• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Chausson Aux Pommes/Apple Turnover Pastry скачать в хорошем качестве

Chausson Aux Pommes/Apple Turnover Pastry 4 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Chausson Aux Pommes/Apple Turnover Pastry
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Chausson Aux Pommes/Apple Turnover Pastry в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Chausson Aux Pommes/Apple Turnover Pastry или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Chausson Aux Pommes/Apple Turnover Pastry в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Chausson Aux Pommes/Apple Turnover Pastry

Chausson Aux Pommes is one of the most amazing French Pastries. The Flaky and Savory Pastry and the Sweet Apple Filling compliment each other so well. In some countries its called as Apple Turnovers and taste so much like a flaky Apple Pie. I really like having this pastry with a coffee in the morning. I hope you like the recipe and ask me any questions in the comments below Instagram   / peaceful_baking   My Detailed Video on Puff Pastry from scratch-    • How to Make Puff Pastry/Pâte feuilletée at...   My Puff Pastry Masterclass https://www.udemy.com/course/puff-pas... Timecodes 0:00- Intro 0:22- Preparing the Apple Filling 3:31- Rolling the Pastry to Size 4:41- Cutting the Pastry 5:29- Shaping the Chausson Aux Pommes 7:30- Scoring and Designs on the Pastry 8:31- Baking and Final Result #ASMR #Chaussonauxpommes #peacefulbaking Recipe Apple Filling 3-4 Apples (I prefer Pink Lady) For the Apple Dice 20 Grams Butter (1 1/2 tablespoons) 25 Grams Brown Sugar (2 1/2 tablespoons) For the Base 300 Grams Offcuts (1 1/4 cups) 30 Grams Brown Sugar (2 1/2 tablespoons) 20-30 Grams Water (Increase if needed) (1 1/2-2 1/2 tablespoons) Egg Wash 1 Egg 1 tbsp Milk/Cream 1/2 Batch of Puff Pastry Instructions 1. To make the apple filling dice apples into a small dice and set aside 2. Take the offcuts (about 300 Grams) and cut it and set aside, squeeze a little lemon juice on the apples to prevent oxidation 3. Melt 20 Grams butter in a pan on medium heat and cook the diced apples. Add 25 Grams Brown Sugar and saute until slightly soft about 3-4 mins. Once cooked set aside 4. Take a pot and put the apple dice with the brown sugar and the water and cook for 4-5 mins with a lid to cook the apples well. If the water is evaporated add 10-15 ml more so the apples don't burn 5. Puree the cooked apples and mix the apple dice together and put in a piping bag and set aside in the fridge 6. For the Puff Pastry take half the pastry from my pastry lesson and stretch it to 26cm X 22Cm. Put on a tray and freeze for 45 mins 7. Take a 8-9cm ring and cut circles and fill the pastry and freeze another 10 mins 8. To shape , roll out the pastry to make it slightly thinner and brush water on the pastry and pipe the filling and stick the ends and set aside (Preheat the oven for 20 mins at this stage) 9. Brush the pastry with egg wash and bake at 200C/390F for 30 mins 10. Glaze the pastry with apricot jam or any jam of your choice and let cool for 20-30 mins before eating

Comments
  • Apple Turnovers – Bruno Albouze 9 лет назад
    Apple Turnovers – Bruno Albouze
    Опубликовано: 9 лет назад
  • How to Make Puff Pastry/Pâte feuilletée at Home 5 лет назад
    How to Make Puff Pastry/Pâte feuilletée at Home
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Les viennoiseries (PART 2/2) 5 лет назад
    Les viennoiseries (PART 2/2)
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Снимаю Шляпу Перед Тем Кто Придумал Этот Рецепт! Век Живи Век Учись! 2 дня назад
    Снимаю Шляпу Перед Тем Кто Придумал Этот Рецепт! Век Живи Век Учись!
    Опубликовано: 2 дня назад
  • Raspberry Danishes/ Bicolor Croissants 4 года назад
    Raspberry Danishes/ Bicolor Croissants
    Опубликовано: 4 года назад
  • Рождественский кекс.🎄 1 день назад
    Рождественский кекс.🎄 "ПЬЯНЫЙ" и "ТРЕЗВЫЙ".😋😋😋
    Опубликовано: 1 день назад
  • Braided Croissant Loaf 4 года назад
    Braided Croissant Loaf
    Опубликовано: 4 года назад
  • 5 продуктов, которые нельзя ставить на стол перед 2026! 6 дней назад
    5 продуктов, которые нельзя ставить на стол перед 2026!
    Опубликовано: 6 дней назад
  • Laminated Brioche Bread 4 года назад
    Laminated Brioche Bread
    Опубликовано: 4 года назад
  • Recette des pains suisses (Cedric Grolet) 3 года назад
    Recette des pains suisses (Cedric Grolet)
    Опубликовано: 3 года назад
  • Я никогда не ел таких вкусных картошки! Лучший рецепт картошки! Хрустящая картошка 5 дней назад
    Я никогда не ел таких вкусных картошки! Лучший рецепт картошки! Хрустящая картошка
    Опубликовано: 5 дней назад
  • Мастер-класс по приготовлению круассанов со Скоттом Меги 5 лет назад
    Мастер-класс по приготовлению круассанов со Скоттом Меги
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Professional Baker Teaches You How To Make DANISH DOUGH! 5 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make DANISH DOUGH!
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Салат «ГОРЧИЧНИК» на НОВЫЙ ГОД — все просят рецепт 3 часа назад
    Салат «ГОРЧИЧНИК» на НОВЫЙ ГОД — все просят рецепт
    Опубликовано: 3 часа назад
  • How to make Cruffins (and Kouign-amman using the same dough) 5 лет назад
    How to make Cruffins (and Kouign-amman using the same dough)
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Puff Pastry / 54 layers & 162 layers / Michael Lim 5 лет назад
    Puff Pastry / 54 layers & 162 layers / Michael Lim
    Опубликовано: 5 лет назад
  • почему я раньше не знала этот метод, слоеное тесто быстрого приготовления без холодильника 4 года назад
    почему я раньше не знала этот метод, слоеное тесто быстрого приготовления без холодильника
    Опубликовано: 4 года назад
  • Les viennoiseries (PART 1/2) 5 лет назад
    Les viennoiseries (PART 1/2)
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Triple Pain au chocolat -Surprise your guests! 5 лет назад
    Triple Pain au chocolat -Surprise your guests!
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Снимаю Шляпу Перед Тем Кто Придумал Этот Рецепт! Век  Живи Век Учись! 6 дней назад
    Снимаю Шляпу Перед Тем Кто Придумал Этот Рецепт! Век Живи Век Учись!
    Опубликовано: 6 дней назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5