У нас вы можете посмотреть бесплатно EXCEPTIONAL COLOMBA unique dough with brewer's yeast или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
hello ☺️ welcome to my youtube channel Cucinato da Marta cucina Umbra e altro ☺️ if you haven't already subscribed it's free thank you so much!!!!! ATTENTION ⚠️⚠️⚠️⚠️ you know your oven .... mine is strong and I have to cook at 165 degrees .... a normal oven can cook at 170/175 degrees ⚠️ ⚠️ ⚠️ ⚠️ ⚠️ ⚠️ ⚠️ BEFORE COOKING READ ABOVE☝️☝️ better to keep it 5 minutes more than risk it collapsing...... rising: 100g. of manitoba flour with at least 13 grams of protein 12g of fresh brewer's yeast (dry 4 grams) 80g. of water half a teaspoon of honey dough: 275g. of manitoba flour 120g. of sugar 100g. egg yolks (about 5 yolks) 3g. salt 140g. butter (or 110g. sunflower oil) 75g. milk or water 1 tablespoon honey organic lemon and orange zest almond flavoring 2 sachets of vanilla or a vanilla pod 150g. raisins icing: 50g sugar 50g almonds 1 teaspoon starch almond flavoring a little granulated sugar a few almonds • MARITOZZI, umbri,nuova ricetta...con ... • PIZZA dolce di PASQUA del centro Ital...