsemsmarusya
    Опубликовано: 4 года назад
  • Прекратите передерживать закваску, используйте этот эксперимент, чтобы найти оптимальную расстойку 3 года назад
    Прекратите передерживать закваску, используйте этот эксперимент, чтобы найти оптимальную расстойку
    Опубликовано: 3 года назад
  • Чем ОПАСЕН МАХ? Разбор приложения специалистом по кибер безопасности 1 месяц назад
    Чем ОПАСЕН МАХ? Разбор приложения специалистом по кибер безопасности
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Yeasted Preferments Explained | Poolish, Biga, Sponge, Pâte Fermentée 4 года назад
    Yeasted Preferments Explained | Poolish, Biga, Sponge, Pâte Fermentée
    Опубликовано: 4 года назад
  • Why Do You Have to Punch Down Bread Dough? Degassing Explained 3 года назад
    Why Do You Have to Punch Down Bread Dough? Degassing Explained
    Опубликовано: 3 года назад
  • БОМБИЧЕСКАЯ Чиабатта БЕЗ ЗАМЕСА - Ютуб удалил мою Чиабатту 1 месяц назад
    БОМБИЧЕСКАЯ Чиабатта БЕЗ ЗАМЕСА - Ютуб удалил мою Чиабатту
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Как приготовить «Древний хлеб» (мука из пшеницы однозернянки) 1 год назад
    Как приготовить «Древний хлеб» (мука из пшеницы однозернянки)
    Опубликовано: 1 год назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5