• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Laminated Brioche Bread скачать в хорошем качестве

Laminated Brioche Bread 4 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Laminated Brioche Bread
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Laminated Brioche Bread в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Laminated Brioche Bread или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Laminated Brioche Bread в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Laminated Brioche Bread

There's brioche bread, and then there's laminated brioche bread. It requires laminating just like you would for a croissant, but it takes a day less! Since accuracy is needed here, I have the ingredients in grams. I really recommend investing in a kitchen scale they're not too expensive! Ingredients for dough 180g whole milk (warm, around 100 °F, body temperature) 12g active dry yeast 500g flour 90g egg (approx. 2 large eggs) 7g fine sea salt 30g castor sugar 60g soft room temperature butter Ingredients for butter block 270g European style butter (cold) Recipe for Egg wash 1 egg Dash of milk or heavy cream A pinch of salt whisk all ingredients together in a bowl before using Recipe for simple syrup 125g Water 160g sugar Place water and sugar in a saucepot and bring to a boil on medium high heat. Let boil for a minute till all the sugar dissolves, then take it off the heat. Cool, then store in a container in the fridge until you need to use it. Notes: I use fresh yeast in the video, which is not available in most grocery stores. You should use active dry yeast. To use, mix into the warm milk and leave for 10 minutes before adding to the dough along with the egg. The time it takes for your dough to expand to almost double the size during day 1 depends on the temperature of the room you leave it in. It took me 1.5 hours, it may take you more or less. The next day when you take the dough out from the fridge, it should have puffed up. If it didn't, there might be an issue with the yeast youre using I use bread flour, but all-purpose flour should work just as fine. European style butter has more higher fat percentage, making it more malleable and easier to handle while laminating, I highly recommend using it for the butter block! Brands I use are Vermont creamery, Kerrygold, Plugra. It is really important that your butter is flexible before you begin to laminate! None of the scraps or edges have to go to waste! You can collect them as you cut them, and store them covered with plastic wrap in the fridge as you laminate. When you're ready to proof your main dough, in a separate pan lined with parchment paper, you can proof the scraps covered with plastic wrap in the same turned off oven. Once you bake your main dough, these will be ready too, so you can apply egg wash to them and bake till golden brown as well! I use a pastry brush to apply the egg wash and the simple syrup! They should be available at any grocery store. Please let me know if you have questions in the comment section bellow!

Comments
  • Как приготовить ламинированную бриошь 1 год назад
    Как приготовить ламинированную бриошь
    Опубликовано: 1 год назад
  • Ламинированная бриошь. Рецепт и лучшая техника! 2 года назад
    Ламинированная бриошь. Рецепт и лучшая техника!
    Опубликовано: 2 года назад
  • How to Make Croissants at Home 4 года назад
    How to Make Croissants at Home
    Опубликовано: 4 года назад
  • Classic French Braided Brioche (With Poolish) 4 года назад
    Classic French Braided Brioche (With Poolish)
    Опубликовано: 4 года назад
  • Хала и круассаны в этом насыщенном слоеном варианте традиционного блюда 2 месяца назад
    Хала и круассаны в этом насыщенном слоеном варианте традиционного блюда
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • La Brioche Feuilletée 2 года назад
    La Brioche Feuilletée
    Опубликовано: 2 года назад
  • How to Make Brioche Cruffins | Perfect Handmade Laminated Brioche Recipe 4 года назад
    How to Make Brioche Cruffins | Perfect Handmade Laminated Brioche Recipe
    Опубликовано: 4 года назад
  • 丹麦吐司 Croissant Loaf 4 года назад
    丹麦吐司 Croissant Loaf
    Опубликовано: 4 года назад
  • Brioche THREE ways! 1 год назад
    Brioche THREE ways!
    Опубликовано: 1 год назад
  • PAIN SUISSE 🇨🇭 (VIENNOISERIE) | Denise Castagno | 3 года назад
    PAIN SUISSE 🇨🇭 (VIENNOISERIE) | Denise Castagno |
    Опубликовано: 3 года назад
  • Recette de la brioche feuilletée 3 года назад
    Recette de la brioche feuilletée
    Опубликовано: 3 года назад
  • Лучше круассанов: непревзойденный рецепт из Франции❗️ 2 года назад
    Лучше круассанов: непревзойденный рецепт из Франции❗️
    Опубликовано: 2 года назад
  • Discover the SECRET to Perfect Cruffins with 54% Hydration! 4 года назад
    Discover the SECRET to Perfect Cruffins with 54% Hydration!
    Опубликовано: 4 года назад
  • КОРОЧКА: БРИОШЬ 5 лет назад
    КОРОЧКА: БРИОШЬ
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Смешай ЦЕМЕНТ с ЭПОКСИДНОЙ СМОЛОЙ и преврати невозможное в МИЛЛИОННУЮ идею! 3 дня назад
    Смешай ЦЕМЕНТ с ЭПОКСИДНОЙ СМОЛОЙ и преврати невозможное в МИЛЛИОННУЮ идею!
    Опубликовано: 3 дня назад
  • How to make Laminated Brioche, very light & crunchy contains 40% butter, with Julian Picamil 2 года назад
    How to make Laminated Brioche, very light & crunchy contains 40% butter, with Julian Picamil
    Опубликовано: 2 года назад
  • Мастер-класс по приготовлению круассанов со Скоттом Меги 5 лет назад
    Мастер-класс по приготовлению круассанов со Скоттом Меги
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Les viennoiseries (PART 1/2) 5 лет назад
    Les viennoiseries (PART 1/2)
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Cruffin (Croissantt + Muffin) Как приготовить круфин: маффин из слоеного теста  |Brechel 6 лет назад
    Cruffin (Croissantt + Muffin) Как приготовить круфин: маффин из слоеного теста |Brechel
    Опубликовано: 6 лет назад
  • BEST French Brioche – Buttery, Soft & Golden !So easy. 3 месяца назад
    BEST French Brioche – Buttery, Soft & Golden !So easy.
    Опубликовано: 3 месяца назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5