• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

CRISPY & FLAKY Phyllo Goulash - Baklava but make it SAVORY скачать в хорошем качестве

CRISPY & FLAKY Phyllo Goulash - Baklava but make it SAVORY 5 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
CRISPY & FLAKY Phyllo Goulash - Baklava but make it SAVORY
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: CRISPY & FLAKY Phyllo Goulash - Baklava but make it SAVORY в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно CRISPY & FLAKY Phyllo Goulash - Baklava but make it SAVORY или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон CRISPY & FLAKY Phyllo Goulash - Baklava but make it SAVORY в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



CRISPY & FLAKY Phyllo Goulash - Baklava but make it SAVORY

Today we're making Goulash, the Savoury version of Baklawa. It's essentially a meat or vegetarian filling sandwiched between two layers of Phyllo pastry. The top and the bottom are made up of 8+ individual layers of Phyllo with butter between them. I'll show you how to make this using both Phyllo (Filo) or Puff Pastry. ---- ➥ Support my work on Patreon   / middleeats   ➥ Instagram   / itsmiddleeats   ➥ Facebook   / middleeatsyt   Music by Epidemic Sounds - Referral link for a free trial here https://www.epidemicsound.com/referra... ---- 00:00 Intro + What is Goulash 01:13 Making Clarified Butter 02:44 Cooking the beef filling 03:54 Assembling the Goulash 06:53 Cooking the Goulash 07:38 Making Puff Pastry Goulash 09:09 Presentation and taste test ---- Ingredients for Phyllo version: 1kg (2 lbs) Beef Mince 500g (1lb) Pack of Phyllo (Filo) pastry 250g (1/2 lb) Butter 150ml (2/3c) whole milk 2 Medium Brown (Spanish) onions 3 Garlic cloves 2 Tbsp Olive Oil 2 Tsp Salt 1 Large Egg or 2 Small Eggs 1/2 Tsp Pepper 1/2 Tsp Bharat (Optional) Spinach Filling    • Cheese, Meat and Spinach Sambousek Recipe ...   Directions for Beef Filling: 1. Dice the onions into small cubes and mince your garlic 2. Add Olive oil to a pan on medium-high heat and add the onions, Saute for 2-3 minutes 3. Once the onions have softened add the garlic and saute for 5 minutes until onions are opaque, add any other vegetables you want now 4. Add the Salt, Pepper & any other seasonings you would like to the onions, stir, then push to one side of the pan 5. Add the Minced beef to the pan and press in firmly, allow it to brown for 5 minutes 6. Break the meat into sections and flip, allow it to fry for 4-5 minutes before breaking it up into small pieces with your spatula 7. Mix the onions into the meat and cook until a deep brown colour, remove and set aside How to clarify butter: 1. Place your butter in a pot to melt on high heat until completely liquefied 2. Allow it to come to a boil and it will foam up 3. Your clarified butter is done cooking when you can see the golden melted butter in the pot, pour out into a jug to cool Note: Make sure not to pour out any of the cooked milk solids into the jug. How to assemble the Phyllo: 1. Prepare a 9 X 12 inch (22 X 30 cm) deep baking dish by brushing the base and walls with clarified butter 2. Lay a phyllo sheet in the dish allowing any excess to run up the walls of the dish 3. Using a pastry brush, coat the sheet from corner to corner with a thin layer of clarified butter. (You must coat all the surface including any excess pastry) 4. Place another Phyllo sheet on top, and press out any air bubbles. Allow it to adhere to the sheet below it. Coat it in butter once more and repeat this process until you have a minimum of 8 layers of phyllo 5. Using a sharp knife, trim off any excess phyllo that is running up the walls of the dish 6. Brush your topmost layer of phyllo with butter, then pour on your meat filling. Spread it out into one even layer from edge to edge 7. Place a sheet of Phyllo on top of the filling and then repeat the layering/laminating process with a minimum of 8 layers of Phyllo 8. When adding your last layer of Phyllo, trim any excess off the walls before placing it, then brush the top surface with butter 9. Using a sharp knife slice your pastry into equal sized portions, use a ruler to get accurate edges 10. Whisk together your milk and egg into an egg wash and then pour it evenly over the Goulash 11. Bake in a 180c or 350f oven for 40 minutes, rotating at the halfway point. Remove when it is Golden Brown all over and bubbling 12. Allow to cool for a minimum of half an hour before serving (it will be really buttery, that will be reabsorbed when cooled) How to assemble the Puff Pastry Version: When making the puff pastry version, you only need to do about half to two thirds of the filling amount. You will also need 2-3 300g (10.5 oz) pre-rolled puff pastry sheets. 1. Prepare a 9 X 12 inch (22 X 30 cm) deep baking dish by brushing the base and walls with clarified butter 2. Add a layer of pre-rolled puff pastry to the bottom of the dish and trim off any excess 3. Add half of your filling on top of the pastry in an even manner 4. Lay another layer of puff pastry on top 5. Add the remaining fill on top of this layer of puff pastry 6. Add the last layer of pastry then slice into portions 7. Make an eggwash like above and then pour onto the dish 8. Bake for 40-50 minutes until the top layer puffs up well 9. Allow to cool for 30 minutes before eating. Note: The bottom two layers will not puff up, due to the weight of the layers above them and the eggwash holding everything in place. If you want them to crisp up, then I suggest rolling out a single layer of Puff Pastry into 2 thin layers then using them for the bottom and middle.

Comments
  • ИДЕАЛЬНАЯ домашняя пахлава 4 года назад
    ИДЕАЛЬНАЯ домашняя пахлава
    Опубликовано: 4 года назад
  • Креатопита: греческий пирог с говядиной и фило 4 года назад
    Креатопита: греческий пирог с говядиной и фило
    Опубликовано: 4 года назад
  • How to make Kibbeh - CRISPY Middle Eastern meatballs 4 года назад
    How to make Kibbeh - CRISPY Middle Eastern meatballs
    Опубликовано: 4 года назад
  • ⚡️ В России готовятся к победе || Зеленский озвучил решение 9 часов назад
    ⚡️ В России готовятся к победе || Зеленский озвучил решение
    Опубликовано: 9 часов назад
  • How to make Beef Goulash Egyptian Recipe 4 года назад
    How to make Beef Goulash Egyptian Recipe
    Опубликовано: 4 года назад
  • Apple Strudel made with Phyllo Pastry 6 лет назад
    Apple Strudel made with Phyllo Pastry
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Как приготовить джаджик в ресторанном стиле (турецкий цацики) 4 года назад
    Как приготовить джаджик в ресторанном стиле (турецкий цацики)
    Опубликовано: 4 года назад
  • Игорь Липсиц: Отъем денег только начинается 4 часа назад
    Игорь Липсиц: Отъем денег только начинается
    Опубликовано: 4 часа назад
  • Забудьте обо всех рецептах Самый простой способ приготовить борек из теста с фило 😍 Легкий рецепт 3 года назад
    Забудьте обо всех рецептах Самый простой способ приготовить борек из теста с фило 😍 Легкий рецепт
    Опубликовано: 3 года назад
  • ВКУСНЫЕ несладкие пироги, которые любит каждый житель Ближнего Востока 3 года назад
    ВКУСНЫЕ несладкие пироги, которые любит каждый житель Ближнего Востока
    Опубликовано: 3 года назад
  • Оборона прорвана / Войска остались без защиты 10 часов назад
    Оборона прорвана / Войска остались без защиты
    Опубликовано: 10 часов назад
  • Эта паста просто СУПЕР! Подождите, пока не откроете секрет! 1 день назад
    Эта паста просто СУПЕР! Подождите, пока не откроете секрет!
    Опубликовано: 1 день назад
  • How to Make Baklava | Preppy Kitchen 4 года назад
    How to Make Baklava | Preppy Kitchen
    Опубликовано: 4 года назад
  • Беру КЕФИР, 1 ЯЙЦО и 10 минут! МУЖ СЪЕДАЕТ по 10 ШТУК И НЕ ПОПРАВЛЯЕТСЯ 4 дня назад
    Беру КЕФИР, 1 ЯЙЦО и 10 минут! МУЖ СЪЕДАЕТ по 10 ШТУК И НЕ ПОПРАВЛЯЕТСЯ
    Опубликовано: 4 дня назад
  • Пахлава с Мороженым: Как Приготовить Хрустящую Пахлаву по Секретному Рецепту Бабушки 5 месяцев назад
    Пахлава с Мороженым: Как Приготовить Хрустящую Пахлаву по Секретному Рецепту Бабушки
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • ⚡Утренний выпуск новостей 16.11.25 8 часов назад
    ⚡Утренний выпуск новостей 16.11.25
    Опубликовано: 8 часов назад
  • They Start Cooking at 6 AM! Must Try | Street Food Tour 2 дня назад
    They Start Cooking at 6 AM! Must Try | Street Food Tour
    Опубликовано: 2 дня назад
  • Зеленский ВСЕ! Ужасная угроза на горизонте, сколько еще осталось терпеть украинцам 5 часов назад
    Зеленский ВСЕ! Ужасная угроза на горизонте, сколько еще осталось терпеть украинцам
    Опубликовано: 5 часов назад
  • Borek with meat - Easy borek - Filo(phylo pastry) stuffed with meat - Turkish meat pie - بورك باللحم 4 года назад
    Borek with meat - Easy borek - Filo(phylo pastry) stuffed with meat - Turkish meat pie - بورك باللحم
    Опубликовано: 4 года назад
  • The Secret Technique That Makes Egyptian Pita Perfect 11 месяцев назад
    The Secret Technique That Makes Egyptian Pita Perfect
    Опубликовано: 11 месяцев назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5