У нас вы можете посмотреть бесплатно Locust bean gum in processed cheese или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
The challenge in processed cheese formulation is to get a smooth and spreadable texture. The rise in temperature until pasteurization may also cause proteins coagulation which leads to sandy and floury texture. The solution is to add ingredients limiting the mobility of proteins at the coagulation temperature around 50-55°C/120-130°F, such as naltive locust bean gum premium FV. This new LBG made by Nexira's proprietary process enhances solubility at low temperature to protect the protein matrix. Learn more: https://www.nexira.com/brand/naltive-...