У нас вы можете посмотреть бесплатно 🌸「素食」春天的限定美味:粉嫩樱花水晶蒸饺,春天的美味小确幸!🌿|【Vegan】Taste of Spring! Sakura Crystal Dumplings in Every Bite! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
春天的樱花开了,今天为自己家里也增加一抹春色,做了一份樱花蒸饺,馅料用了春天的春笋和马兰头,一口一个春天的感觉太棒了! Spring is here, and the cherry blossoms are in full bloom! To bring a touch of spring into my home, I made these beautiful sakura crystal dumplings. The filling is made with fresh bamboo shoots and Indian aster— creating a delightful taste of spring in every bite! 水晶皮/ Crystal Dough: 玉米淀粉 50g Corn starch 小麦淀粉 100g Wheat starch 开水 145g Boiling water 甜菜根汁 6g Beet juice 岩盐 1g Rock salt 馅料 / Filling: 春笋 100g Fresh bamboo shoots 马兰头 1大把 One large handful of Indian aster 香菇 2朵 Two Shiitake mushrooms 软豆干 80g Pressed tofu 老豆腐 120g(姜黄粉 1/2小勺,营养酵母 2小勺,岩盐 1/2小勺) 120g Firm tofu(1/2 tsp Turmeric powder, 2 tsp Nutritional yeast, 1/2 tsp Rock salt) 白胡椒粉 1/2小勺 1/2 tsp White pepper 香油 1大勺 1 Tbsp Sesame oil 岩盐 适量 Rock salt (to taste) 蘸汁儿 / Dipping Sauce: 生抽 1大勺 1 Tbsp Soy sauce 香醋 1大勺 1 Tbsp Black vinegar 香油 1小勺 1 Tsp Sesame oil 熟芝麻 1小勺 1Tsp Toasted sesame seeds 我的IG: chusvegans Don't forget to follow me on Instagram: chusvegans My name is Chu and I am a vegan enthusiast, thanks for visiting my channel, I hope you enjoy it. My philosophy is vegan dishes can be delicious! And I invite you to join me in making the world a sweeter place! 喜欢我的视频请点赞,订阅并打开小铃铛,可以第一时间看到我的更新。 Turn on the notification and be the first to watch my videos 每周更新 New Video Every Week 【Chu’s Vegan, Choose Vegan】 © Copyright by Chu’s Vegan #ChusVegan#Vegan#素食